2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ay onu bende bilmiyorum benim mesela bu gün adet günümdü..sen sorsaydın doktora ve ya hemşireye..

Ay onu bende bilmiyorum benim mesela bu gün adet günümdü..sen sorsaydın doktora ve ya hemşireye..
2 gün sonra kontrolüm var o güne kadar beklemeyim size sorayım dedim bilen vardır diye düşünüyorum kafamda kurcalayıp duruyorum şimdi bu soruyu

Benim bugün transfer hariç 7. Günüm ama hiçbir şey yok
Ben transferin 6. Günü idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı 7. Günü kan verdim pozitifi gördüm yerleşme kanamam da olmadı 7. Ayı bitirdik çok şükür darısı tüm bu yolda ilerleyenlerin başına olsun inşallah asla umutsuz olmayın

Merhaba 4 kimyasal gebeligim var tüplerim tıkalı. İlk tüp bebek denemem sonuç negatif 1.20 gibi bi sonuç aldım ayın 23 ünde test yapmıştım 13unde de transfer oldum. Hasta olacam duye beklerken kırmızı kan değil de siyaha yakın çok koyu lekelenme oldu böyle birsey yaşayan var mı

Bende öyle yapmaya karar verdim inşallah hayırlısı olur hakkımızda sizin sonucunuzu da çok merak ediyorum

Çok sevindim sizin adınıza inşallah bizlerde bu güzel duygulari yaşarız

Canım iki tane mi koydurdun kız sen beni hiç dinlemedin mi zor ama çok güzel prolutex ikiz gebelikten dolayı 12. Haftadan sonra başlayıp 32 ye kadar devam ettim. Pandemi nedeniyle aksama oldu ama 32 de sondu
Ahahaha bana kalsa 3 koy dedım de koymadı doktor baya kullanmıssın sende canım ya dıgerınde ıgne vermemıstı de sımdı baya zorluyor beni iğneler

Inşallah canım erken gebelık testı aldım bugun sabah yapabılırsem yazarım canımpazartesı kesın kan testımız
Ben hiç idrar testi almadım ne olur ne olmaz kan testi kesin sonuçtur diye bekledim ama siz yapınca ümitsizliğe kapılmayın kesin sonuç için kan testini bekleyin dualarım sizinle

Kızlar ımdat kahverengı lekelenme olmuş çok korkuyorum elım ayagım boşalmış dırek uzandım çok korkuyorum ne yapacam bılmıyorum yardım varmı aranızda oyle olan

Kızlar ben gebelik testini yaptim ancak erken gebelik testi olmasına rağmen ben bile zor gördüm sipsilik ince bir belirti var sadece. Yarın tekrar edeceğim sanırım ama bence hayalet çizgi ben görüyorum yani
Canım senınde 29u test dımı? Bende lekelenme oldu delırcem sende oldumu

Kızlar ben gebelik testini yaptim ancak erken gebelik testi olmasına rağmen ben bile zor gördüm sipsilik ince bir belirti var sadece. Yarın tekrar edeceğim sanırım ama bence hayalet çizgi ben görüyorum yani
Resmini at hemen

Kızlar ımdat kahverengı lekelenme olmuş çok korkuyorum elım ayagım boşalmış dırek uzandım çok korkuyorum ne yapacam bılmıyorum yardım varmı aranızda oyle olan
Büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır.Testiniz pozitiftir inşallah Zaten pgt li çift embryo transferi oldunuz, tutma ihtimali çok yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…