2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kucağına almak nasip etsin

Inşallah kendılıgınden olur canım sıkma canını ama 3ay bekleyemeye gerek yok demıştı benım doktorum ben yıne pıskoljık olarak bekledım tabı o ayrı
Ben dün doktora gittim doktor tekrar testlerinize bakalım eşinle senin dedi ben de beklerim diye düşünüyorum çünkü gerçekten o kadar ilaç hormon insanı fiziken de psikolojik olarak da çok etkiliyor beklemeniz iyi olmuş bence de

Hiç üzülmeyin demek ki hayırlı zaman şimdi değilmiş bende 10 Mayıs'ta test vermiştim 0.61 negatif çıktı insan etkileniyor tabi ama doğru zamanda sağlıklı sıhhatli şekilde olsun inşallah sizinde Allah'ın izniyle olur

Aynen canım hemen başlıcaz dedı ben dedım bı dur mayısta kayıbımız oldu ben eylulde gıttım oyle havuz tedavısı yaptık sonra herşeyın zamanı var demekkı cnm hakkımızda hayırlısı sen skma canını stres yapma oluruma bırak kendılıgınden olur ınşallah

Bugün biraz ağrım vardı arabada kullandım 2 saat gelip dinlendim,şimdi tuvalete gittim peçeteye silince kırmızı değil kahverengi değil silik pembe geldi canlı renkte sanırım yerleşmedir inşallah daha gelmez

İnşallah canım benim zor bir süreç 28 yaşındayım ve 2. Transferim ve şimdiden yorulmuş hissediyorum
Hiç öyle düşünme, hep hayırlısı dile. 3 ayım kalmıştı kuzumu kucağıma almama ama bi covid oldum rahmim açıldı ve erken doğum yaptım, doğduğu an öldü benim yavrum. Allah veriyorsa da hayır, vermiyorsa da hayır demek lazım. En güzelini en güzel zamanda nasip edecektir inan buna. Asla pes etme

Bugün aradılar beni, cumartesi günü transferim var. Salı toplanmıştı,4. Gün transferi yapacağız dediler. Var mı 4. Gün transfer olan. 3 ve 5 ten Farkı ne acaba ?

Ya çok üzüldüm tabikide herseyin hayırlısı başınız sagolsun ama işte kolay dönemler değil sizin durumunuz yanina bu hiçbiriyle tabi

Sen ilaçlarını kullanmaya başladın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…