- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #21.341
Bana doktorum ayrı kan veya demir ilacı vermedi. Hemen hemen herkes kullanıyor sanırım ben başlamadım hala.Bana mesela bulantı yapti hemde temiz içerikli idi ilac kesti hoca basta sonra ferritin baya düştü simdi ocean markasını verdi akşam yatmadan alıyorum daha az etkiliyor
Demir ilacı vs mi başladınız ama acana emin öyle olmustu24. haftadayım bende mide bulantısı başladı, sizlerde de var mı? Normal mi acaba? Hamileliğin başından beri bulantı problemim yoktu oysa ki.
Çok aç kalınırsa bulantı yapıyor benim basından el ateş aska aç kalmama gerek sizin de oyumdan olmusturCanım bende 26 yum bu hafta 2-3 gün bulantı hisettim hatta acıkınca artan şekilde, kusma fln olmadı ama bana da tuhaf gelmişti, bende ilk ayları rahat geçirenlerdenim, kendi kendime ara ara olabiliyor demek ki dedim şuan yok o bulantıda geçti mesela yada yediğim bişe mi dokundu bilemiyorum.
Hm de triko elbise değil de saten karışımlı gibi anvelop elbiseler var. Boyları uzunlar da var. Benim aldığım hem uzun kollu hem de boyu ayak bileğine kadar. Tesettürlüler de çok rahatlıkla giyebilirElbiselerim bana da oluyor ama hepsi yazlıkO yüzden triko elbise almak istiyorum. Dediğine bakayım canım çok sağ ol
Ama hastanenin içi sıcak olacak? Bir arkadaşım kasım başında diğer arkadaşım aralık başında doğurdu. İkisi de farklı hastanelerde ama benim de doğum yapma ihtimalim olan hastanelerde doğurdular. Ziyarete gittiğimde hastane ve oda gayet sıcaktı. Uzun kollu terletmez mi??Sezeryan sonrası gecelik giymiştim .sonda çıkıp ayağa kalktıktan sonra pijamaya geçmiştim. Uzun kol iyi olur çünkü Nisan ayı da serin olur.
Ben uzun hiç bulamadım canım en fazla midi gördüm yırtmaçlıHm de triko elbise değil de saten karışımlı gibi anvelop elbiseler var. Boyları uzunlar da var. Benim aldığım hem uzun kollu hem de boyu ayak bileğine kadar. Tesettürlüler de çok rahatlıkla giyebilir
Triko derken ben pantolon/üst aynı renk triko takımları demiştim. Yanlış anlaşmış olmamak için hemen yazayım dedim
Benim karnım yeni çıktı; onda da kimse inanmıyor 6 aylık olduğuma öyle bi çıkış yani. Göbekli gibi duruyorum elbiselerimi giyince. Kalem elbiseler hariç tümünü giyebiliyorumGiydiğin elbiselerin karnını orataya çıkaran tarzda mı? Darlar mı yani yoksa dökümlü mü?
Benim elbiselerim dar biraz. O yüzden giyilmiyor sıkıyor.
Benim kotlarım da hep dar ve yüksek bel. Giydiğim üstler de kısa. Hep belden yani. O sebeple kıyafetsiz kaldım bayaalmak zorundayım. Ama bir yere kadar. Abartmak da istemem
Bu değil ama buna benziyor. Kolları balon kollu. Online da en benzer olarak bunu bulabildiğim için fikir olması açısından gönderdim. Fiyatı da çok uygundu. 300 küsür. Ben İstanbul’da Piazza hm de buldum. Tüm bedenleri de vardı. Umarım siz de gönlünüze göre bir elbise bulabilirsinizBen uzun hiç bulamadım canım en fazla midi gördüm yırtmaçlıtekrar bakayım, sağ ol ayrıntılı bilgi verdiğin için
Teşekkür ederim canım online mağaza gibi olmuyor tabiBu değil ama buna benziyor. Kolları balon kollu. Online da en benzer olarak bunu bulabildiğim için fikir olması açısından gönderdim. Fiyatı da çok uygundu. 300 küsür. Ben İstanbul’da Piazza hm de buldum. Tüm bedenleri de vardı. Umarım siz de gönlünüze göre bir elbise bulabilirsiniz
Ben de salopet istiyorum. Hangi markadan aldınız ?Benim karnım yeni çıktı; onda da kimse inanmıyor 6 aylık olduğuma öyle bi çıkış yani. Göbekli gibi duruyorum elbiselerimi giyince. Kalem elbiseler hariç tümünü giyebiliyorum
Ama yüksek bel dar kotlarıma veda ettim elbettehepsini anneme verdim ben bir süre giyemeyeceğim diye
Kısa üstlerimi tutuyorum. Çünkü şöyle 8 aylıkken falan tayt üzerine crop görüntüsü çok hoşuma gidiyor. O zamanlarda o kombinleri yaparım diye düşündüm.
