- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #21.441
Canım nasıl oldun, düştü mü tansiyonSelam kızlar, gebelikte tansiyon sorunu yaşayan oldu mu hiç? Sabah işe geldiğimde çarpıntım olduğu için ölçtürdüm 10-9 çıktı sonra yine ölçtürdüm 11-9 çıktı. Doktorumu aradım normal değil dedi küçük yüksek dedi. Ölçmeye devam edecekmişim 9'un altına düşmezse hastaneye gidecekmişim. Sizce de biraz abartı değil mi ya tansiyon 9 diye bu kadar panik yaratmak
Konforlu da uyuyamıyoruz ki yarım yamalakBen de ya. Ben bulantı ilacına bağlıyordum şimdi onu da bırakıyorum bakalım ne olacak azıcık sağa doğru kaykılsam uyuyakalıyorum koltukta falanyazdıklarınızı okuyorum yazmaya mecalim olmuyor bazen. ama gece bi kaçsın uykum sonra kovala ki gelsin. Bi de dönerken her seferinde uyanıyorum karnım acıyo çünkü artık yarın falan almam lazım şu hamile yastığını.
Evet geçen sabah 5-6 da oturma odasında uyuyakalmış diye eşimi kıza kıza yatak odasına getirttim sonra ya bu beni bi gün aldatırsa ben ömrümü verdim bu adama diye 2-3 saat daha kendi kendimi yedim. Ağladım zırladım o uyudu tabi ruhu duymuyorKizlar aniden sinirlenme ağlama durumu oluyor mu
Oluyor tabii. Yoğun stres altındayız ne oldu olacak diye. O da bazen böyle boşalıyor diye düşünüyorum. Çok sık değil ama yaşıyorum arada. Bazen de sinirlenmeden acizliğime ağlıyorumKizlar aniden sinirlenme ağlama durumu oluyor mu
MaşallahBugün doktor randevumuz vardı, küçük beyler iyilermiş birisi 521 gram birisi 465 olmuş, o hafif olan çok hareketli hocam yese de yakıyor heralde diyorumikizler için genel termin 37 hafta dedi doktorum o zamana kadar hayırlısıyla güzelce beslenseler de normal kiloda doğsalar, kızım 40+6 da 2990 doğmuştu. Bi de magnezyum verdi bana da doktor iki gecedir kramp gidiyordu, hafif gerçi çok şiddetli değil elinde bulunsun artarsa kullanırsın dedi.
Ben 2 saat önce eti yağlı âlmis diye küstüm yemedim sinir krizi geçirdim kendimi asla anlamıyorumEvet geçen sabah 5-6 da oturma odasında uyuyakalmış diye eşimi kıza kıza yatak odasına getirttim sonra ya bu beni bi gün aldatırsa ben ömrümü verdim bu adama diye 2-3 saat daha kendi kendimi yedim. Ağladım zırladım o uyudu tabi ruhu duymuyor. Sinirlilik erkek cocukta mı oluyor acaba bilemiyorum kızımda aşırı aşıktım çünkü eşime.
Ağlamadım ama ağlama noktasına geldim gercekten cok sinirlendim ya ve aşırı saçma şeyeOluyor tabii. Yoğun stres altındayız ne oldu olacak diye. O da bazen böyle boşalıyor diye düşünüyorum. Çok sık değil ama yaşıyorum arada. Bazen de sinirlenmeden acizliğime ağlıyorum
Maşallahküçük beylere
Gözünüz aydın, maşallah minik oğluşlaraBugün doktor randevumuz vardı, küçük beyler iyilermiş birisi 521 gram birisi 465 olmuş, o hafif olan çok hareketli hocam yese de yakıyor heralde diyorumikizler için genel termin 37 hafta dedi doktorum o zamana kadar hayırlısıyla güzelce beslenseler de normal kiloda doğsalar, kızım 40+6 da 2990 doğmuştu. Bi de magnezyum verdi bana da doktor iki gecedir kramp gidiyordu, hafif gerçi çok şiddetli değil elinde bulunsun artarsa kullanırsın dedi.
Gözünüz aydınBende bugün şeker yüklemesi sonucum için gittim normalmiş. Doktor bı sıkıntı görmedi ne sorduysam gayet iyi dedi. Kordon için başka bir doktor gelip baktı oda sorun görmedi çok şükürBugün 25+0 oldum. Bebeğim 850 Gr ben 65 kilo olmuşum
Çok şükür maşallah bebiş eBende bugün şeker yüklemesi sonucum için gittim normalmiş. Doktor bı sıkıntı görmedi ne sorduysam gayet iyi dedi. Kordon için başka bir doktor gelip baktı oda sorun görmedi çok şükürBugün 25+0 oldum. Bebeğim 850 Gr ben 65 kilo olmuşum
öyle gerçekten teşekkür ederimGözünüz aydın, maşallah minik oğluşlara
Gözünüz aydınşeker çıkmaması sevindirici
Teşekkür ederimÇok şükür maşallah bebiş e
Doktorla konuştum randevu saatimi 9 a aldı. Aç gel dediBana doktorum 50 gr olacak, aç gelmene gerek yok dedi. Zaten gebelik süresince bir kaç defa açlık şekerime hatta Hba1c değerime baktırdım. Yine de tedbir olsun diye aç gidin siz, sorma imkanınız yoksa.
Merhaba gebelikte 140 altı istiyorlar sanırım, geçmiş olsunKızlar benim şeker yükleme testi sonuçlarım referans değerler aralığında çıkmasına rağmen 1. Saat sonu ölçümümü doktor yüksek bulup diyet önerdi. Benzer durumda olan var mı? 75 gram glukoz yüklemesi 1. Saat sonucum 165 çıkmış referans değer 180den az olması gerektiğini gösteriyor
Canım bende 75 grlık yaptırdım benim 1. Saat 125 çıkmış , sanırım çok çok az yüksek senin ki ama referans aralığı bende de 180 yazıyor aslında aralıktaKızlar benim şeker yükleme testi sonuçlarım referans değerler aralığında çıkmasına rağmen 1. Saat sonu ölçümümü doktor yüksek bulup diyet önerdi. Benzer durumda olan var mı? 75 gram glukoz yüklemesi 1. Saat sonucum 165 çıkmış referans değer 180den az olması gerektiğini gösteriyor
Maalesef bende merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?