- 20 Ocak 2023
- 308
- 389
- 23
İnşallah canım inşallah sizinde pozitif haberlerinizi görürüzÖyle miii inşallah benim ki de sizinki gibi sonuçlanır
Bende bu transferimde ordan anlamıştım rahimde bir doluluk hissi vardı inşallah sizde güzel haberler verirsinizBende 3.gun ve ilk gunden beri kasik agrisi ve sanki mesanem doluymus gibi bir his var
Amin Allah canımAmin inşallah alırsınız güzel haberler alırızAllah bu süreçteki herkesin yardımcısı olsun
Umarım inşallahteşekkür ederim :) hayırlı olsun şimdiden.. umarım kalp atışlarını da sağlıcakla duyarsınız
Hayır kullanmıyorum sadece progestan fitil folbiol ve coraspin kullanıyorumEstrofem kullanıyor musunuz?
İşte bende hep bunu düşündüm hatda bende düşük var ama ben genetik test yaptırdım pihtilaşma bile çıkmadı ve bana dediler kan sulandırıcı kullanma.Doktoruma genetik testlerini gösterdim ama bana hem oksapar hem coraspirin yazdı ve kullandım sonrada kanama oldu durdurdular şimdi çok şükür kanama yokBen birşeyi merak ediyorum.hem oksapar hem coraspin kullanıyorum ama bende pıhtılaşma varmı acaba? Yani pıhtılaşma olup olmağına bakılmadan direk bunları kullanmanın zararı olur mu, kafama bu takılıyor. Daha önce düşük olsa tamam ama ikisini bir kullanmak fazla gelmez mi
Ben transferden sonra iki gün salata barbunya ve çorba yedim lifli gıdalar tüketmeye çalışın kabızlık olmasın sabahlarıda kayısı bir avuç bol su ben hiç sorun yaşamadım.Kızlar selam yarjn transfer günüm ne yemek yapsam bilmiyorum, tavsiye verir misiniz ne pişirsem kabız yapmayacak fasulye yemeği olur mu kırmızı etli kemikli falan ağır mi gelir yoksa
5.gün embriyosu 5.gün AA demişlerdiİnşallah canım inşallah sizinde pozitif haberlerinizi görürüzona takılma yani sürecini yaşa kaç gün oldu
Benim genetikte kan pıhtılaşması var 2 gende mutasyon çıktı. Bana da kan sulandırıcı iğneye gerek olmadığını söyledi. Ama yine de verdi. İstemeye istemeye. 1.transferde ikiz embriyoların kalpleri durdu 8.haftada. Bende anlamıyorum gerçekten. Önlem amaçlı kullanalım o zaman dedi.İşte bende hep bunu düşündüm hatda bende düşük var ama ben genetik test yaptırdım pihtilaşma bile çıkmadı ve bana dediler kan sulandırıcı kullanma.Doktoruma genetik testlerini gösterdim ama bana hem oksapar hem coraspirin yazdı ve kullandım sonrada kanama oldu durdurdular şimdi çok şükür kanama yok
Çok saçma varken kullanma nasıl diye biliyorlar..boşunamı genetik testler yapılıyor..zaten doktorlar için her şey kolay oldu bitdi kürtaj yaparız..Benim genetikte kan pıhtılaşması var 2 gende mutasyon çıktı. Bana da kan sulandırıcı iğneye gerek olmadığını söyledi. Ama yine de verdi. İstemeye istemeye. 1.transferde ikiz embriyoların kalpleri durdu 8.haftada. Bende anlamıyorum gerçekten. Önlem amaçlı kullanalım o zaman dedi.
Ben transfer günü protein tükettim. Ertesi gün sebze. Sebze veya et ikisi de olur ama kabız yapacak sebzeler tüketmeyin bence.Kızlar selam yarjn transfer günüm ne yemek yapsam bilmiyorum, tavsiye verir misiniz ne pişirsem kabız yapmayacak fasulye yemeği olur mu kırmızı etli kemikli falan ağır mi gelir yoksa
İşte onlar neler, neler yediniz mesela, yarına kuru fasülye yapsam çok mu ağır gelir bağırsaklarım düzenlidir ama o kadar çok ilaç içiyoruz ki korkuyorum kabız olmaktanBen transfer günü protein tükettim. Ertesi gün sebze. Sebze veya et ikisi de olur ama kabız yapacak sebzeler tüketmeyin bence.
Çok sevindim kanama olmamasınaİşte bende hep bunu düşündüm hatda bende düşük var ama ben genetik test yaptırdım pihtilaşma bile çıkmadı ve bana dediler kan sulandırıcı kullanma.Doktoruma genetik testlerini gösterdim ama bana hem oksapar hem coraspirin yazdı ve kullandım sonrada kanama oldu durdurdular şimdi çok şükür kanama yok
Aynen öyle. Deneme yanılma yapıyoruz.Çok saçma varken kullanma nasıl diye biliyorlar..boşunamı genetik testler yapılıyor..zaten doktorlar için her şey kolay oldu bitdi kürtaj yaparız..
Kız benim 12.gün 27.45 mi 27.53 mü ne çıktı. Yarın tekrar yaptırıcam Allaha bıraktım artık. Ama baktım atanlar varCanım ben 9 gün öğrendim ama 57 değeri sen daha erken sanki..ondan çok düşünüyorum nasıl olucak offf
Bende anlamıyorum gerçekten.Ben normalde kan vererken ve ya kalçadan iğne vurdururken kan durmuyor en az 7 dakika bastırarak bekliyorumÇok sevindim kanama olmamasına
Hayır neye göre veriliyor hiç anlamadım. Belki bende pıhtılaşma yok yani kanım sulu belli öyle olunca daha riskli değil mi ki? Acaba bu kullandığımız ilaçlar kan pıhtılaşması mı yapıyor anlamadım.
İn şa Allah yarın çok güzel artar hepimizde.Artanlar oluyor gözüm korkmuş hepsi buKız benim 12.gün 27.45 mi 27.53 mü ne çıktı. Yarın tekrar yaptırıcam Allaha bıraktım artık. Ama baktım atanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?