2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Üzülme bebişi de üzme o seninle canım❤

Kuzum Allah razı olsun ben çok inatçı ve savasciyimdir Allah kuvvet verdiği sürece denerim

İnşallah emeklerimiz karşılık bulur sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız hepimiz

Canı
Canım inşallah yerleşme kanamasıdır ve bebeğin seninledir yürüyüş yapabilirsin istediğin kadar hatta iyi olur rahmin kanlanması için

Bebişin sana sımmmsıkı tutunsun inşallah Allah'ım sağlıkla kavuştursun sizi

Evet herkeste farklı belirtiler oluyo bu ilk denememdi zaten bundan sonra ne olcak nasıl olacak bende bilmiyorum iki üç ay beklemek gerekiyormuş benim içimde de bir umut acaba kendiliğinden olma şansı olur mu diye
Inşallah kendılıgınden olur canım sıkma canını ama 3ay bekleyemeye gerek yok demıştı benım doktorum ben yıne pıskoljık olarak bekledım tabı o ayrı

Yürüme canım sen için rahat etmez sanki

Bişey olmaz zorlanırsanız dinlenirsiniz yavaş yavaş yürüyün ben transferin 3. Günü 12000 adım atmıştım diğer günlerde aşağı kalır değil.umarım güzel haberler verirsiniz
Maşallah size ben toplasam o kadar adım atmamışımdır ya, evden çalışıyorum zaten masa başı sabah bir oturuyorum ara ara kısa evde dolanıyorum o kadar, amin inşallah Rabbim o güzel haberleri vermeyi hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…