- 6 Aralık 2022
- 389
- 675
- 18
- 30
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #22.001
Aman valla allahtan yardımcı oluyor eşim sağolsun ya. Çooookkk şükür. Öbür türlü düşünemiyorum ne olurduum
Bizim tam gün malesef köy okulu. Sabah 6 buçukta çıkıyorum evden 100 km yol gidiyorum bideBen bu yıl ikili öğretim yapan bir okula geçtim, öğlenciyim. O yüzden rahat rahat uyuyabiliyorum, yoksa çok daha zor olurdu. Bırak 6’yı 9’da kalkmakta bile zorlanıyorum bazen
Yaa boyle imkan oldu mu guzel oluyor iste ama ben yine de uzgunum erisilebilir olmadiklari icinHala öyle, fiyatlar inanılmaz uygun hele indirime denk getirirseniz şansıma bir öğremcim 2 aydır Amerika’da tommy, carter’s, gap ne var ne yoksa toplattırdım 3 yaşa kadar haftaya teslim almaya gideceğim geçtiğimiz hafta da eşim Almanya’da idi oradan da bakım ürünlerini aldırdım
Hahahaha ya ben tatliyi kesebilsem her sey normale donecekte iste bi turlu olmuyorrrHahahabende her pazartesi dikkat edicem diyip sağlıklı bir kahvaltıyla başlıyorum ama sonrası malummm
Bende imzalar hala gozukmuyor ya sizlerinkide benimkide yokAz önce imzamı fark ettim. Doğuma 100 gün kaldı diyorben sezeryan yaptıracağım için daha da az kalmış oluyor ama olsun son trimester a giriyorum koşar adım
İnşallah her birimiz yavrularımızı sağlıkla kucaklarız bu sene
Allah kolaylık versin ablanıza gerçekten bende tek çocuk var ve ilk gebelik gibi olmuyor maalesef öyle yatayım dinlemeyim lüksünü gün içerisinde bulmak çok zor ilgi bekliyor okullu bir çocuk herşeyi bana bakıyor eşim destek olsada iş annede bitiyor bende bunu diyorum kendi kendime ilk gebelikte insan kendini dinleyebiliyor ama ikinci de şansım yok ve aksine zor geçirdim başlarda enfeksiyona bağlı kaşık agrıları sürekli kavrandım ağrıdan ama mesela kızımla ilgilenmek zorundayım okulu yemeği vs birde büyük bir çocuk küçükleri hiç düşünemiyorumMaalesef ben de haftanın beş günü çalışıyorumo yüzden çok iyi anlıyorum sizi. Asıl çoluğu çocuğu olanlar nasıl yapıyor onu merak ediyorum. Hele bi de yardımı bırak çocuk gibi ilgi isteyen kocaları olan kadınlar var. Benim ablam kasım ayında 3. yü doğurdu, kocası bırak yardımı oturup suyunu eşinden isteyen bir mahluk. Üstelik ablam da çalışan bir kadın. Bu zorluğu gördükçe garibim nasıl yaptı acaba diye düşünüyor ve üzülüyorum ona
Sağ üst köşede mesaj kutusu görselinim yanında profil resminizin olduğu yere tıklayın oradan forum seçeneklerine tıklayın ve altta imza seçeneği var o tiki işaretleyin görünecektir.ben sizinkini görebiliyorum çünkü görünmeyenler bu yolu izlerse görünürBende imzalar hala gozukmuyor ya sizlerinkide benimkide yok
Ay tesekkur ederim bi ara kaybolmustu kendi kendine sonra gelmedi sandim hic sormadimda kimseyeSağ üst köşede mesaj kutusu görselinim tanımda profil resminizin olduğu yere tıklayın oradan forum seçeneklerine tıklayın ve altta imza seçemedi var o tiki işaretleyin görünecektir
Evet bir ara herkesin bozuldu benimde öyle duruyordu bende burada arkadaslardan görüp uygulamıştım seviyorum ben imzayı, görmek beni motive ediyorAy tesekkur ederim bi ara kaybolmustu kendi kendine sonra gelmedi sandim hic sormadimda kimseye♀
Evet biz yine şanslıyız görece. Sizin yol uzunmuş, ben şurda 10 dk lık yolda bile perişan oluyorum.Aman valla allahtan yardımcı oluyor eşim sağolsun ya. Çooookkk şükür. Öbür türlü düşünemiyorum ne olurduun
Haklısınız. Çocukla gebelik kat be kat zor. Bu kadar güçsüzleşeceğini gebe olmadan anlayamıyormuşsun maalesefAllah kolaylık versin ablanıza gerçekten bende tek çocuk var ve ilk gebelik gibi olmuyor maalesef öyle yatayım dinlemeyim lüksünü gün içerisinde bulmak çok zor ilgi bekliyor okullu bir çocuk herşeyi bana bakıyor eşim destek olsada iş annede bitiyor bende bunu diyorum kendi kendime ilk gebelikte insan kendini dinleyebiliyor ama ikinci de şansım yok ve aksine zor geçirdim başlarda enfeksiyona bağlı kaşık agrıları sürekli kavrandım ağrıdan ama mesela kızımla ilgilenmek zorundayım okulu yemeği vs birde büyük bir çocuk küçükleri hiç düşünemiyorum
Ay herkesin mi annesi ayni ya ikinci cocugum ama cinsiyet farkli mecburen bir seyler aliyorum yine mi aldin ne aldın ne gerek var diyorCanımcım bu bazen bende de oluyor. Daha çok nasıl bakacağım, nasıl büyüteceğim, yemeklerimi sevecek mi, dışarıya karşı koruyabilecek miyim vs tarzı kaygılar oluyor bendeçocuk daha doğmamış neleri düşünüyorum.
