• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
kuzum bunlar iyi de baya pahalı ben sonra napıcaam diyorum daha uygun birşey istiyorum ya
Bence de çok pahalı ben de almazdım bundan hediye geldi, daha uygun wi-fi sız bi modelini tercih ederdim ama. Sadece ses iletme özelliği olanlarda bazen telsiz kapanıyor falan almışken görüntü olsa iyi olur bence maksat takipse. İlla koca ekran çok iyi çözünürlüğe gerek yok bebek kabaca ne yapıyor görsen yeter. Bi de ben en baştan beri kardeş düşünüyordum sonra da kullanılır demiştim. Zaten gece görüşü çok korkunç bebeler uyanınca gözler beyaz beyaz töbe yarabbim çok komik görüntü 😂 Wee nin daha uygun modelleri vardı o zaman şimdi nasıl bilmiyorum onlar değerlendirilebilir.
Günaydın tatlış anneler ve kuzulari🥰 herkes için çok güzel bir gün olsun bol tekmeli🤲♥️ benim bugün 11de ayrıntılı ultrasonun var heyecan ve korku sardi😳 duanıza talibim canlar 🤲🥰
Ayy hadi bakalım güzel haberlerle gel insallah 🥰 güzel güzel dursun heryerini rahatça görün bi iki de güzel poz verirse tadından yenmez 😍

Kızlaar günaydııın, ben size bişey sormak istiyorum aranızda hamile yastığı kullanan var mı? Memnun musunuz? Ben önceki gebeliğimde hiç kullanmadım çünkü kızımda göbeğim çok kibardı. Bu sefer gazdan falan çok şiş oluyor gece dün hiç rahat edemedim güzel bir destek şart oldu bebeler yatağa yapışıyormuş gibi hissediyorum böyle 🤦🏼‍♀️

Bence de çok pahalı ben de almazdım bundan hediye geldi, daha uygun wi-fi sız bi modelini tercih ederdim ama. Sadece ses iletme özelliği olanlarda bazen telsiz kapanıyor falan almışken görüntü olsa iyi olur bence maksat takipse. İlla koca ekran çok iyi çözünürlüğe gerek yok bebek kabaca ne yapıyor görsen yeter. Bi de ben en baştan beri kardeş düşünüyordum sonra da kullanılır demiştim. Zaten gece görüşü çok korkunç bebeler uyanınca gözler beyaz beyaz töbe yarabbim çok komik görüntü 😂 Wee nin daha uygun modelleri vardı o zaman şimdi nasıl bilmiyorum onlar değerlendirilebilir.

Ayy hadi bakalım güzel haberlerle gel insallah 🥰 güzel güzel dursun heryerini rahatça görün bi iki de güzel poz verirse tadından yenmez 😍
aynen canım ben başka çocuk istemediğim için Rabbim sağlık versin kucaağıma sağ salim alayım ömrü uzun olsun bir tane yeter diyorum :) ya bende de kamera var gece görüşlü karşı tarafa sesi iletebilenden ve mi uygulamasıyla telefondan izleyebiliyorum evde köpek beslediğimiz zamanlarda almıştım aslında o da iş görmez mi? beşiğin oraya koyucam ve uygulamayı tabletime yüklerim sürekli açık kalır o da hallolur diye düşünüyorum sizce mantıklı mı ?

Kızlaar günaydııın, ben size bişey sormak istiyorum aranızda hamile yastığı kullanan var mı? Memnun musunuz? Ben önceki gebeliğimde hiç kullanmadım çünkü kızımda göbeğim çok kibardı. Bu sefer gazdan falan çok şiş oluyor gece dün hiç rahat edemedim güzel bir destek şart oldu bebeler yatağa yapışıyormuş gibi hissediyorum böyle 🤦🏼‍♀️
bende çok özenmiş istemiştim ama birçok kadında pişmanlık gördüm çok yer kaplıyor keşke almasaydım onun yerine normal yastık koysaydım flan diye ben almaktan vazgeçtim. şimdilik belimi desteklemesi için kocamın poposunu kullanıyorum sağolsun güzel bir dayanak oluyor bana 😂😂😂😂😂

Bi tane minik bebek yastigi var evde onu suan karnima destek yapmadan asla uyuyamiyorum bende ozellike almayacagim hamile yastigi ama boyle idare ederim gibi duruyor

