Ay onu bende bilmiyorum benim mesela bu gün adet günümdü..sen sorsaydın doktora ve ya hemşireye..Kızlar merhaba size bi sorum olacak benim pazartesi yumurta toplamam olacak inşallah doktorum rahim kalınlığın iyi görünüyor böyle devam edersek 5. Gün transferin olur dedi ama o dediği tarihe bakıyorum adetime 4 gün kalmış oluyor adete bu kadar yakın transfer oluyor mu biri beni aydınlatsın lütfen
2 gün sonra kontrolüm var o güne kadar beklemeyim size sorayım dedim bilen vardır diye düşünüyorum kafamda kurcalayıp duruyorum şimdi bu soruyuAy onu bende bilmiyorum benim mesela bu gün adet günümdü..sen sorsaydın doktora ve ya hemşireye..
Ben transferin 6. Günü idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı 7. Günü kan verdim pozitifi gördüm yerleşme kanamam da olmadı 7. Ayı bitirdik çok şükür darısı tüm bu yolda ilerleyenlerin başına olsun inşallahBenim bugün transfer hariç 7. Günüm ama hiçbir şey yok
Bende öyle yapmaya karar verdim inşallah hayırlısı olur hakkımızda sizin sonucunuzu da çok merak ediyorumAynen canım hemen başlıcaz dedı ben dedım bı dur mayısta kayıbımız oldu ben eylulde gıttım oyle havuz tedavısı yaptık sonra herşeyın zamanı var demekkı cnm hakkımızda hayırlısı sen skma canını stres yapma oluruma bırak kendılıgınden olur ınşallah
Çok sevindim sizin adınıza inşallah bizlerde bu güzel duygulari yaşarızBen transferin 6. Günü idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı 7. Günü kan verdim pozitifi gördüm yerleşme kanamam da olmadı 7. Ayı bitirdik çok şükür darısı tüm bu yolda ilerleyenlerin başına olsun inşallahasla umutsuz olmayın
Bence bekleme hemşireyle konuş..ben bütün sorularımı hemşireye söylüyordum..2 gün sonra kontrolüm var o güne kadar beklemeyim size sorayım dedim bilen vardır diye düşünüyorum kafamda kurcalayıp duruyorum şimdi bu soruyu
Ahahaha bana kalsa 3 koy dedım de koymadı doktorCanım iki tane mi koydurdun kız sen beni hiç dinlemedin mizor ama çok güzel prolutex ikiz gebelikten dolayı 12. Haftadan sonra başlayıp 32 ye kadar devam ettim. Pandemi nedeniyle aksama oldu ama 32 de sondu
Inşallah canım erken gebelık testı aldım bugun sabah yapabılırsem yazarım canımBende öyle yapmaya karar verdim inşallah hayırlısı olur hakkımızda sizin sonucunuzu da çok merak ediyorum
Ben hiç idrar testi almadım ne olur ne olmaz kan testi kesin sonuçtur diye bekledim ama siz yapınca ümitsizliğe kapılmayın kesin sonuç için kan testini bekleyin dualarım sizinleInşallah canım erken gebelık testı aldım bugun sabah yapabılırsem yazarım canımpazartesı kesın kan testımız
Canım senınde 29u test dımı? Bende lekelenme oldu delırcem sende oldumuKızlar ben gebelik testini yaptim ancak erken gebelik testi olmasına rağmen ben bile zor gördüm sipsilik ince bir belirti var sadece. Yarın tekrar edeceğim sanırım ama bence hayalet çizgi ben görüyorum yani
Resmini at hemenKızlar ben gebelik testini yaptim ancak erken gebelik testi olmasına rağmen ben bile zor gördüm sipsilik ince bir belirti var sadece. Yarın tekrar edeceğim sanırım ama bence hayalet çizgi ben görüyorum yani
Evet canim 29 u lekelenme olmadı bende hiç .Canım senınde 29u test dımı? Bende lekelenme oldu delırcem sende oldumu
Büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır.Testiniz pozitiftir inşallahKızlar ımdat kahverengı lekelenme olmuş çok korkuyorum elım ayagım boşalmış dırek uzandım çok korkuyorum ne yapacam bılmıyorum yardım varmı aranızda oyle olan
Çizgi varsa pozitiftir inşallahKızlar ben gebelik testini yaptim ancak erken gebelik testi olmasına rağmen ben bile zor gördüm sipsilik ince bir belirti var sadece. Yarın tekrar edeceğim sanırım ama bence hayalet çizgi ben görüyorum yani
Yani benim çıplak gözle gördüğüm bişey var siz göremezsiniz bence regl günüm 2 Haziran normalde idrara geç geçebilir ilkindede benim böyle olmuştu.Çizgi varsa pozitiftir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?