Evle ilgili de senin dediklerini yaşıyorum eşim sağ olsun yardım ediyor. Çok takıntılı bir insanım normalde, mesela misafirin önüne illa ikram koymam lazım. Halbuki hem ameliyatlıyım hem gebeyim gelen kişi de bunu biliyor
Bir de ne aldın o kadar çok ki kargolarına anca açabiliyorum yazmışsınannem bana bir şey aldırmıyor ya
Benimde 4. Eşim aldırmıyor düşünmediğimiz için ihtiyacı olanlara vermiştim şimdi elimde çok birşey kalmadı bende ondan habersiz az az alıyorum ay sonu Lara isteyip ödüyorum bu çocuklar neler yaptırdı banaAy herkesin mi annesi ayni ya ikinci cocugum ama cinsiyet farkli mecburen bir seyler aliyorum yine mi aldin ne aldın ne gerek var diyor
Rabbim şifa versin hamilelikte hastalık çok zor geçiyor kış çayı bitki çayı bir iki fincandan fazla içme birde içeriğine dikkat et araştır bol bol yat dinlen başka çaresi öyle atlattım sadece öksürük kaldı onun içinde nem makinası aldım deneyelim bakalım zaten ihtiyac olucaktir.Kızlar ben çok kötüyüm iki haftadır nadir kuru öksürük vardı arttı iyice üzerine boğaz ağrısı da eklendi çok halsizim yataktan zor kalktım hastalık geçirenler nasıl atlattınız acaba
Evet canım sezeryan dusunuyorsan ki dusunmesek bile son dk ihtimali sonucta. Bu tip camasirlar iyi oluyor.Tecrübeli annelerböyle bi iç çamaşırı almak gerekir mi doğum sonrası için? Lohusa çamaşırıymış bu.
Ben şu an böyle karnımı kapatan iç çamaşırları hiç giyinmiyorum. Hepsi eskiden giydiklerim. Karnımın altında kalıyorlar kısalar. Ama doğum sonrası? Ne dersiniz? Almalı mıyız?
Eki Görüntüle 3185413
Bunlar hamile külodu da değil mi aynı zamanda ya ben bayadır bunlardan giyiyorum zatenTecrübeli annelerböyle bi iç çamaşırı almak gerekir mi doğum sonrası için? Lohusa çamaşırıymış bu.
Ben şu an böyle karnımı kapatan iç çamaşırları hiç giyinmiyorum. Hepsi eskiden giydiklerim. Karnımın altında kalıyorlar kısalar. Ama doğum sonrası? Ne dersiniz? Almalı mıyız?
Eki Görüntüle 3185413
canımm aynı kg daa başlayıp aynı kg a gelmişiz ve aynı şekilde sadece göğüslerimde çatlak var çatladığını gördüğümden beri bebe yağı ve bioil ile yağlanıyorum sabah akşam 2 aydır gayet etkili oldu25 hafta 58 kg dan 67ye çıktımyemek her zamanki gibi yiyorum aslında ama sanırım hareket azlığı sebep oluyor. Geçen sene çalışıyordum bu sene evdeyim.
Karnimda çatlak yok henüz şükür ki ama göğüslerimin altı çatladı.
Gecmis olsun canim benimki neredeyse iki haftada anca gecti oksuruk asiri siddetliydi en son nefes alamiyordum acilde bikac kez oksijen takviyesi bile yapildi hic bi sekildeki ilac vermiyorlar malesef doktorlar kendi kendine gecmesini bekliyoruz beni en cok balli zencefilli ihlamur rahatlatti gun icinde 5-6 kupa ictim sanirim bolca meyve yedim ve su ictim baska hic bir cozumu yok malesef eger geniz ve burun akintin varsa nazal burun yikama aparatlari var oda cok ise yariyorKızlar ben çok kötüyüm iki haftadır nadir kuru öksürük vardı arttı iyice üzerine boğaz ağrısı da eklendi çok halsizim yataktan zor kalktım hastalık geçirenler nasıl atlattınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?