• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Tüp bebek yapmadan önce evi çicek gibi etdim ama şimdi yine sanki pislik olmuş..zor duruyorum😬😬😬
Ay elleme elleme ben de öyle yaptım. Son gün camlara kadar sildim. Ama şimdi mecbur dokunuyorum tabi ortalık topla bulaşık çamaşır falan ama gene de fazla elleyemiyorum

Karadeniz'den ikimiz varız bildiğim kadarıyla ne güzel böyle ortamlar heryerden bambaşka hayatlara sahip bir sürü insan ortak duyguları heyecanları paylaşmaya çalışıyor🥹🥰
Evet aynen öyle..ortak sorunlar ortak amaçlar..paylaşım arttıkça insanlar böyle yakınlaşıyor🥰

Ben yedim 😂🤭 dün çikolata yedim önceki günlerde pasta yedim ya bence bı taneden ya da bir dilimden bir şey olmaz çok canın istiyorsa ye mutlu olursun hem maksat bence aşırıya kacmamak bugün yersen 2 gün yemezsin mesela nolcak böyle dusunuyorum ben
Tatlı yemek yasak mı ya ben kaçırdım orayı 😅

Ay elleme elleme ben de öyle yaptım. Son gün camlara kadar sildim. Ama şimdi mecbur dokunuyorum tabi ortalık topla bulaşık çamaşır falan ama gene de fazla elleyemiyorum
Bulaşık işine eyilmiyorum eşim Hall ediyor..zaten o kadar konuşuyorumki öyle etme yalnış etdin bıkmış benden🤭

Back
X