• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Sen önce birinci çizgiyi gör 🤪😂 şaka bi yana ben de pozitifi görmeme rağmen bi test yapmak istiyorum o çift çizgiyi ben de göreyim tüm negatif testlerimin acısı çıksın diye 🙈
Ay canım ben dun testı yaptım çubuguda bıraktım sınırlendım dedım bı çızık bıle yok bune dıye gıttım uyudum onuda çamaşırın ustune bıraktım az once eşım geldı dedım ya ben test yaptım ama bı çızık bıle çıkmadı aa unutmuşum burda dıye bı aldım ıkı çızık var benımkı agladı zırladı ben şaşkınım sabah kan verıcem bakalım hayırlısı ınşallah🙏🥰

IMG_5206.webp
Sabah yaptım bı çızık bıle yoktu şmdı baktım ıkı çızıkvaranlamadım😂😂

Eklentiler

• IMG_5213.webp
    IMG_5213.webp
    114,5 KB · Görüntüleme: 99
Uyuyamadım şaşkınım benımkı dıyor ıkı çızgı var yanı ıkı bebekmı olcak dıyor😂7-8gıbı gıdecem kan vermeye eşım uyusun bıraz dıye beklıyorum yoksa koşası var şımdı😂😂
Ay hadi canım güzel haberlerle gel bize erkeklerin olaydan bir haber olmaları evet tabi bunun 3 tane cikanida var deseydin😀😀😂😂😬

Uyuyamadım şaşkınım benımkı dıyor ıkı çızgı var yanı ıkı bebekmı olcak dıyor😂7-8gıbı gıdecem kan vermeye eşım uyusun bıraz dıye beklıyorum yoksa koşası var şımdı😂😂
Bende bakıyorum sürekli sizden haber bekliyorum kendimin olmuş kadar sevindim inşallah kan testiniz de pozitif çıkar 🤲🤲🤲🥰🥰😍

Ben hiç anlamıyorum bu testlerden kendimde yapmadım sonuca kadar bekledim ama sizin ikinci çizgi silikte olsa var gibi görünüyor inşallah vardır 🥰🤲
Bende bunda yaptım ilk defa işte ilkinde bende test günü kan vermiştim 😬 şimdi o heyecanı yaşamak istedim yaptım valla iyiki yapmisim en azından Pazartesiye kadar biraz olsun rahat bekeleycegim.

Back
X