2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Tüp bebek tedavisi başladıktan sonra transfere kadar çalışan var mı yoksa tedavi başlar başlamaz işten ayrılmak mı gerekiyor ?
İş yeriniz izin konusunda sıkıntı yapmazsa gerek yok bence ben rakiplere izin alıp gittim ölüm hafta sonuna denk geldi tranferimde tatile geldi 3 gün sonra ise döndüm.

Uyuyabılsem tabı canıkom valla şmdı uykuya dalıyorum sonra 5te ayaktayım oturup sızın yazışmaları okuyorum allahtan sız varsınız ya kader arkadaşlarımama senın yest geldımı netmı
Ay gelmiş valla ben uyuyakalmışım uyandım şimdi gelmiş iyi ki de uyumuşum yoksa test yapardım

İnşallah yerleşme kanamasıdır canım dikkatli ol yorma kendini

Merhaba kızlar. 6 Mayıs opu oldum. 7 adet kaliteli embriyolarimiz var donduruldu. 19 Mayıs adet oldum bu ay rahim filmi haziran ayında transfer olucak inşallah
Tedavin hayırlı olsun, inşallah sorunsuz bir transfer olur ve sağlıcakla alırsın bebişini kucağınabenim transfer de 3 haziranda hayırlısıyla

Bugün aradılar beni, cumartesi günü transferim var. Salı toplanmıştı,4. Gün transferi yapacağız dediler. Var mı 4. Gün transfer olan. 3 ve 5 ten Farkı ne acaba ?
Embriyinun durumuna göre karar veriyorlar..2.gün transferi olan bir arkadaşımızın pozitif haberini aldık dün tutunacak olan 2.gün de tutunuyor canım, takılma sayılara

Kızlar merhaba size bi sorum olacak benim pazartesi yumurta toplamam olacak inşallah doktorum rahim kalınlığın iyi görünüyor böyle devam edersek 5. Gün transferin olur dedi ama o dediği tarihe bakıyorum adetime 4 gün kalmış oluyor adete bu kadar yakın transfer oluyor mu biri beni aydınlatsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…