• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Mesela uzanarken sanki belden vuruyor kasıklara..korkuyorum birşey olurmu
Bence ağrılar normaldir, rahim genişlediği için ağrıları hissediyoruz.. Bazen ağrım olunca bende ay inşallah kötü birşey değildir diyorum sonra içimden diyorum ki, eğer kötü birşey olsa muhtemelen bu kadar hafif bir ağrı olmaz beni süründürürdü... Yani dayanamıyorum bu nası ağrı düzeyinde olmadığı sürece ben kasık ve bel ağrılarımı normale yormaya başladım :)

Bence ağrılar normaldir, rahim genişlediği için ağrıları hissediyoruz.. Bazen ağrım olunca bende ay inşallah kötü birşey değildir diyorum sonra içimden diyorum ki, eğer kötü birşey olsa muhtemelen bu kadar hafif bir ağrı olmaz beni süründürürdü... Yani dayanamıyorum bu nası ağrı düzeyinde olmadığı sürece ben kasık ve bel ağrılarımı normale yormaya başladım :)
Süründürücü dediğin gibi ağrıyi düşük tehlükem olunca ben yaşadım geceyle acile gitdim resmen yalvardımki hemen bana iğne yapsınlar..ama şimdi tabi öyle diğil çok şükür.dediğim gibi uzanınca sanki daha çok oluyor..bazen diyorum acaba çokmu sırt üstü uzanıyorum.Doktora gitsem rahatlarım))

Birde bende çift embriyo acaba ondanda ola bilirmi

Kasik ağrılarım var benimde hala korkuyorum. Daha kan vermedim yarın vereceğim zaman geçmiyor. Kalp atışını duyana kadar bu bekleyiş bitmicek. Bu arada acaba bilen var mı kese ne zaman görünür 16 mayısta 3.gun embriyosu benimki.

Tekrardan herkese merhaba, 2 mayıs taze transfer oldum iki tane 5Aa, ilk beta 170, 2. Beta 283, 3. İse 706 idi bugün kese görmeye gittiğimde ise kese yoktu. Dr şaşırdı, ve yine beta istedi 2000 çıktı düşme var dedi pazartesi tekrar beta istedi. Bir sonuca varamadık ne olduğu hakkında tahminleriniz yada deneyimleriniz var mı bu konuda çok şaşkınım.
Aaa çok şaşırdım, hiç duymadım canım böyle birşey çok üzüldüm şimdi..bakalım pazartesi ne çıkacak

Allah razı olsun cevap için teşekkür ederim. Hemşireye fotoğrafı gönderdim ama onlar idrar testine göre birsey diyemeyiz dediler. Kanamam aktif değil. Jel kullanıyorum belki o tahriş etti bilemicem. Zaten kahverengiye dönüşüyor jel içeride biriktikce. Öğlen olmuştu kırmızı lekelenme henüz yok inşallah olmaz.
İnşallah olmaz daha canım..inşallah yerleşme kanamasından başka kanama olmaz🤲🤲🤲

Süründürücü dediğin gibi ağrıyi düşük tehlükem olunca ben yaşadım geceyle acile gitdim resmen yalvardımki hemen bana iğne yapsınlar..ama şimdi tabi öyle diğil çok şükür.dediğim gibi uzanınca sanki daha çok oluyor..bazen diyorum acaba çokmu sırt üstü uzanıyorum.Doktora gitsem rahatlarım))
İnşallah bundan sonra herşey çok daha güzel ve rahat geçecek :) Siz içinizi hep ferah tutun

Kasik ağrılarım var benimde hala korkuyorum. Daha kan vermedim yarın vereceğim zaman geçmiyor. Kalp atışını duyana kadar bu bekleyiş bitmicek. Bu arada acaba bilen var mı kese ne zaman görünür 16 mayısta 3.gun embriyosu benimki.
İnşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin canım kan gününden 1 hafta 10 gün sonraya çağırıyorlar kese için🤲🥰

Back
X