- 30 Aralık 2022
- 29
- 6
- 1
- 26
Hadi inşallahİnşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin canımbelirti arama kendinde canım herkeste farklı şeyler oluyor çünkü, düşünüp daraltma kendini..inşallah pozitif olacaksın Allahın izniyle
Valla bilmiyorum ki bence riske atmaHerkese selamlar, Öncelikle Rabbim bekleyişte olan evlat hasreti çeken tüm kardeşlerimizin hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla hasretini dindirsin ben dahilbir sorum olacak benim de , bugün transferin 10.günü, 27 mayıs test günüm ama sabah dayanamayıp test yaptım normal olanlardan tek çizgi çıktı, akşama doğru da kahverengi lekelenmem oldu ve ne yapacağımı bilemedim dr uma yazdım yerleşme olabilir dedi bir kan testi ver dedi ama kan testi vermeye yürüyerek gitsem bir sorun olur mu acaba eğer o kanama yerleşme kanaması ise 30-45 dk yürümekle iyi mi yaparım kötü mü bilemiyorum, var mı bir fikri olan
Amin inşallah canımHerkese selamlar, Öncelikle Rabbim bekleyişte olan evlat hasreti çeken tüm kardeşlerimizin hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla hasretini dindirsin ben dahilbir sorum olacak benim de , bugün transferin 10.günü, 27 mayıs test günüm ama sabah dayanamayıp test yaptım normal olanlardan tek çizgi çıktı, akşama doğru da kahverengi lekelenmem oldu ve ne yapacağımı bilemedim dr uma yazdım yerleşme olabilir dedi bir kan testi ver dedi ama kan testi vermeye yürüyerek gitsem bir sorun olur mu acaba eğer o kanama yerleşme kanaması ise 30-45 dk yürümekle iyi mi yaparım kötü mü bilemiyorum, var mı bir fikri olan
Aslında kardeşimde araba var ama şimdi istersek endişelenirler diye bir şey diyemiyorum ama haklısın canım taksi ile gidebilirim ya beynim durdu resmen aklıma gelmedi çok sağolAmin inşallah canımyarım saat yürümek şuan iyi olur mu bilemiyorum normal kaset testte çıkmaması normal aslında erken gebelik alabiliyorsan onunla yapsan keşke birde taksi vs bulamaz mısın acaba
Ne demek canım inşallah bebeğin seninledirAslında kardeşimde araba var ama şimdi istersek endişelenirler diye bir şey diyemiyorum ama haklısın canım taksi ile gidebilirim ya beynim durdu resmen aklıma gelmedi çok sağol
Aslında kardeşimde araba var ama şimdi istersek endişelenirler diye bir şey diyemiyorum ama haklısın canım taksi ile gidebilirim ya beynim durdu resmen aklıma gelmedi çok sağolAmin inşallah canımyarım saat yürümek şuan iyi olur mu bilemiyorum normal kaset testte çıkmaması normal aslında erken gebelik alabiliyorsan onunla yapsan keşke birde taksi vs bulamaz mısın acaba
Aminnn canımNe demek canım inşallah bebeğin seninledir
Hadi bakalım canım özelde mi vereceksin inşallah kanda çıkar direkAslında kardeşimde araba var ama şimdi istersek endişelenirler diye bir şey diyemiyorum ama haklısın canım taksi ile gidebilirim ya beynim durdu resmen aklıma gelmedi çok sağol
Normal kuzum, dinleme kendini daha rahat edersinteşekkür ederim canım en ufak şeyde bı olumsuzluk mu var falan diyorum ister istemez
Ahh inşallahhhHadi bakalım canım özelde mi vereceksin inşallah kanda çıkar direk
Allah hep sevindirsin canımÇok seviiindim ayyKocaman sarıldım tebrik ediyorum
Kuzum kızkardeşim yapmıştı gebe kaldığında, ilki silik çıktı, bir gün sonra negatif çıktı ilaç içti ona güvenip, regl görmeyince 2 gün sonra tekrar yaptı bu sefer net çıktı..eğer silik çıktıysa pozitiftir, o silik çizgi bhcg yoksa çıkmaz ama hiç çıkmasıyla test bozuk olabilir..o yüzden şu an silik olana göre davranıyoruzKızlar ben yaptım testi
