Merhaba,ben güzel haberlerle geldim bebeğin kalbini dinledik bugün.ama doktoru beklerken kendimi nasıl sıktıysam bir ağlama krizine girdim zor sakinlestim.bebegi görüp kalp atışını hareketlerini görünce rahatladım neyseki.engel olamıyorum kendime nasıl yenicem bu korkuları bilmiyorum.1ay önce 1,09 olan tsh değerim 4,55e yükselmiş maalesef bu defa da buna taktım.haftaici 100 haftasonu 75lik levotiron içiyordum ama gebelikte oluyormuş oynamalar.dozum yükselebilir randevu aldım dahiliyeye bakalım.birde 42yasinda olduğum için direkt nipt yaptırmayı düşündüm 2li 3lü taramalarla canım sıkılmasın diye.iki firma önerdi doktorum ikisiylede gorustum fiyat aldim.birinde karar kıldım evden gelip alacaklar haftaya kanımı.iki firma arasında 700tl gibi bir fark vardı.biri dolar olarak soyluyor 300dolar dedi inip cikabilir yani.digeri 8500tl.ikiside Ankara firmasi biri 10 is gününde diğeri 5 iş gününde sonuç veriyor .cinsiyetide biz istersek bize değil ama doktoru arayarak teyit aldıktan sonra doktorla paylasiyorlarmis.doktor bana şimdilik ben erkeğe benzettim dedi.ama çok erken kordonda olabilir diye söylemişti bugün.ne olursa başım gözüm üstüne sağlıklı olması en önemlisi.hamilelik belirtisi kalmadı diye korktum hepsi bosaymis meğer.bebegide strese sokuyorum maalesef.guzel haberlerde görüşmek üzere.