• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Aslında yok sadece sabahları uyandığımda adet olacak gibi karnımda hafif çok az ağrı oluyordu geçti gibi 🤷‍♀️ Biraz önce o sarı akıntı başlamadan bi ağrı oldu tekrar hemen gitti
Karışık mı anlattım bilmiyorum inşallah birsey olmamıştır 🙏🏻
İnternetten baktım akıntı olabilir yazıyor. Yok karışık anlatmadın anladım ben. Normal hamilelikte de ilk zamanlarda akıntı oluyor ama benide düşündüren sarı renkte olması benim birde kasık ağrısı oluyor. İnşallah olmamıştır, kötü düşünmeyelim

Maalesef olmadı kızlar 0.29 çıktı sonuç, o kadar kötü bir haldeyim ki ağlamaktan gözlerim kan çanağına döndü bu saatten sonra nasıl toparlanırım bilmiyorum, neyi nerde yanlış yaptım bilmiyorum ama berbat hissediyorum 😔😔🥺

Çok üzüldüm😔 ben de dün kan testinde negatif olduğunu öğrendim ve bu kadar yıkılacağımı tahmin etmiyordum Rabbim sabrımızı arttırsın bizlere de tez vakitte sağlıkla kolaylıkla hayırlısıyla pozitif görmeyi ve evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin🤲🤲😔
Amin canım benim, Allah kullari için doğum ve ölüm saati belirlemiştir👍 ve senin bebeğinin doğum saati daha gelmemiş demekki..rabbim evladının doğum saati geldiğinde onu rahmine düşürecektir🤲🥰bize düşen ise o vakti yakalamak yani denemeye devam etmek ki sen bir dahaki sefer daha deneyimli bilgili olacaksın😍❤ şimdi dinlen, vücudun hormonlardan kurtulsun, kafan rahatlasın tekrar dene canım..Allah en güzel zamanda verecek evladını 🤲

Aslında yok sadece sabahları uyandığımda adet olacak gibi karnımda hafif çok az ağrı oluyordu geçti gibi 🤷‍♀️ Biraz önce o sarı akıntı başlamadan bi ağrı oldu tekrar hemen gitti
Karışık mı anlattım bilmiyorum inşallah birsey olmamıştır 🙏🏻
Kk araştırdım biraz sarı renk akıntısı olup bebeği olanlar var olabiliyormuş yani . İçine kötü şeyler getirme.çok sancım olursa giderim artık doktora

Hepinize çok teşekkür ederim. Allah kimseye aratmasın. Pazartesi kan gününe kadar ilaçları bırakmıycam ama ümitlenmiycem de hayırlısı olsun.bi süre ara verip devam edecez inşallah yine Allah büyük inşallah nasip eder
Kuzum hiç ara verme sağlığın elverişliyse ben ara vermiştim çok pişman oldum şimdi tekrar başladım. Lütfen moralini bozmamaya çalış süreç yorucu bir yıldır uğraşıyorum. Ama lütfen beden sağlığın yerindeyse ara verme canım. Dr devam edebiliriz derse lütfen et

Kuzum hiç ara verme sağlığın elverişliyse ben ara vermiştim çok pişman oldum şimdi tekrar başladım. Lütfen moralini bozmamaya çalış süreç yorucu bir yıldır uğraşıyorum. Ama lütfen beden sağlığın yerindeyse ara verme canım. Dr devam edebiliriz derse lütfen et
Pazartesi gidicem canım kan vericem bakalım doktor ne diycek. Dondurulmuş olduğu için biraz ara verirz hem maddi oalrak da toparlanmamız lazım

Kk araştırdım biraz sarı renk akıntısı olup bebeği olanlar var olabiliyormuş yani . İçine kötü şeyler getirme.çok sancım olursa giderim artık doktora
İnşallah güzel sonuçlanır sarıda denmez aslında limon kabuğundan daha açık bi sarı tonu suyla karışık bakalım hayırlısı inşallah korktuğumuz gibi olmaz

Back
X