• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Testi pozitif çıkan kizcelerim size bir sorum olcak sanki benim iki gündür nabzım yüksek atiyo şuanda da hissediyorum kalbimin daha hızlı çarptığını biraz streslide bir insanım malum şu evrelerden dolayı yıprandık 🤭 sizlerde de böyle bir belirti var mı ?
Bunu ben okumuştum kalp bebeğe kan dolaşımı yapabilmek için tutunma aşamasında daha fazla çalıştırmış buda sendeki belirtileri yapabilir merak etme iyi bişey😍

Canım ama sen böyle yaparsan olacağı varsa da olmaz lütfen bak benim dünkü halimi hatırlamıyor musun iki gözüm iki çeşme ağlamaktan öldüm. Kendim yetmedi eşimi de etkiledim sarıldık oda ağladı. Sonuç olarak noldu bak mecbur kendime geldim ve başka çareler arıyorum tabiki Allah'ın izniyle. Allah ol derse kimse önüne geçemez lütfen olmuş işi kendine stres yapıp olumsuza çevirme ben inanıyorum bebişin seninle sana sımsıkı tutundu. Biraz zor bi gebelik geçirebilirsin buna kendini hazırla ama hemen düşük diye kendini korkutma sen çokkkk inançlı bi insansın benim bu dediklerimi sen çok daha iyi biliyorsun. Lütfen çok dua edelim alan da veren de güzel Allah'ım değil mi hepimizi evlatla sevindirsin 🤲 ama içine de atma ne istiyosan paylaş bizimle biz heeep burdayız🥰
Bizim dün halimizi görseydin valla ne deyim o kanı görünce ikimizde ağladık..oturduk çok konuştuk eşimle..Biz elimizden geleninide gelmeyinide etdik gerisi Allahın elinde.Sağol canım iyiki varsınız☺️

Bizim dün halimizi görseydin valla ne deyim o kanı görünce ikimizde ağladık..oturduk çok konuştuk eşimle..Biz elimizden geleninide gelmeyinide etdik gerisi Allahın elinde.Sağol canım iyiki varsınız☺️
Canım benim aynen öyle Allah bu emeklerimizin karşılığını versin inşallah 🤲 bak eşinle ne kadar güzel birbirinize desteksiniz bu da çok büyük bir nimet. Ya sen bu yolu tek başına göğüsleseydin ne kadar dayanabilirdüm. Ben hep düşünüyorum Allah bu imtihanı bize verdiyse boşuna vermemiştir. İnşallah alnızımın akıyla çıkacağız bu imtihamdan ve Rabbim kapı kapı aradığımız o evladı nasip edecek bize🤲 birbirimize hep dua edelim inşallah hatta hatimler bile yapabiliriz😍

Back
X