- 27 Ocak 2014
- 833
- 2.479
- 313
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #21.481
Ben en çok sabah ve akşam 9-10 dan sonra hissediyorum. Gündüz çok nadir arada bir. Biçimsiz oturursam falan.Kızlar bebeğinizin hareketlerini hissetmediğiniz zamanlar oluyor mu? Ben birkaç saattir biraz endişelendim
Ben de çok beğendim, hem geniş bir beşik, hem de ilerde de rahat kullanılır yatak olarak genişliğinin 90 cm olması çok güzelmiş büyüyen beşikler 70 cm lik oluyor o da dar geliyor bi yerden sonra. Bu kadar mantıklı bi beşiği keşke her yerde üretseler.Çok garip sadece samsun daki firmalarda var. Ben çarşamba günü bir modoko ya bakıcam. Samsun da olan bir şeyin İstanbul’da olmamasını aklım pek almıyor
Ben bu beşiğin genişliğine vuruldum. Şöyle 3 yaşına kadar beşik halinde kullanabilirim diye düşünüyorum. Klasik beşiklerden de farklı. Onlar hep 60x120 cm. Ama bunun en küçük hali bile 90x125
Görüntüsü de çok hoşuma gitti. Büyüdüğü zaman kullanmam, değiştiririm ama bu haline bayıldım gerçektenmodoko ya bakayım ben en iyisi. İnşallah vardır. Yoksa da o Samsun firmalarından birine sipariş vereceğim sanırım mecburen
Almadım almadım en büyüklerden alışverişe tam gaz girdim galiba
Aa gerçekten miAa ben de amasyaliyim
Ben sordum nasıl yapılacağına bağlı dedi hemşire. Tek seferlik yüklemeyse olabilir ama iki seferlik yüklemeye kan tahlili saati bitiyormuş sanırım. Yaparız demedi hastanede yaptıracağım bende. Normalde özele gidiyorum ama şeker için para ödemeyi ben de istemedim devlette yaptıracağım o yüzdenKızlar sağlık ocağında şeker tahlili yaptıran var mı? Özelde bu testin fiyatları nasıl acaba? Hem hastanenin uzaklığı aç ve erken saatte gitmeyi hesaplıyorum bir yandanda saçma bir ücrette ödemek istemiyorum sağlık ocağında kan değerleride yanlış çıkıyor ama şekerdede olur mu bi size sorayım dedim
Ben de bazen gün boyu hissetmiyorum akşam da çok az hissediyorum. Ertesi gün daha iyi oluyor. Endişelenmeyin. Detaylıda doktoruma da sordum gayet normal dedi. Sizin de normal bi durumdurKızlar bebeğinizin hareketlerini hissetmediğiniz zamanlar oluyor mu? Ben birkaç saattir biraz endişelendim
Benim baktığım firma samsori adındaydı. Samsunla montessoriyi birleştirmişler ondan sadece samsunda şu anda sanırımÇok garip sadece samsun daki firmalarda var. Ben çarşamba günü bir modoko ya bakıcam. Samsun da olan bir şeyin İstanbul’da olmamasını aklım pek almıyor
Ben bu beşiğin genişliğine vuruldum. Şöyle 3 yaşına kadar beşik halinde kullanabilirim diye düşünüyorum. Klasik beşiklerden de farklı. Onlar hep 60x120 cm. Ama bunun en küçük hali bile 90x125
Görüntüsü de çok hoşuma gitti. Büyüdüğü zaman kullanmam, değiştiririm ama bu haline bayıldım gerçektenmodoko ya bakayım ben en iyisi. İnşallah vardır. Yoksa da o Samsun firmalarından birine sipariş vereceğim sanırım mecburen
Almadım almadım en büyüklerden alışverişe tam gaz girdim galiba
Evet canım 12-8 normal tansiyona döndü. Sanırım ölçülen alette de sıkıntı vardı başka yerde ölçülünce böyle çıktı teşekkür ederim sorduğun içinCanım nasıl oldun, düştü mü tansiyon
Çok şükür canımEvet canım 12-8 normal tansiyona döndü. Sanırım ölçülen alette de sıkıntı vardı başka yerde ölçülünce böyle çıktı teşekkür ederim sorduğun için
Ben yeni yaptırdım 110tl özel hastanede.Ben sordum nasıl yapılacağına bağlı dedi hemşire. Tek seferlik yüklemeyse olabilir ama iki seferlik yüklemeye kan tahlili saati bitiyormuş sanırım. Yaparız demedi hastanede yaptıracağım bende. Normalde özele gidiyorum ama şeker için para ödemeyi ben de istemedim devlette yaptıracağım o yüzden
Evet haklısınız bizim burdada 10 dan sonra kan alınmıyor.Ben sordum nasıl yapılacağına bağlı dedi hemşire. Tek seferlik yüklemeyse olabilir ama iki seferlik yüklemeye kan tahlili saati bitiyormuş sanırım. Yaparız demedi hastanede yaptıracağım bende. Normalde özele gidiyorum ama şeker için para ödemeyi ben de istemedim devlette yaptıracağım o yüzden
Ben de merkezde yaşıyordum ailem orda ama ben simdi evlilik nedeniyle İstanbul'dayım 3 senedirAa gerçekten miben merkezdeyim siz nerdesiniz?
malesef yaşamışsın benim bahsettiğim şeyi demekBugün 24+5 oldum.
Sabah 6ya doğru çok feci kramp girdi sol alt bacağıma.
O kadar kötüydü ki.
Eşim hemen dokundu sıktı minik minik.
Hızlıca geçti.
Ama feci bi şeymiş anladım.
Bugün ocean extra mag almayı planlıyorum.
Artık magnezyum zamanı geldi benim için de.
ben hamileliğin başında öyleydim ve yemin ederim araba kullanırken diğer yavaş giden arabalara çarpmak istiyordum en son dedim ki başım belaya giricek ben araba kullanmayı bırakıyorum işe gidip gelirkenSelam kizlar bu asiri sinirlenme gerilme durumu bende de had safhada artik son 3 ay isyerinden kovulmazsam iyidir herkesle kavga ediyorumallahtan esim dalgaya vurdu bu halimi de gulup geciyor kavga etmiyoruz. Trafikte bile cami açıp insanlara bagiriyorum falan ay ne garip sey bu hormonlar
malesef yaşamışsın benim bahsettiğim şeyi demekarada habersiz yapabiliyor bana uyurken gece oldu 3 kere. bende ocean ekstra mag kullanıyorum 1.5 ay oldu düzenii içmeden uyumaya korkar oldum aman gelicek mi diye. bak birde papatya çayı beni bebek gibi uyutuyor korkunç rüyalar salakça dönmeler asla olmuyor içtiğimde tavsiye ederim kuzum
Ay bide duygusallikta eklendi ustune gecen gun aksam trafiginde kaldim hic biyere gidemiyorum sinirlendim bi taraftanda oturdum agladim nolacak boyle eve nasil gidecem diyeben hamileliğin başında öyleydim ve yemin ederim araba kullanırken diğer yavaş giden arabalara çarpmak istiyordum en son dedim ki başım belaya giricek ben araba kullanmayı bırakıyorum işe gidip gelirkenşimdi nadir kullanıyorm ama aşırı gergin oluyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?