2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Çatlak kaşıntıyla çoğalıyor birde kuruluk bu ikisine dikkat et onun dışında ilk aylar iştahım açıktı birden kilo aldım 4,5 filan şimdi bir iki kg alıp veriyorum 7 olacak gibi kararsız kilom.

İnşAllah dediğin gibi olur
Şimdiden yetememek kaygısı insanın içini kemiriyor cidden

Yaa çok teşekkür ederim Hepimiz çok güzel anne olacağız eminim
Son zamanlarda okullarda şiddetle ilgili o kadar çok haber çıktı ki aklım hep bu tarz sorulara takılıp kaldı

6 kilo aldım canım, elinden geldiğince birden almamaya çalış. İlk dört ay mide bulantısı yaşadım ama ilaç kullandığım için rahatça yiyebildim, onun da kiloda etkisi var. Kimi ilk aylarda zayıflıyor bile Henüz çatlağım oluşmadı ama ondan kurtulabileceğimi hiç sanmıyorum çünkü aşırı kuru ciltliyim

Ahahahah İşte onu diyorum ya 15 günlük kritik bir zaman dilimi var ayy sağlıkla gelsinler inşallah
Bende de var o durum. Acaaba iyi bakabilecek miyim. Derdini anlar mıyım hemen. bide en çok düşündüğüm biraz büyüdüğü zaman dışarıya karşı koruyabilen miyim.

Bende de bir sebebe bağlı olmadan aniden gelişen bir mutsuzluk oluyordu. Bir süredir yok çok şükür.
hamileliğimin ilk 3 ayında da sık sık oldu.
Ama benim durumum aşırı mutsuzluk ve keşke ölsem dedirten bir haldi.
Sonra geçip gidiyordu. Hamileliğe yordum ben de zaten tamamen. Hepimizde yaşanabilir korku endişe ve benim yaşadığım kadar kötü bir mutsuzluk. ama geçip gitmesine izin vermek lazım ki bebeklerimiz o duyguları almasın bizden.
Her şey hallolur.
Misafir kabul etmiyorum artık ben. Bugün de hiçbir şey yapasım yok. Dinlenmek kendime vakit ayırmak istiyorum.

Kızlar günaydın. Biberon, süt sağma pompası aldınız mı? Bazıları ihtiyaç olmayabilir demiş. Bir de hangi marka öneriliyor?

Hepsini philips aldım. İlk aylar için avent cam biberon. Bir de büyük boy cam olmayan bir biberon aldım.
Elektrikli göğüs pompası da philips açık yeşil renkte olanı almıştım. Bunlar lazım olabilecek önemli ürünler. Almalı bence. Ben de çevremde gördüm diye aldım. Doğum yapanların hepsi sütünü sağmak durumunda kaldı. Ne olur ne olmaz bulunmalı bana göre.
Süt sağma makinesi olarak wee de önerildi bana, bir de kanz. İkisini de kuzenlerim kullanmıştı.

Gerçekten de fark oluyor mu detaylıda gördüğümüz yüz aynı babasıydı mesela. Ben de bari vücudu benimkine benzesin diye dualar etmeye başlamıştım tekrar renkli görme durumu da olmayacak. Doktorum aiyah beyaz bakıyor. Artık doğunca sürpriz olacak

İşte bu kaygılarımız büyüseler bile hep sürecek, annelik

B bilemegec ne güzel. Yurt dışına çıkıp alma imkanı olunca her şey daha adil.
O yüzden ben burada bebeğe bi şeyler alırken belli markaları tercih etmiyorum. Çünkü enayi gibi hissediyorum kendimi.
Oradaki fiyatı ile bizdeki fiyat arasındaki uçurumu neden kabul edeyim ki diyorum. Bebek arabalarında da bu durum var bebek kıyafetlerinde de. Mesela gap. Amerikada ne kadar ucuz olduğunu biliyoruz. Burada onca para asla vermem o markaya. Ederi o değil.
Bunları düşünmek zorunda kalmak çok acı.
Ama yurt dışına gidip almak ya da oradaki birine rica edip getirtmek güzel bir çözüm.

Endişelenme Canım İnan bana herşey çok güzel olacak içgüdüsel olarak herşeyin en güzelini öğrenip faydalı oluyorsun bebeğine güzel şeyler düşünüp motive ol lütfen bak mesela en basiti bir makarna bile olsa kızım derki anne senin makarnan gibi olmuyor kimsenin ki der yavrularımız herşeyi bize öğretecek endişelenme bunu hayatında herşeyi çocuğuyla öğrenme acdöi bir anne olarak söylüyorum

Yaaa çok tatlııı güzel kuzum benim nasıl naif kalbi var

25+3 den 5 kilo ile selamlar

Benim ki erkenci çıktı bunu çok merak ediyorum açıkcası
Ah Canım doğduğu andan itibaren kalbin dışarda atması demek annelik artık o kaygı ömür boyu olacak kızım 4 e gidiyor okula bırakıyorum geliyorum Allah’a emanet ediyorum dua ediyor yolluyorum elimizden daha fazlası gelmez ki

Hava nemlendiricisi tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Artık kullanmam şart oldu.

Son düzenleme:
Öyle gerçekten annelik çok başka çok yoğun bir duygu Rabb'im hepsini korusun

Evet benim cok iyi denk geldi zaten gidecektim planim vardi uzun zaman oncesinden bu islere denk getirdim.Gap,carters amerikada pazar fiyati gibi carterstan 1 dolara tulumlar vs alan arkadaslarim vardi amerikadan zamaninda bizde burda 600-700 veriyoruz inanilir gibi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…