- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #21.381
Allah yardımcın olsun canımAllah razı olsun kizlar iyi olmaya çalışıyorum ne kadar iyi olunursa. Yarın gidicem hastaneye baska bir doktorla bi daha konusucam son kez, birsey değişeceğini sanmıyorum ama umut dünyası. Büyük ihtimalle dogum olacak dua edin yeter
Geçmiş olsun, takviyeler ile kısa sürede toparlanırsınız inşAllahMerhaba kızlar uzun zamandır yoktum bulantılar yemek yiyemem derken takviye ilaçları da kullanamadım. Aşırı hızlı yorulma kalp çarpıntısı nefes nefese kalma ayaklarda güçsüzlük şikayetlerim olunca doktorum kan tahlili yaptı hemoglobin 10a düşmüş. Demir hapını yutabileceğim bir hap ile değiştirip 2 ye çıkardı. Dahiliyeye gittim oradaki doktorum daha kapsamlı tahlil yaptı. B12 değerim de 80lere düşmüş. Ve B12 de hemoglobin üzerinde etkiliymiş. Şimdi B12 takviyesine de başladım. Ama onu kadın doğumcun ile konuş biz birden iğneyle yükseltmek isteriz onlar hamilelikte birden yükselmesini istemezler B12 nin dedi. Kendi doktorum dil altı hap şeklinde hergün kullanmamı istedi. Yavaş artarmış böyle ama inşallah en kısa sürede belirtileri azalır artık. Okula bile gitmekte güçlük çekiyorum. 4 yaşında kızım var ilgilenemiyorum. Değerlerinize dikkat edin kesinlikle çok düşmeden takviye almak önemli
Hgb yani hemoglobin kaç?Ya sizler yazınca baktım da benim ferritin 7.3 çıkmış eylülde 12.7 falanmış, tahlillere de iyi demişti doktor halbuki ama ben pek düzenli kullanmadım şu demiri ya canım sıkıldı şimdi
Canım onu bulamadım ya bence bakılmıştır ama tam kan sayımı diye bişe var bi sürü bişe var altında normal gözüküyor, bu ferritinde kırmızı çıkmamış işin garibi doktora da sordum hatta demiri 2 günde bir iç rahatsız ediyorsa dedi valla anlamadım, beni şey düşündürdü bu hafta resmen bende halsizlik var acaba bundan mı gebeliğin ilk ayları gibi çabuk yorulur oldum mesela.Hgb yani hemoglobin kaç?
Moms green. İçeriği temiz organik. Ben hoşgeldin bebeğim setini aldım. Normalde de onun deterjanlarını kullanıyorum güvenle. Memnunum gayetKizlar bebek camasirlari icin hangi deterjani tercih ediceksiniz. Bide hangi programda yikamak lazim. Benim ilk gebeligim tecrubesizim bu konuda suan islerim yokken yavastan yikayip utuleyeyim esyalarini diyorum
Dualarımız seninle içini ferah tut lütfenAllah razı olsun kizlar iyi olmaya çalışıyorum ne kadar iyi olunursa. Yarın gidicem hastaneye baska bir doktorla bi daha konusucam son kez, birsey değişeceğini sanmıyorum ama umut dünyası. Büyük ihtimalle dogum olacak dua edin yeter
Ay bende bi hevesle şampuan filan baktim tereddütteymBakım ürünü ben almadım ama ucuz bulduğum herşeyi alıyorum artık erken falan demiyorum her hafta üstüne fiyat koyuyor kesin çünkü
İstersen bir daha kan ver aile hekimliğinde. Oradaki doktora da sorarsın kendi doktoruna da gösterirsin.Canım onu bulamadım ya bence bakılmıştır ama tam kan sayımı diye bişe var bi sürü bişe var altında normal gözüküyor, bu ferritinde kırmızı çıkmamış işin garibi doktora da sordum hatta demiri 2 günde bir iç rahatsız ediyorsa dedi valla anlamadım, beni şey düşündürdü bu hafta resmen bende halsizlik var acaba bundan mı gebeliğin ilk ayları gibi çabuk yorulur oldum mesela.
