Üzülme bebişi de üzme o seninle canım❤Biran evvel yarın sabah olmasını istiyorum. İnanın ağlama krizlerine girmeden hemen önce yazdım buraya, meğer testlerin sabah yapılması lazımmış bilmiyordum. Sabah cift çizgi sonra şeytan dürttü hadi bi daha yapayım dedim tek çizgiyi görünce moralim bozuldu. Ama şimdilik iyiyim:) heyecanlıyım sabahi bekliyorum :)) çok teşekkür ederim moral oldunuz
Kuzum Allah razı olsunCanım üzüldüm ama rabbim en güzel zamanda nasip etsin san anneliği, en güzel zamanda evladına kavuşacaksınız inşallahzamanı gelmedi sadece..daha deneyimli olarak o güzel zamanı tutturmak için denemeye devam, elinden geleni yapacaksın gerisi Allahın takdiri, engüzel zamanda verecek evladını ❤
İnşallah emeklerimiz karşılık bulur sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız hepimizYa benım ılaçlar çok fazla bıraz geçen seneden kalma ılaçlarım vardı onlarıda kullandıgım ıçın ben 2980tl verdım bıde oksapar yazdırdık ama 29unda testımız var hayırlısıyla guzel sonuç alsak daha ılaçlarıda alıcaz ınşallah sonuçlar guzel olsunda alırız ılaçlarımızıda
Amin canım inşallah..tabii ki deneyimlerimizi paylaşmak için buradayız❤❤❤Ay canım sağolasın ay ne bileyim ilk defa karıştım bu işlere Allah utandırmasın artık yetti gari bizim de yüzümüz güler inşallah
Yapicaz mi bakCanım sabah biz de yapıcaz birbirğmize dua edelim bak sen çift çizgiyi gördün ne güzel
Canım inşallah yerleşme kanamasıdır ve bebeğin seninledirHerkese selamlar, Öncelikle Rabbim bekleyişte olan evlat hasreti çeken tüm kardeşlerimizin hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla hasretini dindirsin ben dahilbir sorum olacak benim de , bugün transferin 10.günü, 27 mayıs test günüm ama sabah dayanamayıp test yaptım normal olanlardan tek çizgi çıktı, akşama doğru da kahverengi lekelenmem oldu ve ne yapacağımı bilemedim dr uma yazdım yerleşme olabilir dedi bir kan testi ver dedi ama kan testi vermeye yürüyerek gitsem bir sorun olur mu acaba eğer o kanama yerleşme kanaması ise 30-45 dk yürümekle iyi mi yaparım kötü mü bilemiyorum, var mı
Testin de var iyi sabrediyorsunYapicaz mi bakeminsin.
Yapicaz mi bakeminsin.
Ay dua et bize hamişlerin duası makbuldürTestin de var iyi sabrediyorsunyapın sabah ikinizde bekliyoruz bebişleri
Bebişin sana sımmmsıkı tutunsun inşallah Allah'ım sağlıkla kavuştursun siziArkadaşlar ben bugün transfer oldum , anestezi ile yapıldı , iyi geçti dediler , ilaclarima devam edicem , sersemlik hali dışında ağrım yok, bı kaç gün sonra işe dönücem , Allah'ım hayirlisini versin ama içimde şu an minnosum , hem mutluyum hem çok korkuyorum
Aminnn canım benim inşallahCanı
Canım inşallah yerleşme kanamasıdır ve bebeğin seninlediryürüyüş yapabilirsin istediğin kadar hatta iyi olur rahmin kanlanması için
Inşallah kendılıgınden olur canım sıkma canını ama 3ay bekleyemeye gerek yok demıştı benım doktorum ben yıne pıskoljık olarak bekledım tabı o ayrıEvet herkeste farklı belirtiler oluyo bu ilk denememdi zaten bundan sonra ne olcak nasıl olacak bende bilmiyorum iki üç ay beklemek gerekiyormuş benim içimde de bir umut acaba kendiliğinden olma şansı olur mu diye
Var vallahi iki tane hemdeTestin de var iyi sabrediyorsunyapın sabah ikinizde bekliyoruz bebişleri
Kız sen çık al iki dakika almazsaEşim tamam alcam dedi alırsa unuttum demezse yapıcaz
Yürüme canım sen için rahat etmez sankiHerkese selamlar, Öncelikle Rabbim bekleyişte olan evlat hasreti çeken tüm kardeşlerimizin hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla hasretini dindirsin ben dahilbir sorum olacak benim de , bugün transferin 10.günü, 27 mayıs test günüm ama sabah dayanamayıp test yaptım normal olanlardan tek çizgi çıktı, akşama doğru da kahverengi lekelenmem oldu ve ne yapacağımı bilemedim dr uma yazdım yerleşme olabilir dedi bir kan testi ver dedi ama kan testi vermeye yürüyerek gitsem bir sorun olur mu acaba eğer o kanama yerleşme kanaması ise 30-45 dk yürümekle iyi mi yaparım kötü mü bilemiyorum, var mı bir fikri olan
Almazsa geri yollarım kız alsınKız sen çık al iki dakika almazsa
Nasıl da anladın beni canımYürüme canım sen için rahat etmez sanki
Maşallah size ben toplasam o kadar adım atmamışımdır ya, evden çalışıyorum zaten masa başı sabah bir oturuyorum ara ara kısa evde dolanıyorum o kadar, amin inşallah Rabbim o güzel haberleri vermeyi hepimize nasip etsinBişey olmaz zorlanırsanız dinlenirsiniz yavaş yavaş yürüyün ben transferin 3. Günü 12000 adım atmıştım diğer günlerde aşağı kalır değil.umarım güzel haberler verirsiniz
İnşallah hep beraber bebek alışverişlerini konuştuğumuz günler de gelecekAy dua et bize hamişlerin duası makbuldür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?