• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

kızlar birşey sorcam sabah 6 dan beri benim sağ bacağımda uyuşukluk var ayaklarıma kadar sizde solda var yok arası da sağ daha fazla uyuşuyor sizde hic böyle olan oldu mu bugün daha transferle beraber 4 gün

En zor tarafı benim için transfer sonrasıydı..ben genelde çok su içen birisi diğilim bana baktılar dediler çok sıkışık diğilsin ve ağzima kadar suyla doldurdular..transfer bitince aklım hep tuvaletdeydi bana dediler 20 dakika sonra isterseniz ördek getiririz..amaan eşim dedi o nasıl oluyor ben sana yardım edemem korkuyorum cocuklara bir şey olur🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ zor olsa bile 1 saat resmen bekledim..Sen korkma her şey Allahın elinde..ben transfer sonrası 2 saat yol geldim ona bakılırsa.
Bende 2 saat yol geldim sonrasında ama işte tuvaletini yapmak zorunda kaldım çok su içtiğim için tutamadm

Aynen öyle yarın sende test yap bekleme☺️
Ay yok yapamıycam çok korkuyorum 🙈 az önce sol kasığıma bi ağrı girdi eşimle hazırlandık acile gidiyorduk nerdeyse tam çıkıcaz geçti ağrı

Back
X