• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ay yok yapamıycam çok korkuyorum 🙈 az önce sol kasığıma bi ağrı girdi eşimle hazırlandık acile gidiyorduk nerdeyse tam çıkıcaz geçti ağrı
Kız ne acili😃😃😃korkma bak bende korkuyordum çok ama Allah yazmış yedekte embriyon bile var..neden korkuyorsun..seninde olsaydık var ya😃😃

Kız ne acili😃😃😃korkma bak bende korkuyordum çok ama Allah yazmış yedekte embriyon bile var..neden korkuyorsun..seninde olsaydık var ya😃😃
Ay bi ağrı girdi kıııı geçti şükür valla saldım ya olursa da olmazsa da hepsi Allah'tan🤲 kız eşim Nuh diyo peygamber demiyo ben pazartesi öğrencem😅

Şuana kadar pozitif cikanlarda pek olmadı yerleşme diye biliyorum benim ilk gebeliğimde hiç olmadı mesela bende belirtide olmadı şuanda yok olan şeyler aşırı ilaçtan ilk transferimde ben 2 tane ilaç kullanıyordum sadece şimdi iğnesi fitili ilacı vücud farklı tepkiler veriyor ister istemez.
Ne düşüneceğimi şaşırdım valla sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum😄inşallah yerleşme kanaması görmeden pozitif haberleri alırız🙏😍

Ay bi ağrı girdi kıııı geçti şükür valla saldım ya olursa da olmazsa da hepsi Allah'tan🤲 kız eşim Nuh diyo peygamber demiyo ben pazartesi öğrencem😅
Ben eşimi bu çocuk konusunda dinlesem var yaa..bu ağrıyı çeken biz..iğnede bize sokuluyor ne zaman isterim yaparım testi..onlara hava güzel😃

Ya vallahi ben de istiyorum ama eşim çıkmazsa çok üzülürüm yapma dedi elimi kolumu bağladı😭 bari sen yap sana da seviniyim umut olsun bana 😍
Hadi inşallah bende söylemeyeceğim eşime bakalım 🫣 umarım olmuştur olmazsa tabiki ister istemez üzülür insan ama et geç öğreneceğiz diye düşünüyorum zaten test gününe 2 gün kalmış oluyor benim yarın.

Kızlar merhaba 18 mayısta 5.gün dondurulmuş genetik tarama yapılmış embriyo transferi yapıldı. Bugün 7.gündeyim. Sırayla 5.6.7. Gün erken gebelik testlerim var. Çatlatma iğnesi olmadım. Kanda iyi bir değer görür müyüm sizce.
Hayırlı olsun canım 🙏🏻

Ay ben testte pozitif görmeme rağmen hala stresliyim kasıklarımda doluluk gibi bişey vardı bugün gitti sanki hemen korkuyorum sürekli kendimi dinliyorum kafayı yemek üzereyim

Ay ben testte pozitif görmeme rağmen hala stresliyim kasıklarımda doluluk gibi bişey vardı bugün gitti sanki hemen korkuyorum sürekli kendimi dinliyorum kafayı yemek üzereyim
Tadını çıkar bence hamilesin ve mutlu ol hiç kötü düşünme lütfen 🙏 sadece bebeğini düşün dua et bol bol 🤲

Ben eşimi bu çocuk konusunda dinlesem var yaa..bu ağrıyı çeken biz..iğnede bize sokuluyor ne zaman isterim yaparım testi..onlara hava güzel😃
Kız anaaa deme öyle ben eşimin üzülmesine dayanamam gözümün içine bakıyor bana bişey olacak diye 🥺 ay ben bugün çok duygusalım 🥺😅

Hadi inşallah bende söylemeyeceğim eşime bakalım 🫣 umarım olmuştur olmazsa tabiki ister istemez üzülür insan ama et geç öğreneceğiz diye düşünüyorum zaten test gününe 2 gün kalmış oluyor benim yarın.
Ayy valla bitirdik kız baksana bugün Perşembe pazartesi hepimiz öğrenmiş olcaz hamiş hamiş konuşalım inşallah yaaaa🥺😅

Back
X