• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Adet gibi ağlamaktan beter oldum..hep bundan korkuyordum başıma geldi.Ben sanmıyorum bende yerleşme
Ya hayır en kötüsünü düşünme lütfen 🙏🏼 dur bakalım benm doktorum dedıkı bana ne kanamalar gördüm şakır şakır bacaklarından akıuor ama gümbür gümbür kalbi bebeğin hiiii belli olmuyor korkmaaa

merhaba :) benim de doğal siklusu takip ettiler. Ben adetimin 2. günü ve 12. günü gittim. 12.günde rahmim yeterince kalınlaşmış benden sadece o gün test istedi. Test sonucuna göre 14. günde progestan fitile başladım ve 18. günde transfer oldu :) dün de transferimin 10. günüydü ve test verdim, pozitif çıktı :) Sadece benim değerim biraz düşükmüş pazartesi tekrar kan tahlili istedi. Benim sürecim şimdilik böyle canım senin için de hayırlısı olsun inşallah ❤
Taze transfer mi yapıldı size?

Tekrardan herkese merhaba, 2 mayıs taze transfer oldum iki tane 5Aa, ilk beta 170, 2. Beta 283, 3. İse 706 idi bugün kese görmeye gittiğimde ise kese yoktu. Dr şaşırdı, ve yine beta istedi 2000 çıktı düşme var dedi pazartesi tekrar beta istedi. Bir sonuca varamadık ne olduğu hakkında tahminleriniz yada deneyimleriniz var mı bu konuda çok şaşkınım.
İlk beta ile ikinci beta arasında tam 2 kat artış olması gerekiyormuş sağlıklı gebelik için. İlk gebeliğimde yaşamıştım boş gebelikti hatta kese gelişimi de geriden geliyordu. Kese görünememesinin sebebi kesenin geç gelişiyor olmasındandır, 8. Haftaya kadar bekleyin inşallah kesenizi de görürsünüz içinde minnacığı da görürsünüz

Ya hayır en kötüsünü düşünme lütfen 🙏🏼 dur bakalım benm doktorum dedıkı bana ne kanamalar gördüm şakır şakır bacaklarından akıuor ama gümbür gümbür kalbi bebeğin hiiii belli olmuyor korkm
Çok doğru demişsinz ben şakır şakır çeşme gibi hemde avu içi parçalarla kanama yaşadım hemde koca bir gece ama kesem rahmime sıkı sıkı yapışmıştı düşük öyle kolay olmuyor progestan acayip etkili bir ilaç keseyi rahme zamklıyor resmen

Selam kızlar, bende dün transfer oldum, dün daha iyiydim ama bugün bel ve karın ağrım oldu ara ara ve çok uykum geliyor halsizlik basıyor ara ara acaba ilaçların etkisinden mi bilemedim.. Varmı böyle belirtiler yaşayan?
Hadi hayirli olsun cnm. Sikayetlerin gecti mi? Kac embriyo transfer edildi? Ben de bugun transfer oldum 2 donmus embriyo. Bugun hep karnimin alt kisminda hafif agrim vardi sanki gazla doluymus gibi. Bence hep ilaclardandir diye dusunuyorum

Doğum günün kutlu olsun canım, üzülme biz varız. Ayrıca sana tavsiyem geçen seneye kadar bende öyleydim ama artık arayanı arıyorum sorani soruyorum daha huzurluyum kendimi parcalardim ben arıyorum onlar beni niye aramiyorlar diye azıcık kendimi geri çektim kıymetli oldum sende öyle yap. Alma verme dengeni bozma, kendi kul hakkına girip de elalem için kendini üzme kuzum, çekirdek aileni düşün eşin sen ve bebeğiniz. Gerisi boş Allah önce sağlık versin 🙏🏻🙏🏻🌺🌺🥳mutlu huzurlu yaşlarınız olsun 🥳
Ay çok sagol canım benım guzel tavsıyen ıçın oyle bı huyum var değiştıremedım 17senedır😔ama belkı bebışler değiştırır benı bellı olmaz ❤️❤️❤️❤️🥰🙏🌹

Back
X