Ben her iki denememde de çalıştım. Transferden sonra da devam ettim, hala devam ediyorum :) ama işim hafif, ve işyerim oldukça anlayışlıTüp bebek tedavisi başladıktan sonra transfere kadar çalışan var mı yoksa tedavi başlar başlamaz işten ayrılmak mı gerekiyor ?
İş yeriniz izin konusunda sıkıntı yapmazsa gerek yok bence ben rakiplere izin alıp gittim ölüm hafta sonuna denk geldi tranferimde tatile geldi 3 gün sonra ise döndüm.Tüp bebek tedavisi başladıktan sonra transfere kadar çalışan var mı yoksa tedavi başlar başlamaz işten ayrılmak mı gerekiyor ?
Geçmiş olsun ne güzel embriyo sayınız
Geçmiş olsun ne güzel embriyo sayınız da çok iyi
Hayır değiştirme yarın kesin göstericek canım güzel çift çizgiler gelsinBen yapacağım inşallah canım son anda karar değiştirmezsem
Ay gelmiş valla ben uyuyakalmışım uyandım şimdi gelmiş iyi ki de uyumuşum yoksa test yapardımUyuyabılsem tabı canıkom valla şmdı uykuya dalıyorum sonra 5te ayaktayım oturup sızın yazışmaları okuyorum allahtan sız varsınız ya kader arkadaşlarımama senın yest geldımı netmı
Allah razı olsunEndişelenmeyin bende hiç kanama lekelenme olmadı... İlla ki olması gerekmiyor.
Bende uyudum yapmamak içinAy gelmiş valla ben uyuyakalmışım uyandım şimdi gelmiş iyi ki de uyumuşum yoksa test yapardım
Ne kadar da aynıBende uyudum yapmamak için
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım dikkatli ol yorma kendiniBugün biraz ağrım vardı arabada kullandım 2 saat gelip dinlendim,şimdi tuvalete gittim peçeteye silince kırmızı değil kahverengi değil silik pembe geldi canlı renkte sanırım yerleşmedir inşallah daha gelmez
Siz benimle bu gün yapmalıydınız tek kaldım düşüne düşüne nasıl olucak diye
Tedavin hayırlı olsun, inşallah sorunsuz bir transfer olur ve sağlıcakla alırsın bebişini kucağınaMerhaba kızlar. 6 Mayıs opu oldum. 7 adet kaliteli embriyolarimiz var donduruldu. 19 Mayıs adet oldum bu ay rahim filmi haziran ayında transfer olucak inşallah
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah güzel haberlerinizi bekliyorumTedavin hayırlı olsun, inşallah sorunsuz bir transfer olur ve sağlıcakla alırsın bebişini kucağınabenim transfer de 3 haziranda hayırlısıyla
Embriyinun durumuna göre karar veriyorlar..2.gün transferi olan bir arkadaşımızın pozitif haberini aldık dünBugün aradılar beni, cumartesi günü transferim var. Salı toplanmıştı,4. Gün transferi yapacağız dediler. Var mı 4. Gün transfer olan. 3 ve 5 ten Farkı ne acaba ?
Amin canım inşallahRabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum
Ay inşallah yaaaa inşallah birlikte düşüne düşüne kukuman kuşuna dönelim inşallahSiz benimle bu gün yapmalıydınız tek kaldım düşüne düşüne nasıl olucak diye.hemen yarın pozitif göreyim sizden
Evet ya bekleyenlerin hepsi pozitif olursa süper olur vallaAy inşallah yaaaa inşallah birlikte düşüne düşüne kukuman kuşuna dönelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?