• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar selamlar aranızda sigara kullanan var mı ne zaman nasıl bıraktınız veya bırakabildiniz mi? İnanılmaz zorlanıyorum ben:KK43:
Ben geç evlendim ve o zaman bıraktım..zorlanmadım, çünkü bebek isteğim vardı, kendimi o isteğe bağladım..

Çok şükür canım hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün karnında bebişin🤲🤲🤲 bize de nasip olsun inşallah

Çooookk iyi, inşallah ikidir ve ikisi de sağlıklı büyür ve kucağına alırsın bebişleri❤🤲🥰
Aynen bozuk degılmış anlamadım kı baktım sınırlendım attım gıttım uyudum gece bakınca şok geçırdık😂evet kan değerınız güzel dedı doktorumda pazartesı çagırdı hayırlısı olsun ınşallah❤️🙏🧿🥰

Bana çok az geldi.
5. Gün 2 tane transfer edildi. Biri tutmuş belli ama değer düşük geldi bana. Doktor pozitif dedi. Ama pazartesi tekrar ver dedi ilaçlar devam.
Canım değer 2 katına artarsa sorun yok demektir..pazartesiyi beklicez..inşallah bebeğin seninledir🤲🥰

Yaaaa taksimin neredesindeeeeee o tarafa çok sık göreve geliyorum ben kııız 😅😅😅 en çok istiklâl ve Sıraselviler Taksim meydan mekanımız😅😅 nerede senin dükkan gelince uğrayım😍
Kız orada aznavur pasajı bıde hazzopullo pasajı var ordayız gel ama ben artık karı yer yapacam evdeyım😂😂😂bahçelıevlere beklerız❤️🙏

İlk beta ile ikinci beta arasında tam 2 kat artış olması gerekiyormuş sağlıklı gebelik için. İlk gebeliğimde yaşamıştım boş gebelikti hatta kese gelişimi de geriden geliyordu. Kese görünememesinin sebebi kesenin geç gelişiyor olmasındandır, 8. Haftaya kadar bekleyin inşallah kesenizi de görürsünüz içinde minnacığı da görürsünüz
İnşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ya gerçekten olabilir mi ki? Doktor işi bitmiş daha olmaz bu dedi😔 Allah’tan umut kesilmez 🙏🏻

Benim pozitif canım. Değerim de yüksek. Ama kanama olmadı o düşündürüyor.
Ne kanaması ıstıyorsunuz anlamadım🤔ya kanama ıyı değilkı zaten kırmızı kanama degılse zararsız ımış lekelenme bıde herkeste aynı olmazkı benım bu 4uncü gebelıgım ve öbür üçündede olmadı lekelenme geçen sene hamılelık oluştu 6ncı haftada kanama oldu ve boş gebelık oldugunu ögrenmıştık ama kesemız buyuyordu kocaman dı😔

Benim ilk değerim 11. gün değerliydi sizinki 10. gün değeri bence çok güzel çıkmış. Pazartesiye baya yükselmiş olur. 😊 beni de çarşamba ultrasona çağırdı doktor. Ayyy keseyi görücez inşallah 🤲😍
11 de olabilir yanlış saymış olabilirim 🤭 ay hadi hayırlısı darısı bize kalp atışlarını duyup rahatlayalim inşallah 🥰❣️

İlk beta ile ikinci beta arasında tam 2 kat artış olması gerekiyormuş sağlıklı gebelik için. İlk gebeliğimde yaşamıştım boş gebelikti hatta kese gelişimi de geriden geliyordu. Kese görünememesinin sebebi kesenin geç gelişiyor olmasındandır, 8. Haftaya kadar bekleyin inşallah kesenizi de görürsünüz içinde minnacığı da görürsünüz
Peki ne oldu sonrasında?

Kızlar ya ben hala iğneleri ilaçları kullanıyorum pazartesi kan verene kadar da kullanıcam galiba olmadıpını bile bile kullanmak bi zor ki 🥺
Ya nerden bılıyorsun acaba olmadı dıyorsun😡daha kan vermedınkı ınşallah pozıtıfı gorursun canım sonra kendıne kızarsın boşuna üzüldüm dıye relax ol bı sal kendını aç avrupa yakasını benım gıbı otur ızle😂🙏❤️ınşallah guzel olacak herşey🙏🙏❤️🥰

Kızlar ya ben kendimi yormadan biraz ortalığı toplayayım dedim sağ kasığım ağrımaya başladı. Sizinde böyle oluyormu? Bu şekilde ben pazartesi günü nasıl işe başlıcam ya
Eğer sancı şiddetli olur calısamazsan doktoruna söylersin istirahat verir canım, şimdiden stres yapma canım..hareketsiz kalma kan dolaşımı için hareket gerekiyor bebişe kan gitsin😍

Back
X