- 13 Aralık 2020
- 1.015
- 907
- 73
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #10.101
Günaydın öyle deme ben hala kalp atışı bekleyenlerdenimkısslar günaydın hepinizeişlerin yoğunluğundan sizin yazdıklarınızı okuyorum 2 günde bir falan ama yazamıyordum. herkesin bebişi büyük büyük maşallah benim bir sonraki kontrolüm 27 eylülde 10-11 haftalık olacak 1 hafta gerideydim ya ben usg ye göre bakalım nasıl çıkacak merak ediyorum :) bende durumlar gayet iyi karnım hafif çıktı mide bulantım yok karışıklık var ama prilam içiyorum geceleri 2 tane o iyi geliyor. göğüsler şişmeye devam 27 sinde de usg yi size atarım bakalım ne tahminde bulunacaksınız ben kız hissediyorum hepinizi koccamannn öptüm
Medicana ayse kirbasa gidiyorum canim ben ozel saglik sigortam oldugu icin odeme yapmiyorum genelde 15 lira katki payi oduyorum sadeceAnkara da yaşayan arkadaşlarhangi doktora hastaneye gidiyorsunuz doğum paketi aldınız mı?
duyarsın canım benim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin RabbimGünaydın öyle deme ben hala kalp atışı bekleyenlerdenimbenim memelerde koca koca oldu ağzıma değecek bu böyle ne zamana kadar büyümeye devam edecek merak ediyorum
Benim hep bulantili geçti geçiyor malesef. Kilo kaybım devam ediyorBende en çok uyku hali var. Bulantım hiç olmadı diye dolanırken son bikaç gündür birazcık oluyor çok acıktığımda falan midem hafif bulanıyor. Ama hayat kalitemi düşürecek bi bulantı falan hiç yaşamadım çok şükür. Senin neler değişti vücudunda? Ya ilk gebelikten kalma mini bir göbeğim var o yüzden büyümeye başladı mı göbüşümü hiç anlamıyorumilk gebelikte o kadar dümdüz ve zayıftım ki büyümeye başlayınca hemen anlamıştım :)
Canım sen neden bulantı yazdırmadın ben daha daha rahatım sadece sabah öğürmem var gün içinde artık cok vurmuyoBenim hep bulantili geçti geçiyor malesef. Kilo kaybım devam ediyoralt karnım hafif şişmeye başladı artık birde göğüsler çok ağrıyor ve sık sık idrara çıkma durumu var. Dibine kadar yaşıyorum belirtileri
Sözde yazdiracaktim doktora gittiğimde unuttum bebisin heyecanıylaCanım sen neden bulantı yazdırmadın ben daha daha rahatım sadece sabah öğürmem var gün içinde artık cok vurmuyo
Hangi sigortan var cnmMedicana ayse kirbasa gidiyorum canim ben ozel saglik sigortam oldugu icin odeme yapmiyorum genelde 15 lira katki payi oduyorum sadece
Valla ben de iki kese görüyorum.Vallahi canım baya kese var orda. Doktorun numarası yokmu atsaydın bi wp den heyecanlandım ben şimdi. İyiki henen kürtaja karar vermedin bi bekle bakalım cok merak ettim bende hangi gün gideceksin
Aynı benKızlar açım ama canı. Hiç bit şey çekmiyor .yine de bir şeyler yiyorum ama doymuyorum bu sefer de …. Bulantılarım yok birkaç gündür . Sizde de böyle mi? Bi de 2 litre su içeyim diye ayarladım kendimi ama 1,5 litre anca içtim gün içinde ve de dakkada bi WC deyim normal mi?
Şuan benim yaşadığımı yaşamışsın, 7+2 kese var , yolk kesesi var bebek yok.Aynı durumu bende yaşadım Şuan ki gebeliğimde ilk kese göründüğünde doktor 2 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi neyse 2 gün sonra gittim kalp atışı yok kesede bebek de gözükmüyor vajinal ultrason ile baktılar yok kalp atışını duyamadılar kese var yolk saç var ama bebek yok doktor yarın sabah gel eğer yine kalp atışı olmazsa kürtaj yapacağız dedi. Başımdan kaynar sular aktı sanki hemen farklı hastaneye gittik orada ki doktor kalp atışı duyulmaması gayet normal daha çok küçük dedi 2 hafta sonra randevu verdi tabi o 2 hafta nasıl geçti bi ben bi Allah bilir çok stresliydi. Neyse 2 hafta sonra gittim doktora kendimi en kötüsüne hazırladım gittiğim de bebeğimi de gördüm kalp atışını da duydum eşimle şok olduk. O kadar ki korkutmuştu doktor ve emin konuşmuştu. İçini ferah tut stres yapma geç döllenme de olabilir 8. Haftaya kadar kalp atışını duymayanlar var
Ben olsam giderimGünaydın kızlar normalde cumartesi gidicem doktora ama calisicam ogle arasinda yetismem doktora. Bugun gideyim oglende diyorum nasilsa 10 gun kontrol surem var haftaya cumartesi calismiyorum bide o zaman giderimgitsemmi yada haftaya iznimimi beklesemmm
AA evet bak sen söyleyince farkettim bende çok tuvalete çıkıyorum. Normalde o kadar az giderdim ki. Mesela gece uykumdan asla kalmazdım tuvalete. Şimdi 2 hatta bazen 3 kere kalkıyorum.Benim hep bulantili geçti geçiyor malesef. Kilo kaybım devam ediyoralt karnım hafif şişmeye başladı artık birde göğüsler çok ağrıyor ve sık sık idrara çıkma durumu var. Dibine kadar yaşıyorum belirtileri
Ben ilk gebeliğimde de öyleydim şimdi de öyle.Kizlar benim cok oturdugumda kasik ve bacak agrim disinda bir belirtim yok normal mi yahune bi mod degisimi ne bi bulanti sorgulamaya basladiim boyle olan var mi?
Ay benim de öyle eşim yatarken falan elini üstüme atsa cek elinii diye bağırıyorumduyarsın canım benim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbimdaha da büyüyeccekmiş son zamanlarda iyice süt dolarken. ya uçları çok komik duruyor yatarken bile zorlanıyorum değince bir yere.
ay evet buuu. Arkadasımda bekle diyor şimdi görmez cinsyeti boş gitme diyor. Haftaya cumartesi git diyorrr oyyyy gidemiyorummBen olsam giderimduymak istediğin cevap bu gibi geldi
Çevrendekileri hiç dinleme onlar çok biliyor sanki. Rahat ol stres yapma duyacaksın bebeğinin kalbini Allah’ın izniyleKıyamam neler yaşatmışlar ya şuna bakiyiki beklemissin iyikibenim doktorum aksine beni rahatlatıyor daha çok küçük kızım görünmemesi cok normal falan diye ama cevremde herkes soruyor işte ben 5 haftada duydum diyenler aaa 7 hafta oldu hala duymadın mı diyenler ister istemez etkileniyorum cok teşekkür ederim bi kez daha rahatladı içim sağlıcakla kucağına al inşallah bebeğini
İçini ferah tut bir tanıdığımın bebeği 3 ay boyunca kesede gözükmemiş öyle söylemişti. Geç döllenme olmuştur,güzel haberlerle gelŞuan benim yaşadığımı yaşamışsın, 7+2 kese var , yolk kesesi var bebek yok.
Umarım ben de yarın senin gibi mucizeye şahit olurum
Tesekkur ederim canimNormal canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?