Bir de bugün hamile salopeti aldım. Bakalım gelince nasıl duracak. Salopetler de çok hoşuma gidiyor
Canım hem kan kaybedeceginden hem de diyelim sezeryanse ameliyathanede buz gibi usuneceginden bir serinlik hiasediyorsun. Normal gün gibi dusunme. Çorap da alin hatta.Ama hastanenin içi sıcak olacak? Bir arkadaşım kasım başında diğer arkadaşım aralık başında doğurdu. İkisi de farklı hastanelerde ama benim de doğum yapma ihtimalim olan hastanelerde doğurdular. Ziyarete gittiğimde hastane ve oda gayet sıcaktı. Uzun kollu terletmez mi??
Benimki başta verdi içemedim kesti maalesef gecen hafta kan tahlilinde ferritin cok düşüktü tekrar başka marka ile başladıkBana doktorum ayrı kan veya demir ilacı vermedi. Hemen hemen herkes kullanıyor sanırım ben başlamadım hala.
E bebekte gördüm online da. 239 tl di. Giyimde indirim varmış. Onu da koyayım hemenBen de salopet istiyorum. Hangi markadan aldınız ?
Evet bende kimle konustuysam cok sicak oluyor ve emzirmeye calisirken cok terliyosun uzun kollu yerine askili uzerine sabahlikli seyler al dedilerAma hastanenin içi sıcak olacak? Bir arkadaşım kasım başında diğer arkadaşım aralık başında doğurdu. İkisi de farklı hastanelerde ama benim de doğum yapma ihtimalim olan hastanelerde doğurdular. Ziyarete gittiğimde hastane ve oda gayet sıcaktı. Uzun kollu terletmez mi??
Canım kaliteli bir şey olsun gebelikten sonra da giyineyim istiyorum. Modestten alacağım ürünü en fazla birkaç ay giyebilirim öyle olacaksa hamile kıyafeti alırım daha mantıklı sankiMelodiminEsi canım trendyol modest tesettür elbise olarak bi trendyoldakilere baksana tarzını bilemediğim için atmadım ama belkide bakmışsındır.
Çok teşekkür ederimÇook sevindim maşallah
Çok geçmiş olsun, moralinizi bozmayın bol su tüketerek toparlayabilir diye biliyorum, bir de havuç suyu diyorlar acil şifalarSelamlar kızlar epeydir giremiyorum 20 gündür gribim geçmedibugün kontrolüm vardı doktor suyun çok azalmış haftaya yine bakalım dedi moralim çok bozuk
Çok teşekkür ederim
Gözünüz aydın
Hep böyle güzel haberlerle gelelim inşallah
İnşallah çok teşekkür ediyorumÇok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun, moralinizi bozmayın bol su tüketerek toparlayabilir diye biliyorum, bir de havuç suyu diyorlar acil şifalar
Çok teşekkür ederim
Biri vardı evet ben ee öyle hatırlıyorum ama o ben değildim iyiyidi suyum dün çok şaşırdımDaha önce de mi demişti size, gruptaki yazışmalardan öyle hatırlıyorum. Çok kötü durumda değilmiş, biraz gayret etseniz iyileşebilir
Teşekkür ederimE bebekte gördüm online da. 239 tl di. Giyimde indirim varmış. Onu da koyayım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?