• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar bu progestan fitil ve iğne mahvediyor beni bir an önce sonucu öğrenseydim vallahi ona göre dozunu azaltır belki içten yanıyorum bildiğiniz ellerim ayaklarım uyuşuyor basım dönüyor yapmadığı kalmadı bana.

Ay kızlar bugün her yemekten sonra midem bulanıyor benim yaa ilaçlar olsa şimdiye kadar da olmaz mıydı ki bide yiyorum yiyorum hala aç gibiyim töbest kendi kendimi mi kandırıyorum acaba iyice psikolojim gitti🤦
İnşallah bhcg yuksekliğindendir kuzumm🤲😍

Hayır sadece sabah akşam fitil. Ben de transferden önce burada bakmıştım dedim eyvah iğnelere geri dönüyoruz 🙈 ama herkesin tedavi süreci farklıymış, bana iğne vermedi doktorum 🙄 mesela kiminde transfer öncesi ilaçla hazırlıyorlar rahmi, benim onda da doğal süreci beklemiştik iğne ilaç yoktu yine
Benimde seninle aynı şuan canım bende çok şaşırmıştım 🤭

Kızlar bu progestan fitil ve iğne mahvediyor beni bir an önce sonucu öğrenseydim vallahi ona göre dozunu azaltır belki içten yanıyorum bildiğiniz ellerim ayaklarım uyuşuyor basım dönüyor yapmadığı kalmadı bana.
Al benden de o kadar ya valla ateş basmaları sancıları ağrısı sızısı ayrı dert bunca eziyete inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür

Dozunu azaltmaz canım artırabilir ama azaltmak.. yeter ki sağlıklı olsun kuzum o hisler bir süre sonra geçecek 🤲

Pozitif olduğunu öğrendiğimiz gün şöyle güzel bir kutlama yapalım kızlar. Ben eşimden habersiz yapacağım testi. Sürpriz yapmak için ilkinde yapamadık bari bunda bişeyler yapalım 😂😂 içimde kalacak yoksa.
Ayyy böyle deme bak gene nasıl heveslendim ben yaaaa😍😍😍

Selam kızlar benim bugün yumurtalarim toplandı toplam 20 adet, bakalım nasıl cikicak, yalnız girerken çok mutlu girdim fakat çıkarken anestezi etkisinden mıdır nedir ağlayarak çıktım neden deprem oldu ki yazık insanlara diye. Bilinçaltımda neler varmis halbuki. Ne kadar iyiyiz desek de içerde biseyler eksik demekki.

Neyse güzel sağlıklı hayırlı embriyolarimiz olsun inşallah dua üstüne dua ekliyroum siz de edin 🙏🏻🙏🏻🌺🌺
Hayırlısıyla sağlıklı çok çok embriyo gelişir inşallah🤲🤲😍

Pozitif olduğunu öğrendiğimiz gün şöyle güzel bir kutlama yapalım kızlar. Ben eşimden habersiz yapacağım testi. Sürpriz yapmak için ilkinde yapamadık bari bunda bişeyler yapalım 😂😂 içimde kalacak yoksa.
Ben yapamam çünkü sürpriz olmucak o da benim gibi bekliyor😂😂😂ama cinsiyet party aklımda neler neler var..tedaviyi eşimin ailesi bilmiyor hemen videoyu atıcam geliyor diye😂

Back
X