• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Hadi hayirli olsun cnm. Sikayetlerin gecti mi? Kac embriyo transfer edildi? Ben de bugun transfer oldum 2 donmus embriyo. Bugun hep karnimin alt kisminda hafif agrim vardi sanki gazla doluymus gibi. Bence hep ilaclardandir diye dusunuyorum
Hayırlı olsun sımsıkı tutunur bebişin inşallah 🤲🥰

Ay canım ben dun testı yaptım çubuguda bıraktım sınırlendım dedım bı çızık bıle yok bune dıye gıttım uyudum onuda çamaşırın ustune bıraktım az once eşım geldı dedım ya ben test yaptım ama bı çızık bıle çıkmadı aa unutmuşum burda dıye bı aldım ıkı çızık var benımkı agladı zırladı ben şaşkınım sabah kan verıcem bakalım hayırlısı ınşallah🙏🥰
Nasıl yanii o test bozuk değil miydi😅 harika haber bu🧿😍kan sonucunu bekliyoruz canım hayırlı olsun 🤲🥰

Evet sonuç beklediğim gibi çıkmadı ama nasip değilmiş atlattım diyorum ama içimde burukluk kalıyor yine de neyse inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız 😍
Vakti zamanı gelmedi canım, tabii ki yaşadığın hayal kırıklığı normal ama geçecek ve tekrar deneyeceksin ki evladının belirlenmiş olan doğum saatini bulasın ve inşallah yakın bir zamandadır🤲🤲🤲🥰

Pozıtıf canım çok şukur 🥲🥲🥲🙏🥰
Çok şükür canım hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün karnında bebişin🤲🤲🤲 bize de nasip olsun inşallah
916.14 çıkmış canım bıraz yuksek gıbı ama benım ıkı embrıo 5günlük pgtlı ıkısıde ıyı kalıte🙏🙏eşım dıyor bız neyapacaz nasıl bakacaz ıkızse dıyor🙈🙏❤️darısı başına canım benım🌹🥰❤️😍🧿
Çooookk iyi, inşallah ikidir ve ikisi de sağlıklı büyür ve kucağına alırsın bebişleri❤🤲🥰

Merhaba kızlar. salı günü 2 donmuş 5. gün embriyosunu transfer oldum. açıkçası evde olmama rağmen çok dinlenemedim. iğne ilaç ve fitillerimi aksatmadım ama. sol kaşığımda hafif batmalar oluyo rahim içinde. Daha öncede bir sürü tüp bebek bir hamilelik geçirdim. oğlumda böyle şeyler oldı mu tam hatırlamıyorum. Hayal kırıklığına uğramamak için olmayacak tutmayacak diye kendimi şartlandırıyorum ama böyle acaba tutunuyor mu içeride bu onun zorlanmaları mı diyorum. siz yaşadınız mı ?
Hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunur sana bebişin 🤲🥰 bazılarında oluyor òyle belirtiler ama herkeste olan farklı..belirti arma kendinde ve kendini şartlandırma, neden olumsuz düşünüyorsun canım olacak inşallah 🤲

Mal ışte kıskanç kurtulamıyorum da senelerdır çagırmasanda arkadaşların peşıne takılıyor gelıyor😂😂kız benım gümüş takı dükkanım var taksımde gelmış dıyor gümüş zamlandı hadı ıyısın zengın oldun dıyor😂😂😂😂😂😂mal beyınsız
Yaaaa taksimin neredesindeeeeee o tarafa çok sık göreve geliyorum ben kııız 😅😅😅 en çok istiklâl ve Sıraselviler Taksim meydan mekanımız😅😅 nerede senin dükkan gelince uğrayım😍

Back
X