2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Selamlar
Ben de bunu instagram da gördüm beğendim. Ama sadece samsun firmalarında var görünüyor. Siz nerede buldunuz acaba?

Mart annelerinde okumuştum sanırım, onlarda gebelik diyabeti çıkan çok var. 1. Saat 140, 2. Saat 120 değerinin altında olması gerek yazmıştı birkaç kişi. Tabii en iyisini doktorunuz bilir.

Ben geçen hafta aile hekimime sordum, var da diyemedi yok da diyemedi anlam veremedim. Hemşireler daha iyi bilir bence, sizi takip eden hemşireye sorsanız? Bana doktorum yapıcam dediği için hastanede yaptırmayı düşünüyorum. Umarım fiyatları makuldür

Banada doktorum gel hastanede yaparız dedi ama sağlık ocağım daha yakın o kadar saat aç kalacaksam yakın olan bir yerde daha iyi olur diye düşündüm bir de şu her gittiğimizde 2 katına çıkan fiyatlar yarın dediğin gibi bi doktorumu sonrada sağlık ocağı hemşiremi arayayım. Çok teşekkürler

Eskiden sağlık ocağında yapılmıyordu şimdi işleyiş nasıl acaba bende merak ettim hatta bir arkadasım hamileyim şeker yüklemesi dersek yapmıyorlar bende hamile olduğunu söylemeden baktırdım demişti

İlginç bazen sağlık ocakları bile birbirinden farklı olabiliyor. Bir kaç arkadaşım yaptırdı. Bende yarın bi sorayım buraya yazacağım.

Kızlar bebeğinizin hareketlerini hissetmediğiniz zamanlar oluyor mu? Ben birkaç saattir biraz endişelendim
Rahat ol, ben 16.halftada başlamıştım hissetmeye o yüzden bazi günler çok sık bazı günler hiç olmadığı oldu sanırım biraz onların keyfine bağlı

Rahat ol, ben 16.halftada başlamıştım hissetmeye o yüzden bazi günler çok sık bazı günler hiç olmadığı oldu sanırım biraz onların keyfine bağlı
Bende acaba uyuyor mu diye düşündüm, genellikle uzanınca oturunca güçlü kıpırtılar hissediyordum ama şuanda 3-4 saattir yok gibi

Samsun’da ben Amasyalıyım doktor için Samsun’a gidiyoruz o zaman baktık. Çok beğendik. Eşim de o sektörde fiyat olarakta uygun buldu.
Çok garip sadece samsun daki firmalarda var. Ben çarşamba günü bir modoko ya bakıcam. Samsun da olan bir şeyin İstanbul’da olmamasını aklım pek almıyor
Ben bu beşiğin genişliğine vuruldum. Şöyle 3 yaşına kadar beşik halinde kullanabilirim diye düşünüyorum. Klasik beşiklerden de farklı. Onlar hep 60x120 cm. Ama bunun en küçük hali bile 90x125
Görüntüsü de çok hoşuma gitti. Büyüdüğü zaman kullanmam, değiştiririm ama bu haline bayıldım gerçekten modoko ya bakayım ben en iyisi. İnşallah vardır. Yoksa da o Samsun firmalarından birine sipariş vereceğim sanırım mecburen
Almadım almadım en büyüklerden alışverişe tam gaz girdim galiba

Kızlar bebeğinizin hareketlerini hissetmediğiniz zamanlar oluyor mu? Ben birkaç saattir biraz endişelendim
Hareketleri hissetmediğim için kaç defa nöbetçi kadın doğum polikliniği aradım acaba
Bazısının tatlıya tepkisi oluyor. Benim kız akşam uzanıp da yoğurt falan yediğimde başlıyor harekete mesela. Böyle fark ettiğiniz bir rutini var mı acaba? Tatlıda bir genelleme mevcut sanırım. Dilerseniz tatlı yiyip bi yarım saat falan bekleyin. Uyuyordur miniş

Bende acaba uyuyor mu diye düşündüm, genellikle uzanınca oturunca güçlü kıpırtılar hissediyordum ama şuanda 3-4 saattir yok gibi
Hareket takibini ancak 30.haftadan sonra yapabiliriz. Bu haftalarda düzensiz olması çok normalmiş o yüzden üzmeyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…