• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar merhaba size bi sorum olacak benim pazartesi yumurta toplamam olacak inşallah doktorum rahim kalınlığın iyi görünüyor böyle devam edersek 5. Gün transferin olur dedi ama o dediği tarihe bakıyorum adetime 4 gün kalmış oluyor adete bu kadar yakın transfer oluyor mu biri beni aydınlatsın lütfen 🥹🥹
Hayırlı olsun tedavin, olgun çok yumurtan çıkar inşallah..ilaç kullandığın için adet gününle bir alakan yok şuanda herşey iyiyse yapılır transfer merak etme

Kızlar ben gebelik testini yaptim ancak erken gebelik testi olmasına rağmen ben bile zor gördüm sipsilik ince bir belirti var sadece. Yarın tekrar edeceğim sanırım ama bence hayalet çizgi ben görüyorum yani😂
Günaydın çok sevindim tebrikler🌸🌸

Annemde gördü ama fotoda pek belli olmuyor kızlar yarın tekrar yapacağım yarın sabah pazarteside kan vereceğim heralde o zamana kadar pek emin olmayacağım 😂
Gayet belli gördüm
Bende 8. Gün başladı. 11. Güne kadar aralıklarla devam etti. Hatta adet olduğumu sandım çok ağladım.
dün akşam benimde pembe gelmişti silince.sabah uyandım hem kahveye yakın hem pembe yine geldi çok korkuyorum,hemşireye yazacağım birazdan coraspin kullanıyorum onu bırakacağım muhtemelen umarım bişey yoktur 😢

Gayet belli gördüm

dün akşam benimde pembe gelmişti silince.sabah uyandım hem kahveye yakın hem pembe yine geldi çok korkuyorum,hemşireye yazacağım birazdan coraspin kullanıyorum onu bırakacağım muhtemelen umarım bişey yoktur 😢
İnşallah yoktur. Ama lütfen ilaçlarını düzenli kullan. Bu kadar acıya emeğe yazık etme olur mu. Biz üstümüze düşeni yapalım. Sonrası takdiri ilahi

İnşallah yoktur. Ama lütfen ilaçlarını düzenli kullan. Bu kadar acıya emeğe yazık etme olur mu. Biz üstümüze düşeni yapalım. Sonrası takdiri ilahi
Sağlık ocağı sonuçları çıkmış ama doktor diğer testleri de yapmıştı onlar var beta yok unuttu mu acaba beta yı? Daha çıkmadı mı acaba

kızlar gunaydin, ben yaptım testimi biri ilk 2 dk içinde olan diğerine 20dk sonra ki çizgiler.

Eklentiler

• Screenshot_20230526_080610_Gallery.webp
    Screenshot_20230526_080610_Gallery.webp
    29 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_20230526_080554_Gallery.webp
    Screenshot_20230526_080554_Gallery.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 76
Back
X