1 silik çizgi çıktı biraz önce Bi daha yaptım tek çizgi
Bugün 8.gun tutmuş olsaydı belli olurdu diye düşünüyorum
Pozitif bu canımBunlar ilk sabah yaptiklarim biraz önce gene yaptım tek çizgi
Bişey olmaz zorlanırsanız dinlenirsiniz yavaş yavaş yürüyün ben transferin 3. Günü 12000 adım atmıştım diğer günlerde aşağı kalır değil.umarım güzel haberler verirsinizHerkese selamlar, Öncelikle Rabbim bekleyişte olan evlat hasreti çeken tüm kardeşlerimizin hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla hasretini dindirsin ben dahilbir sorum olacak benim de , bugün transferin 10.günü, 27 mayıs test günüm ama sabah dayanamayıp test yaptım normal olanlardan tek çizgi çıktı, akşama doğru da kahverengi lekelenmem oldu ve ne yapacağımı bilemedim dr uma yazdım yerleşme olabilir dedi bir kan testi ver dedi ama kan testi vermeye yürüyerek gitsem bir sorun olur mu acaba eğer o kanama yerleşme kanaması ise 30-45 dk yürümekle iyi mi yaparım kötü mü bilemiyorum, var mı bir fikri olan
Bozma moralini kuzum OLDU BU İŞYarın sabah yaparım artık moralim bozuldu
Hiç sıkıntı değil katlanır büyür gider hayırlı olsun canımGeldim geldimbenim sonuçlar biraz karışık beta hcg sonucum pozitif ama beklenenden biraz düşükmüş 34 çıktı, pazartesi tekrar kan testi yapılacak onda sonucun artmasını bekliyoruz dedi. Ona göre net bisey soylenicek. Ama ben sonucu ilk gördüğümde heyecandan ağladım, sonuçta negatif değil inşallah pazartesiye kadar artar sağlıkla büyür
Biran evvel yarın sabah olmasını istiyorum. İnanın ağlama krizlerine girmeden hemen önce yazdım buraya, meğer testlerin sabah yapılması lazımmış bilmiyordum. Sabah cift çizgi sonra şeytan dürttü hadi bi daha yapayım dedim tek çizgiyi görünce moralim bozuldu. Ama şimdilik iyiyim:) heyecanlıyım sabahi bekliyorum :)) çok teşekkür ederim moral oldunuzBozma moralini kuzum OLDU BU İŞ
Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına alırsın inşallaharkadaşlar merhaba ,sürecim pozitif sonuçlandığı için elimde 1 adet oxotide ve 1 adet cetrotide ilaç var. İhtiyacı olan var mı ? Varsa yazabilir mi ücretsiz olarak ihtiyacı olana kargolamak istiyorum
Hiç üzülme gayet net çıkmış şimdi sana sabahlar olmazBiran evvel yarın sabah olmasını istiyorum. İnanın ağlama krizlerine girmeden hemen önce yazdım buraya, meğer testlerin sabah yapılması lazımmış bilmiyordum. Sabah cift çizgi sonra şeytan dürttü hadi bi daha yapayım dedim tek çizgiyi görünce moralim bozuldu. Ama şimdilik iyiyim:) heyecanlıyım sabahi bekliyorum :)) çok teşekkür ederim moral oldunuz
Canım üzüldüm ama rabbim en güzel zamanda nasip etsin san anneliği, en güzel zamanda evladına kavuşacaksınız inşallahKızlar sabah kan vermiştim değerim 0.92 çıkmış yani negatifyani tutunsaydi az da olsa bı değer çıkardı diye düşünüyorum. Kısmet böyleymiş. Pozitifi gören tüm arkadaşlarım inşallah sagsaglim kucağınıza alirsinkz sonuç bekleyen herkeste inşallah pozitifi görür dualarınıza bana yer verirseniz çok mutlu olurum
Canım sabah biz de yapıcaz birbirğmize dua edelim bak sen çift çizgiyi gördün ne güzelBiran evvel yarın sabah olmasını istiyorum. İnanın ağlama krizlerine girmeden hemen önce yazdım buraya, meğer testlerin sabah yapılması lazımmış bilmiyordum. Sabah cift çizgi sonra şeytan dürttü hadi bi daha yapayım dedim tek çizgiyi görünce moralim bozuldu. Ama şimdilik iyiyim:) heyecanlıyım sabahi bekliyorum :)) çok teşekkür ederim moral oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?