2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
UmariimCok olumsuz seyler yazanlar gordum.yok cocugunuzun boyu kisa olur,gelismez,zeka geriligi yapar vs. Tabiki de inanmiyorum ama insanlarin abartmayi bu kadar sevmesinden rahatsiz oldum artik Bugun endokrinde randevum var aldim hemen bakalim ilac baslatacak heralde :) tesekkur ediyorumm

Aynen demi bende erkek nub u görmüyorum bu usg de neyse 2 haftaya benim ki 16 hafta olacak , o zaman netlesir cinsiyetimiz , bakariz

aa sende mi ee bakalım o zaman doktor mu haklı biz mi
ama sana şöyle bir detay vericem ben dün iş yerime ait bir kliniğe gittim. gerçekten ultrason cihazları çok kötü, çözünürlüğü düşük uzaktan gösteriyor vs iyi bir makine değil. ona rağmen sanki bilmiyormuşum gibi cinsiyeti sordum, bişey diyemem ama kıza benziyor dedi.. yani doktorlar her halükarda bizden iyi anlıyorlar o yüzden sen biraz daha erkeğe alıştır kendini

arkadaşlar sizlere de zaman hiç geçmiyomuş ve geçmiyecekmiş gibi geliyor mu.yoksa ben mi sadece bu şekilde hissediyorum.

Beni de ekler misin
Yaş 22
Sat 13 temmuz
Şanlıurfa
İlk gebeliğim

Kizlar ben doktoruma ne zaman cinsiyet soyliceksiniz dedim net bi sekilde 12. Hafta dedi bazi bebekler gostermiyor mu ondan mi goremedi daha ileriki haftalardaki arkadaslar yoksa ultrason chazlarinin farklarindan dolayi mi gozukmuyor

MERHABA 35 YAŞ
14/07/2022
ANKARA
2.GEBELİĞİM
KİLOM 84

35 YAŞ
14/07/2022
ANKARA
2.GEBELİĞİM
KİLO:84

Yok bence de ya sonucta işleri bu , ben de benim ki erkek büyük olasilikla biliyorum çünkü detaylida erkek dedi

Kızlar günaydınnn ya bu saç boyası işlerini napcas yaaa, dibim geldi çok iğrenç, hiç mi boyayamayacağız , varmı bişey yapan

Cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz kızlar eşim kız istyor benim aklımda erkek ama kalbim kız diyor ilk resim 8+1 ikinci resim 9+4

Eklentiler

• A929904D-8548-4D07-97FA-66CC8D49C6F6.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 66
  • 945638CA-A382-4AF7-9F59-CE59AC6795E9.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…