Kizlar bende 2 gecedir mide agrisi sikayetiyle uyaniyorum bu gece bi renee aldim dayanamadim biraz hafifledi gogus altindan baslayip sirta vuran bi agri gecenin 3 unde buradan okudum biseyler herkes safra kesesi falan yazmis nasil korktum insallah degildir cunku hamilelikten once safra kesemde minik taslar vardi doktor hamilelikte bazi insanlara sorun cikartabiliyor falan demisti

aynen canım ben başka çocuk istemediğim için Rabbim sağlık versin kucaağıma sağ salim alayım ömrü uzun olsun bir tane yeter diyorum :) ya bende de kamera var gece görüşlü karşı tarafa sesi iletebilenden ve mi uygulamasıyla telefondan izleyebiliyorum evde köpek beslediğimiz zamanlarda almıştım aslında o da iş görmez mi? beşiğin oraya koyucam ve uygulamayı tabletime yüklerim sürekli açık kalır o da hallolur diye düşünüyorum sizce mantıklı mı ?
İş görür tabi neden görmesin aynı mantık. Boşa tekrar para vermeye ne gerek var başka ihtiyaç karşılanır. Ben en çok misafirliğe gidip bebeği uyutunca ya da eve misafir geldiğinde kullandım. Evi dubleks olanlar için kullanışlı olur bi de belki. Sürekli açık olmasına da gerek yok inan. Zaten normalde uyurken gidip gidip seviyo insan başına, bazen abartıp uyandırabiliyor falan hatta 😂

Benim ilk hamileliğim hiç kullanmadım ama bi yastık kullanmak mantıklı sanki. Sırt üstü yatınca bebek rahat edemiyor sanki çok tekmeliyor sol tarafıma yatınca da sol tarafımda toplanıyor kalktığımda bildiğin karnımın sol tarafı şiş sağ tarafı inik duruyor ve çok geriliyor böyle olunca. Dün gece ben de yorganı sol tarafımın altına toplayıp koydum daha rahat yattım. Sol tarafta da toplanmadı.

bende çok özenmiş istemiştim ama birçok kadında pişmanlık gördüm çok yer kaplıyor keşke almasaydım onun yerine normal yastık koysaydım flan diye ben almaktan vazgeçtim. şimdilik belimi desteklemesi için kocamın poposunu kullanıyorum sağolsun güzel bir dayanak oluyor bana 😂😂😂😂😂
Ahahahaha benim belimde değil göbeğim yatağa yapışıyormuş gibi geliyor. Normal yastıklar da durmuyor bende en son sinirlenip atmışım gece birini kayınca 😂 bi de huyum kötü her yastıkla da uyuyamam hem kazulet gibi yatakta ne gerek var bilemedim bana en mantıklı su geldi bunu alcam sanırım

Eklentiler

• 90F87AAC-7F05-44FD-88EA-E5F7A9117EB0.webp
    90F87AAC-7F05-44FD-88EA-E5F7A9117EB0.webp
    16 KB · Görüntüleme: 49
25+0 dan selamlar kızlar
Bir süredir buraya bakamıyordum, çok birikmişti sayfalar. Nihayet hepsini bitirebildim 😇 bir çok kişi son durumlarında iyi görünüyor, çok sevindim onlar adına 😇 hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Benim evham perilerim ayda 1 muayeneye izin vermiyor resmen. 2 haftada 1 muayene, 2 hafta sonra da kontrol olacak şekilde ayarlamayı konuştuk doktorumla. Çünkü ben kendisine gitmesem de 2 hafta sonra civardaki başka hastaneye gidiyordum 😅😅 ne gerek var yani değil mi 😅

Bu arada çok kilo almadan gelmiştim bugünlere; dün tartıldım ve gördüm ki hamileliğin başından beri toplamda 5,3 kg almışım. İnşallah normaldir 🙏🏻 göbeğim bir çıktı peşine hemen 1 kg aldım. 2 hafta öncesine kadar iyiydim yoksa 😅 tabi bunda künefe yememin, evde tatlı yapmaya başlamış olmamım etkisi büyük olabilir 😅 şeker yüklemem iyi çıkınca şekere saldırdım gibi oldu hahahah

B Birdurumvar sen nasıl oldun? Senden bir güncelleme göremedim sanırım. Bir türlü kurtulup da düzlüğe çıkamadın ya 🙁 Allah beterinden korusun 🙏🏻🙏🏻
Bende yine iyi bir güncelleme yoo sanırım oglum hasta el ayak hastaligi olmuş sanırım inşa öyle değildir ve umarım bana geçmez :(

Kizlar bende 2 gecedir mide agrisi sikayetiyle uyaniyorum bu gece bi renee aldim dayanamadim biraz hafifledi gogus altindan baslayip sirta vuran bi agri gecenin 3 unde buradan okudum biseyler herkes safra kesesi falan yazmis nasil korktum insallah degildir cunku hamilelikten once safra kesemde minik taslar vardi doktor hamilelikte bazi insanlara sorun cikartabiliyor falan demisti
Çok geçmiş olsun değildir insallah safra kesesi. Gecenin 3 ünde burda okunan pek çok şey hayra alamet olmaz en iyisi doktora danış canını hiç sıkma boşuna.
Benim ilk hamileliğim hiç kullanmadım ama bi yastık kullanmak mantıklı sanki. Sırt üstü yatınca bebek rahat edemiyor sanki çok tekmeliyor sol tarafıma yatınca da sol tarafımda toplanıyor kalktığımda bildiğin karnımın sol tarafı şiş sağ tarafı inik duruyor ve çok geriliyor böyle olunca. Dün gece ben de yorganı sol tarafımın altına toplayıp koydum daha rahat yattım. Sol tarafta da toplanmadı.
Benim de böyle göbeğim ağrıyor resmen sabah, derim geriliyor. 🤦🏼‍♀️

