2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben birşeyi merak ediyorum.hem oksapar hem coraspin kullanıyorum ama bende pıhtılaşma varmı acaba? Yani pıhtılaşma olup olmağına bakılmadan direk bunları kullanmanın zararı olur mu, kafama bu takılıyor. Daha önce düşük olsa tamam ama ikisini bir kullanmak fazla gelmez mi

Kızlar selam yarjn transfer günüm ne yemek yapsam bilmiyorum, tavsiye verir misiniz ne pişirsem kabız yapmayacak fasulye yemeği olur mu kırmızı etli kemikli falan ağır mi gelir yoksa

İşte bende hep bunu düşündüm hatda bende düşük var ama ben genetik test yaptırdım pihtilaşma bile çıkmadı ve bana dediler kan sulandırıcı kullanma.Doktoruma genetik testlerini gösterdim ama bana hem oksapar hem coraspirin yazdı ve kullandım sonrada kanama oldu durdurdular şimdi çok şükür kanama yok

Kızlar selam yarjn transfer günüm ne yemek yapsam bilmiyorum, tavsiye verir misiniz ne pişirsem kabız yapmayacak fasulye yemeği olur mu kırmızı etli kemikli falan ağır mi gelir yoksa
Ben transferden sonra iki gün salata barbunya ve çorba yedim lifli gıdalar tüketmeye çalışın kabızlık olmasın sabahlarıda kayısı bir avuç bol su ben hiç sorun yaşamadım.

İnşallah canım inşallah sizinde pozitif haberlerinizi görürüz ona takılma yani sürecini yaşa kaç gün oldu
5.gün embriyosu 5.gün AA demişlerdi
Eşimde sperm sıkıntısı vardı o yüzden tüp bebek yaptırdık tek embriyomuz transfer anına kadar maşallah bölünmeye devam pozitif olacak flan diye mutlu oldular ama bu adet olacak gibi doluluk beni tedirgin ediyor

Benim genetikte kan pıhtılaşması var 2 gende mutasyon çıktı. Bana da kan sulandırıcı iğneye gerek olmadığını söyledi. Ama yine de verdi. İstemeye istemeye. 1.transferde ikiz embriyoların kalpleri durdu 8.haftada. Bende anlamıyorum gerçekten. Önlem amaçlı kullanalım o zaman dedi.

Çok saçma varken kullanma nasıl diye biliyorlar..boşunamı genetik testler yapılıyor..zaten doktorlar için her şey kolay oldu bitdi kürtaj yaparız..

Ben transfer günü protein tükettim. Ertesi gün sebze. Sebze veya et ikisi de olur ama kabız yapacak sebzeler tüketmeyin bence.

Ben transfer günü protein tükettim. Ertesi gün sebze. Sebze veya et ikisi de olur ama kabız yapacak sebzeler tüketmeyin bence.
İşte onlar neler, neler yediniz mesela, yarına kuru fasülye yapsam çok mu ağır gelir bağırsaklarım düzenlidir ama o kadar çok ilaç içiyoruz ki korkuyorum kabız olmaktan

Çok sevindim kanama olmamasına
Hayır neye göre veriliyor hiç anlamadım. Belki bende pıhtılaşma yok yani kanım sulu belli öyle olunca daha riskli değil mi ki? Acaba bu kullandığımız ilaçlar kan pıhtılaşması mı yapıyor anlamadım.

Bende anlamıyorum gerçekten.Ben normalde kan vererken ve ya kalçadan iğne vurdururken kan durmuyor en az 7 dakika bastırarak bekliyorum

Şuan silahlar patlıyor dışarda oğlumda kucağımdan inmiyor korkuyor..düğün var havai fişek diyorum hep korkmasın diye.. Karnımdaki Allaha emanet.. Seçim sevinciymiş. Eşimde yok evde.. Bi an bende dedim noluyo diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…