2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ben de çok beğendim, hem geniş bir beşik, hem de ilerde de rahat kullanılır yatak olarak genişliğinin 90 cm olması çok güzelmiş büyüyen beşikler 70 cm lik oluyor o da dar geliyor bi yerden sonra. Bu kadar mantıklı bi beşiği keşke her yerde üretseler.

Ben sordum nasıl yapılacağına bağlı dedi hemşire. Tek seferlik yüklemeyse olabilir ama iki seferlik yüklemeye kan tahlili saati bitiyormuş sanırım. Yaparız demedi hastanede yaptıracağım bende. Normalde özele gidiyorum ama şeker için para ödemeyi ben de istemedim devlette yaptıracağım o yüzden

Kızlar bebeğinizin hareketlerini hissetmediğiniz zamanlar oluyor mu? Ben birkaç saattir biraz endişelendim
Ben de bazen gün boyu hissetmiyorum akşam da çok az hissediyorum. Ertesi gün daha iyi oluyor. Endişelenmeyin. Detaylıda doktoruma da sordum gayet normal dedi. Sizin de normal bi durumdur

Benim baktığım firma samsori adındaydı. Samsunla montessoriyi birleştirmişler ondan sadece samsunda şu anda sanırımGenişliği çok güzel. Yanlarına koruyucu minderle çocuk istediği gibi yatsın döne döne korkulukları da çıkabiliyor bebeği koyarken kolaylık. Biz kesin alacağız sanırım. Gardroplarına da bayıldım çok şık ama bi tık pahalıydı. Beşik yatak fiyatı da pahalı gibi geldi bana ama eşim de mobilya işinde kendimiz de yapsak o fiyata hemen hemen anca çıkar dedi o yüzden hazır alacağız bakalım.

Bugün 24+5 oldum.
Sabah 6ya doğru çok feci kramp girdi sol alt bacağıma.
O kadar kötüydü ki.
Eşim hemen dokundu sıktı minik minik.
Hızlıca geçti.
Ama feci bi şeymiş anladım.
Bugün ocean extra mag almayı planlıyorum.
Artık magnezyum zamanı geldi benim için de.

Ben yeni yaptırdım 110tl özel hastanede.

sanırım hepimiz aynı şeylere kaygılanıyoruz ben bazen öyle şiddetli hissediyorum ki hareketlerini ,bazen de hiç yok sonra diyorum kendi kendime Sakin ol genelde uyuyor normal değil mi diye .Kızlar hareket takibi için erken ,bir düzeni olmaması normal endişelenmeyin becerebilirsek tabi

Evet haklısınız bizim burdada 10 dan sonra kan alınmıyor.

malesef yaşamışsın benim bahsettiğim şeyi demek arada habersiz yapabiliyor bana uyurken gece oldu 3 kere. bende ocean ekstra mag kullanıyorum 1.5 ay oldu düzenii içmeden uyumaya korkar oldum aman gelicek mi diye. bak birde papatya çayı beni bebek gibi uyutuyor korkunç rüyalar salakça dönmeler asla olmuyor içtiğimde tavsiye ederim kuzum

ben hamileliğin başında öyleydim ve yemin ederim araba kullanırken diğer yavaş giden arabalara çarpmak istiyordum en son dedim ki başım belaya giricek ben araba kullanmayı bırakıyorum işe gidip gelirken şimdi nadir kullanıyorm ama aşırı gergin oluyorum hala

Sağ ol canım bakarım
Zaten hemen sen geldin aklıma
Bu orzax ocean’ı da doktora sormadım aslında. Kendim alacağım. metil folat formunda folik asiti de bu marka kullanmıştım gebelik öncesi. Doktor ona devam et demişti. Güveniyorum markaya.
Ben de öğleden sonra alayım her gün bari
Umarım işe yarar.

Ay bide duygusallikta eklendi ustune gecen gun aksam trafiginde kaldim hic biyere gidemiyorum sinirlendim bi taraftanda oturdum agladim nolacak boyle eve nasil gidecem diye

Kızlar ikea dan bebek karyolası alan var mı? Memnum musunuz? Çekmeceli olmayanlar 3k civarı. Çekmeceliler 5-6 arası. Aslında anne yanı park yatak düşünüyordum, hatta sipariş ettim geldi ama bebeğe uyku seti aldım böyle dantelli işlemeli, kenarlık koruması olan :) park beşiğe güzel durmaz onlar. O yüzden heveslendim karyola beşik istiyorum park olanı da iade ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…