Ben kullanıyorum onsuz da uyuyamam valla

Aaa bu şey değil mi ya? Ben! 😂
Ben de çok sakarlaştım. Geçen kahvaltımı kaldırırken bal kavanozunu kırdım. Hala nasıl olduğunu anlamış değilim 🤦🏼‍♀️ durduk yere hem de. Takıldıklarımı söylemiyorum bile. Henüz hiç düşmedim ama çok düşeyazdım. Hareketlerimi yavaşlatmaya çalışıyorum artık. Yolda yürürken falan adımlarımı eskisine göre daha yavaş atıyorum mesela. Dikkatli olmak lazım maazallah. Bir de göbeğim çıktı 2 haftadır. O da beni kendime getirip yavaşlatıyor artık
Ya döktüğüm suları, ekimin çarptığı şeyleri saymıyorum bile. Ama moralimi bozuyor kendine yetememek. Umarım daha fazla ilerlemeden kendimize zarar vermeden atlatırız 😂

umarım değildir canım normal mide ağrısı da olabilir ben gaviscon içiyorum gün içinde ne zamanağrısa gece yatarken daha çok oluyor.. ama taş varsa da bebek hareket ederken ila ittiriyor bende de böbrekte düşürmüştüm hala sağlı sollu var umarım düşürmem diyorum ama inşallah olmaz 😢

İş görür tabi neden görmesin aynı mantık. Boşa tekrar para vermeye ne gerek var başka ihtiyaç karşılanır. Ben en çok misafirliğe gidip bebeği uyutunca ya da eve misafir geldiğinde kullandım. Evi dubleks olanlar için kullanışlı olur bi de belki. Sürekli açık olmasına da gerek yok inan. Zaten normalde uyurken gidip gidip seviyo insan başına, bazen abartıp uyandırabiliyor falan hatta 😂
ayyyy ben yeğenlerime öyle yapardım ablamdan gizli ablam sakın uyandırma uyutmak zor derdi ama durabilmek ne mümkün çok heyecanlandım şuan düşününce 😍😍😍

Ahahahaha benim belimde değil göbeğim yatağa yapışıyormuş gibi geliyor. Normal yastıklar da durmuyor bende en son sinirlenip atmışım gece birini kayınca 😂 bi de huyum kötü her yastıkla da uyuyamam hem kazulet gibi yatakta ne gerek var bilemedim bana en mantıklı su geldi bunu alcam sanırım
güzelmiş canım belki ilerde banada lazım olur al bi dene bakalım

Motorololar için gerekmiyor, kendi ekranı yeterli diğerlerini hiç bilmiyorum ama benzerdir heralde. Wi-fi bağlantılı olanlarla telefondan da ikinci bir ekran olarak bağlanabiliyorsun uygulamasıyla. Bana hediye gelmese daha uygununu alırdım heralde ama yine wi-fi sız tercih ederdim ben bebekler için kimyasal ve manyetik kirlilik konularını biraz fazla takıyorum çünkü. Bebeğe bakıcı bakmayacaksa dışarıdan bağlanmaya gerek yok bence ben işe girsem bile cocuga annem bakacağından içim rahattı.

Siftahtan sonra da insanın aldıkça alası geliyor değil mii 🥰🥰 bugün ben de çıkacağım tekrardan ufak bi alışverişe çok heyecanlıyım 💓
Hmm kamera işine hiç girmemiştim. Fiyatları da bilmiyorum. Biraz eğileyim bu konuya. Çünkü ben artık çalışmıyor da olsam bakıcı tutacağım. Bir de uyurken falan da iyi oluyor görmesi duyması falan

Kıyafet nerdeyse hiç almıyorum çünkü yakın arkadaşlarım yeni doğum yaptı, onlardan gelecek bir sürü. Chakra dan almıştım bir kaç parça, hepsini ona verdim önce o giydirsin sonra bana gelir. Yiğenimin kıyafetleri var; şu anda aynı arkadaşıma verdim, onlar da gelecek. Hem kıyafet en kolayı bence.
Ben daha çok araç gereç kısımlarına bakayım dedim. Annemler araba almak istiyorlar; model bakıyorum henüz tam karar veremedim. Inglesina aptica var aklımda. Bir de odayı nasıl yapmalıyım diye düşünüyorum. Ocak sonundaki mobilya fuarına kadar bir şeyler belirleyebilirsem orada sipariş verme aşamasına gelmiş olurum dedim. Geç kalmam heralde?

Back
X