2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Valla bilmiyorum ki bence riske atma

Amin inşallah canımyarım saat yürümek şuan iyi olur mu bilemiyorum normal kaset testte çıkmaması normal aslında erken gebelik alabiliyorsan onunla yapsan keşke birde taksi vs bulamaz mısın acaba

Amin inşallah canımyarım saat yürümek şuan iyi olur mu bilemiyorum normal kaset testte çıkmaması normal aslında erken gebelik alabiliyorsan onunla yapsan keşke birde taksi vs bulamaz mısın acaba
Aslında kardeşimde araba var ama şimdi istersek endişelenirler diye bir şey diyemiyorum ama haklısın canım taksi ile gidebilirim ya beynim durdu resmen aklıma gelmedi çok sağol

Aslında kardeşimde araba var ama şimdi istersek endişelenirler diye bir şey diyemiyorum ama haklısın canım taksi ile gidebilirim ya beynim durdu resmen aklıma gelmedi çok sağol
Ne demek canım inşallah bebeğin seninledir

Ne demek canım inşallah bebeğin seninledir
Aminnn canım

Kızlar ben yaptım testi
1 silik çizgi çıktı biraz önce Bi daha yaptım tek çizgi
Bugün 8.gun tutmuş olsaydı belli olurdu diye düşünüyorum
Kuzum kızkardeşim yapmıştı gebe kaldığında, ilki silik çıktı, bir gün sonra negatif çıktı ilaç içti ona güvenip, regl görmeyince 2 gün sonra tekrar yaptı bu sefer net çıktı..eğer silik çıktıysa pozitiftir, o silik çizgi bhcg yoksa çıkmaz ama hiç çıkmasıyla test bozuk olabilir..o yüzden şu an silik olana göre davranıyoruz hayırlı olsun canım, yarın sabahki idrarla yap veya kan ver kanda çıkar

Bişey olmaz zorlanırsanız dinlenirsiniz yavaş yavaş yürüyün ben transferin 3. Günü 12000 adım atmıştım diğer günlerde aşağı kalır değil.umarım güzel haberler verirsiniz

Hiç sıkıntı değil katlanır büyür gider hayırlı olsun canım

Bozma moralini kuzum OLDU BU İŞ
Biran evvel yarın sabah olmasını istiyorum. İnanın ağlama krizlerine girmeden hemen önce yazdım buraya, meğer testlerin sabah yapılması lazımmış bilmiyordum. Sabah cift çizgi sonra şeytan dürttü hadi bi daha yapayım dedim tek çizgiyi görünce moralim bozuldu. Ama şimdilik iyiyim:) heyecanlıyım sabahi bekliyorum :)) çok teşekkür ederim moral oldunuz

Hayırlı
arkadaşlar merhaba ,sürecim pozitif sonuçlandığı için elimde 1 adet oxotide ve 1 adet cetrotide ilaç var. İhtiyacı olan var mı ? Varsa yazabilir mi ücretsiz olarak ihtiyacı olana kargolamak istiyorum
Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Hiç üzülme gayet net çıkmış şimdi sana sabahlar olmaz sabah güzel haberler bekliyoruz

Canım üzüldüm ama rabbim en güzel zamanda nasip etsin san anneliği, en güzel zamanda evladına kavuşacaksınız inşallah zamanı gelmedi sadece..daha deneyimli olarak o güzel zamanı tutturmak için denemeye devam, elinden geleni yapacaksın gerisi Allahın takdiri, engüzel zamanda verecek evladını

Canım sabah biz de yapıcaz birbirğmize dua edelim bak sen çift çizgiyi gördün ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…