- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #10.161
29 EylülSenin kontrol ne zamanki belki tahminde bulunur
ben oğlumda hiç boyatmadım hatta kestirme dediler annem doğumdan bir gün önce kendi kesti saçımıKızlar bişey soracağım ;
Aranızda düzenli saç boyatan var mıydı ben şuan bayagı diplerimi bıraktım öğrendigimden beri boyatmıyorum belli bir süre sonra boyatılıyor mu tecrübeli anneler daha önceki gebeliklerinizde ne zaman boyattınız veya zararlıysa boyatmayalım mı dip boyası kesinlikle yapılmıyor mu ?
Benimde 9 da canım peş peşe gircez büyük ihtimallearaya bir 9:15 girer ama
Evet bende duydum onu neden kestirme diyolarki acaba bitkisel için dipe izin veriliyomuydu acaba bende bakıcam bakalım suanlık cok rahatsız etmiyo zararlıysa tabikide öncelikle bebişin saglıgı önemliben oğlumda hiç boyatmadım hatta kestirme dediler annem doğumdan bir gün önce kendi kesti saçımıama boya için bitkisele izin veriyordu sanırım doktorlar.
A a a a seni bekleteyimmi biraz oyalanayım içerdeahaa sen kapıdan çıkınca içeri girecek benmişim09:15miş
A a a a seni bekleteyimmi biraz oyalanayım içerdeyaa şaka gibi cinsiyetleri de ögrencez birlikte bu gidişle birlikte doğuma da gideriz
bir sorun doktorunuza ihmal olmasın :)Evet bende duydum onu neden kestirme diyolarki acaba bitkisel için dipe izin veriliyomuydu acaba bende bakıcam bakalım suanlık cok rahatsız etmiyo zararlıysa tabikide öncelikle bebişin saglıgı önemli
Amin canım benim insallah saglıklı tertemiz sonuclarımız olsunhahaha beklet canım sanın sağolsun
inşallah hem cinsiyet hem de sapasağlam olduklarının haberini alalım
ikimizde sevinçle çıkalım, gerçi sen benim çıkışı görmeyeceksin ama yazarım, önce seninkine seviniriz
bi bakmışsın el ele doğumhanedeyiz
Yaaaaaaa ayyyy kesin belli oldu yaniiiiKızlaaaarBUKITOKI E Emirikonun Annesi S sultansultan90 B Birdurumvar A AloeeVeraa I ipti , bugün detaylı ultrasonda hoca tahmin yapayım mı dedi, erkek dedi, bütün teoremler bende patladı, x-y nasıl patladı ya şaşkınım
Canim ben ikili yaptırmadim detaylıya gittim o yüzden, bebek zaten benim 12 hafta çıktı artık 6 gün önce dollendigi kesin dedi doktor, bu ayda perinotolog cinsiyet 100 de 100 belli olmaz ama cinsiyet organi cikintisindan anlarız dedi, dikti hatta gösterdi, yanılmam zor gibi konuştuYaaaaaaa ayyyy kesin belli oldu yaniiiiramzi nerdeydiki kuzum sende peki ? hayırlı olsun canım benim pipi gözüktü ya daha dün betalarımızı söylüyorduk smdi cinsiyetlere geldik
Senin de gözün aydın canim, bende kizciydim sanki sende kiz istiyordun, sasirdim ya , yumurtlama günü olmadi benim ilişki saniyordum o yüzden kesin kız diyordumYaaaaaaa ayyyy kesin belli oldu yaniiiiramzi nerdeydiki kuzum sende peki ? hayırlı olsun canım benim pipi gözüktü ya daha dün betalarımızı söylüyorduk smdi cinsiyetlere geldik
yaaa ramzide mi patladı :) aman allahımmmKızlaaaarBUKITOKI E Emirikonun Annesi S sultansultan90 B Birdurumvar A AloeeVeraa I ipti , bugün detaylı ultrasonda hoca tahmin yapayım mı dedi, erkek dedi, bütün teoremler bende patladı, x-y nasıl patladı ya şaşkınım B BarbieveKen
Yok kuzum benim belli değilSenin de gözün aydın canim, bende kizciydim sanki sende kiz istiyordun, sasirdim ya , yumurtlama günü olmadi benim ilişki saniyordum o yüzden kesin kız diyordum
Ramzime göre kiz gibi ya ,6. Hafta , ramzi tutmuyor benceYaaaaaaa ayyyy kesin belli oldu yaniiiiramzi nerdeydiki kuzum sende peki ? hayırlı olsun canım benim pipi gözüktü ya daha dün betalarımızı söylüyorduk smdi cinsiyetlere geldik
tekirdağda değilim ama tekirdağlıyımHanımlar aranızda hiç Tekirdağ da olan yok mu yavv
Aa pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?