İnşallah aminnn Allah'ım bu günün hatırına inşallah nasip etsin o günleri deİnşallah hep beraber bebek alışverişlerini konuştuğumuz günler de gelecek
Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kucağına almak nasip etsinAğladım ağladım sonra size gönderdim hamileyimAllahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlar Bekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin
Amin Allah.Allah sizede nasip etsinHayırlı uğurlu olsun. Rabbim kucağına almak nasip etsin
Ben dün doktora gittim doktor tekrar testlerinize bakalım eşinle senin dedi ben de beklerim diye düşünüyorum çünkü gerçekten o kadar ilaç hormon insanı fiziken de psikolojik olarak da çok etkiliyor beklemeniz iyi olmuş bence deInşallah kendılıgınden olur canım sıkma canını ama 3ay bekleyemeye gerek yok demıştı benım doktorum ben yıne pıskoljık olarak bekledım tabı o ayrı
Hiç üzülmeyin demek ki hayırlı zaman şimdi değilmiş bende 10 Mayıs'ta test vermiştim 0.61 negatif çıktı insan etkileniyor tabi ama doğru zamanda sağlıklı sıhhatli şekilde olsun inşallah sizinde Allah'ın izniyle olurKızlar sabah kan vermiştim değerim 0.92 çıkmış yani negatifyani tutunsaydi az da olsa bı değer çıkardı diye düşünüyorum. Kısmet böyleymiş. Pozitifi gören tüm arkadaşlarım inşallah sagsaglim kucağınıza alirsinkz sonuç bekleyen herkeste inşallah pozitifi görür dualarınıza bana yer verirseniz çok mutlu olurum
İnşallah canım benimHiç üzülmeyin demek ki hayırlı zaman şimdi değilmiş bende 10 Mayıs'ta test vermiştim 0.61 negatif çıktı insan etkileniyor tabi ama doğru zamanda sağlıklı sıhhatli şekilde olsun inşallah sizinde Allah'ın izniyle olur
Aynen canım hemen başlıcaz dedı ben dedım bı dur mayısta kayıbımız oldu ben eylulde gıttım oyle havuz tedavısı yaptık sonra herşeyın zamanı var demekkı cnm hakkımızda hayırlısı sen skma canını stres yapma oluruma bırak kendılıgınden olur ınşallahBen dün doktora gittim doktor tekrar testlerinize bakalım eşinle senin dedi ben de beklerim diye düşünüyorum çünkü gerçekten o kadar ilaç hormon insanı fiziken de psikolojik olarak da çok etkiliyor beklemeniz iyi olmuş bence de
Kız bende bugun test aldım ama yapamadımYaaaa valla öyle oldu ben öyle korkuyorum ki yapmayabugün zaten aşırı negatif uyandım tutmadı gibi belirtim de yok ben yapamıycam ya çok korkuyorum
Kız bende bugun test aldım ama yapamadımkorkuyorum testıde sakladım
Geçmiş olsun ne güzel embriyo sayınız da çok iyiMerhaba kızlar. 6 Mayıs opu oldum. 7 adet kaliteli embriyolarimiz var donduruldu. 19 Mayıs adet oldum bu ay rahim filmi haziran ayında transfer olucak inşallah
Hiç öyle düşünme, hep hayırlısı dile. 3 ayım kalmıştı kuzumu kucağıma almama ama bi covid oldum rahmim açıldı ve erken doğum yaptım, doğduğu an öldü benim yavrum. Allah veriyorsa da hayır, vermiyorsa da hayır demek lazım. En güzelini en güzel zamanda nasip edecektir inan buna. Asla pes etmeİnşallah canım benim zor bir süreç 28 yaşındayım ve 2. Transferim ve şimdiden yorulmuş hissediyorum
Uyuyabılsem tabı canıkom valla şmdı uykuya dalıyorum sonra 5te ayaktayım oturup sızın yazışmaları okuyorum allahtan sız varsınız ya kader arkadaşlarımKız o zaman sen de sabah bizle beraber yap beeeeee kopsun dananın kuyruğu
Ya çok üzüldüm tabikide herseyin hayırlısı başınız sagolsun ama işte kolay dönemler değil sizin durumunuz yanina bu hiçbiriyle tabiHiç öyle düşünme, hep hayırlısı dile. 3 ayım kalmıştı kuzumu kucağıma almama ama bi covid oldum rahmim açıldı ve erken doğum yaptım, doğduğu an öldü benim yavrum. Allah veriyorsa da hayır, vermiyorsa da hayır demek lazım. En güzelini en güzel zamanda nasip edecektir inan buna. Asla pes etme
Sen ilaçlarını kullanmaya başladın mıBugün biraz ağrım vardı arabada kullandım 2 saat gelip dinlendim,şimdi tuvalete gittim peçeteye silince kırmızı değil kahverengi değil silik pembe geldi canlı renkte sanırım yerleşmedir inşallah daha gelmez
Endişelenmeyin bende hiç kanama lekelenme olmadı... İlla ki olması gerekmiyor.Benim bugün transfer hariç 7. Günüm ama hiçbir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?