Bende bu markayı şuan kullanıyorum memnunum, The elitte Home ve naturalive de temiz içeriktir, hepsini kullandım canım hepsinden de memnun kaldım.Moms green. İçeriği temiz organik. Ben hoşgeldin bebeğim setini aldım. Normalde de onun deterjanlarını kullanıyorum güvenle. Memnunum gayet
Aynen canım bende öyle düşündüm bi özellikle söyleyeyim kan değerlerime bakılsın diye, sağolİstersen bir daha kan ver aile hekimliğinde. Oradaki doktora da sorarsın kendi doktoruna da gösterirsin.
Bu marka temizmiş. Aklım bunda şimdilik ama henüz araştırmadım her şeyi. Fikrim değişebilir de.Kizlar bebek camasirlari icin hangi deterjani tercih ediceksiniz. Bide hangi programda yikamak lazim. Benim ilk gebeligim tecrubesizim bu konuda suan islerim yokken yavastan yikayip utuleyeyim esyalarini diyorum
Canım ben içeriği temiz kullanmaya çalıştım hep green clean kullanıyordum ama sonra fiyatları aldı başını gitti. O sebeple baby’s green kullandım. Elbette bu içeriği temizler muhtşem leke çıkarıcılar değil ama leke olduğu an ıslatıp daha sonra yıkadığımda daha az leke ile karşılaştım.
Green cleanın falan leke çıkarıcıları var ama dediğim gibi hep leke olunca ıslatıp onla yaparsanız bir nebze çıkıyor. Az kimysal oluncaBir de bebek kıyafetleri için leke çıkarıcılar da var. Onlar işe yarar belki. Ondan da alsam diye düşündüm
Green cleanın falan leke çıkarıcıları var ama dediğim gibi hep leke olunca ıslatıp onla yaparsanız bir nebze çıkıyor. Az kimysal olunca
Açıkçası uni baby kimyasal var çok ben green clean biberon temizleyici almıştım ama hiç biberon kullanmayınca ek gıdada tabağını kaşığını yıkamıştım.Tüh
Peki biberon ve emzik temizleyici almak gerekiyor mu?
Onda da uni baby çok övülüyor.
Eki Görüntüle 3182207
Ben Amazon’da çok düşük bir fiyata görmüştüm diye alıp bir kenara atmıştım bundan. İçeriğini incelemedim hiç.Tüh
Peki biberon ve emzik temizleyici almak gerekiyor mu?
Onda da uni baby çok övülüyor.
Eki Görüntüle 3182207
Naturalive den şampuan ve sabunları alıyorum moms green den dererjanlarımı. Ben de memnunumBende bu markayı şuan kullanıyorum memnunum, The elitte Home ve naturalive de temiz içeriktir, hepsini kullandım canım hepsinden de memnun kaldım.
Daha perşembe günü 2. Dozu oldumToplatma kararı çıkıyor heryerden, sebebi çıkmıyor, ben daha 2. Dozu olmamıştım yani içinde zararlı bişey fln bulunduysa korkunç birşey inşallah başka birşeydir
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar uzun zamandır yoktum bulantılar yemek yiyemem derken takviye ilaçları da kullanamadım. Aşırı hızlı yorulma kalp çarpıntısı nefes nefese kalma ayaklarda güçsüzlük şikayetlerim olunca doktorum kan tahlili yaptı hemoglobin 10a düşmüş. Demir hapını yutabileceğim bir hap ile değiştirip 2 ye çıkardı. Dahiliyeye gittim oradaki doktorum daha kapsamlı tahlil yaptı. B12 değerim de 80lere düşmüş. Ve B12 de hemoglobin üzerinde etkiliymiş. Şimdi B12 takviyesine de başladım. Ama onu kadın doğumcun ile konuş biz birden iğneyle yükseltmek isteriz onlar hamilelikte birden yükselmesini istemezler B12 nin dedi. Kendi doktorum dil altı hap şeklinde hergün kullanmamı istedi. Yavaş artarmış böyle ama inşallah en kısa sürede belirtileri azalır artık. Okula bile gitmekte güçlük çekiyorum. 4 yaşında kızım var ilgilenemiyorum. Değerlerinize dikkat edin kesinlikle çok düşmeden takviye almak önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?