- 26 Temmuz 2022
- 294
- 271
- 18
- 41
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #10.181
şuan bütün modum düştü HhHhAHAArkadaşlar elimizde bir yüzük testi mi kaldı şimdi bütün teorileri erkenden patlattık
Kizlar kesin değil ama kesin gibi konuşuyorum inşallah yanılmam, instagramda arzum du adı sayfanın orda yüzde 68 kiz dedi tutmadı, çin erkek dedi, rus kiz dedi, kan değişimi kiz , ramzi kiz, bulanti az oldu, eksi tatlı hepsini canim çekti, yumurtlama günü iliski olmadi aslinda once oldu ben en cok buna guvendim ama bebekte cok buyuk cikiyor tam 6 gun buyuk cikti yani belki de yumurtalama gunu olmus ama ben anlamamisim,işin ilginci yüzük hep ileri geri yaptı yüzük tuttuArkadaşlar elimizde bir yüzük testi mi kaldı şimdi bütün teorileri erkenden patlattık
uzanın yarına kadar her ihtimale karşı. kanamanız artarsa endişelenmeyin sakin olun. İnşallah devamı gelmezkızlar birazönce çok açık pembe lekelenmem oldu, yarın adına ümitsiz mi olmalıyım yoksa hamile olmasam 19 eylülde regl olmam bekleniyordu o yüzden mi oluyor lekelenme ilk hamileliğimdeki gibi bilemedim.
Düşük olsa böyle yavaş yavaş mı başlıyor kanama?
Canim dinlen, artarsa beklemeden şimdiden doktora gitkızlar birazönce çok açık pembe lekelenmem oldu, yarın adına ümitsiz mi olmalıyım yoksa hamile olmasam 19 eylülde regl olmam bekleniyordu o yüzden mi oluyor lekelenme ilk hamileliğimdeki gibi bilemedim.
Düşük olsa böyle yavaş yavaş mı başlıyor kanama?
Acilden giriş yapıldığında kadın doğumcu oluyor mu? Bu saatten sonra doktor kalmaz hastanelerdeCanim dinlen, artarsa beklemeden şimdiden doktora git
Evet kuzum ramzi patladıRemziye göre kiz demi S sultansultan90
ay ben de denedim şimdi alyans testini, daireler çizdi bakalım tutacak mıKız benide gaza getirdin alyansımı zincirime geçirdim denedim bende smdi bu ne ya böyle seylere inanmam pek ama bendede daire turu attı hızlandı hemde bayagı bir bakalım tutcakmı haftaya görücez yüzük testi deikinci cocuk için diledim tık oynamadı
Benim yaşadığım ilde üniversite hastanesinde oluyor sadece. Kadın doğum ve çocuk hastaneleri var bazı büyük illerde, onlarda 24 saat kadın doğumcu oluyor.Acilden giriş yapıldığında kadın doğumcu oluyor mu? Bu saatten sonra doktor kalmaz hastanelerde
evet acil kadın doğuma gidebilirsin. Telaş yapma ama sakin ol.Acilden giriş yapıldığında kadın doğumcu oluyor mu? Bu saatten sonra doktor kalmaz hastanelerde
hahahahha adım çıkıcaksiz bu ilişki işini baya dert ediyorsunuz daha önce de yorumunuzu görmüştüm ilişki ile alakalı
gençlik ateşi mi nedirmaşallah zeval gelmesin
benim aklıma bile gelmiyor yahu ben de gariplik var yaşlandım herhalde diyorum
Gözünüz aydın :) ne mutlu tutturabildiysekDoktor erkeğe benziyor dedi tebrik ederim sizi
Şuan sakin sakin yatıyorum, baya adet sancım var.evet acil kadın doğuma gidebilirsin. Telaş yapma ama sakin ol.
Sağlıkla gelsin paşaKızlaaaarBUKITOKI E Emirikonun Annesi S sultansultan90 @Birdurumvar A AloeeVeraa @ipti , bugün detaylı ultrasonda hoca tahmin yapayım mı dedi, erkek dedi, bütün teoremler bende patladı, x-y nasıl patladı ya şaşkınım @BarbieveKen
Evet, çıkıntılı alın çoğu zaman erkek çıkıyo erkek kafa yapısına benziyo :)Çıkıntılı bir alın daha A AloeeVeraa
Grubumuz hep erkek miiiiYaaaaaaa ayyyy kesin belli oldu yaniiiiramzi nerdeydiki kuzum sende peki ? hayırlı olsun canım benim pipi gözüktü ya daha dün betalarımızı söylüyorduk smdi cinsiyetlere geldik
hakkınızda hayırlısı olur inşallah kesilirŞuan sakin sakin yatıyorum, baya adet sancım var.
Muhtemelen kanama olmazsa doktora gitmem yarını beklerim.
Hakkımda hayırlısı olsun inşallah
şu çıkıntılı erkeği çok merak ediyorum. eve gidince oğlumun resimlerine bakıcam çıkıntılımı değilmiEvet, çıkıntılı alın çoğu zaman erkek çıkıyo erkek kafa yapısına benziyo :)
Oluyor doktor git hemen alttan muaneyi kabul etme amaAcilden giriş yapıldığında kadın doğumcu oluyor mu? Bu saatten sonra doktor kalmaz hastanelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?