- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.926
- 133
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #11.941
Merhaba sanırım aynı haftlardayızKızlar merhaba. Öncelikle cinsiyet öğrenenlere, güzel haberler alanlara bolca kalpler gönderiyorum.En son 6+2 de gittim doktora. Doktorum bir ayı biraz geçirerek gel kontrole demişti. İkili vs. test zamanlarını da kaçırmak istemiyorum şu an tam 10 haftalık. Çarşamba gitsem doktora tam 11 haftalık oluyor o zaman. Uygun olur mu sizce?
Nasıl bir tat canım bu? Seni rahatsız edecek bir şey olduğunu düşünüyorum. Gargara yapıp su vs içsen yardımı olur mu acaba?Ağzında sürekli farklı tat kalanlar buna bir çözüm bulabildi mi acaba? Birşey atıyorum ağzıma, düzeliyor. Ağzımdaki bittikten beş dakika sonra yine aynı tat
Geçmiş olsun dilerim güzel sonuçlar alırsınızBu arada ikili test için kan verdim. 1 tüp kan alındı. Hiç hissetmedim bile. Benim gibi kan alınınca fenalaşan varsa çok rahat olduğunu belirteyim. Burada sormuştum bunu.
Ayrıca Multivitamin ve demir+folik asit karışımı bir hapa başlattı bugün doktor.
Bebeğim sata göre 2 gün önde. 1 hafta önce de öyleydi.+ ve - 2 gün önde veya geride olması normaldir dedi.
Progestanı kullanmayı bıraktım. 12.haftadan sonra gerek görmedi. Düşük riskim olmadığını ama miyom büyürse erken doğuma sebep olabileceğini belirtti. Ayrıca normal doğuma da engel olabilirmiş yerleşme yerine göre. Süreç içinde göreceğiz. Miyomların nadiren hiç büyümediği de oluyor dedi.
Cumartesi günü doktora gitmiştim, o önümüzdeki haftalarda kasık ağrısı olabileceğini, normal olduğunu telaşlanmamamı söylemiştiUmarım oyledir ya daha yeni gittim doktora tekrar gitmek istemiyorum bu yüzden.
İnşallah öyle olur sağ ol canımCok güzel haberlermiyom adet görmeyince büyümüyor diye biliyorum ins büyümez sorunsuzca gecer bu süreç csnim
İnşallah. Ne güzel. bende de kaybolsunMasallah canim ne guzel haberlerMiyomlar hamilelikte genelde kayboluyo etrafımda birkaç kişide şahit oldum inşallah seninkide kaybolur veya hiç büyümez
Aa ne güzel maşallah. Bende de öyle olur umarım.Merhaba, bende de 4.5 Cm miyom vardı ilk hamileliğimi öğrendiğimde. Bugünkü kontrolde 1,5 Cme gerilemiş. Artık yok diyebiliriz dedi doktorum
Geçmiş olsun dilerim güzel sonuçlar alırsınızSadece kan mı alındı? Radyoloji veya perinatolog görmedi mi?
Canim bir arkadasiminda ilk 3 ay hep ağzında metal tat varmis, ne bulanti ne kusma ama o tattan yilmistim dedi, 3 aydan sonra geciyormusAğzında sürekli farklı tat kalanlar buna bir çözüm bulabildi mi acaba? Birşey atıyorum ağzıma, düzeliyor. Ağzımdaki bittikten beş dakika sonra yine aynı tat
Aaa çok iyi denk gelmişCumartesi günü doktora gitmiştim, o önümüzdeki haftalarda kasık ağrısı olabileceğini, normal olduğunu telaşlanmamamı söylemiştiSizinki de tam onun söylediği gibi kısa süreli giren ağrılar sanki
aynen öyle canım ikili test için ben de ultrasaondan bebeğin ölçümünü yaptı. benden de kan alındı.kan ile ultrason ölçümü yapılıp risk analizi çıkarıldı. perinatolog ve radyolojiye gitmedim ben deİnşallah öyle olur sağ ol canım
İnşallah. Ne güzel. bende de kaybolsun
Aa ne güzel maşallah. Bende de öyle olur umarım.
İkili test için sadece kan alınıyor. Radyoloji ne için? Perinatologa 20.hafta civarı gidiliyor diye biliyorum. Benimki 12+1 şu an
Hiç tahmin yok muuuKızlar selamm. Doktorum 16. Haftadan önce cinsiyet söylemiyor. Fotoğraf bugünkü kontrolden. 12+3'teyiz. Tahmin rica edebilir miyim
Canim benim doktorum perinatolog detayli ultrasonu simdi bile acti banaBugün 12+1 hala bir şey söylemedi doktorum.
12+1 oldum bugün bir tahmin yapmadı doktorum.
11+1di sanırım o görüntü
Olabilir. 10.haftada bile tahmin yapan doktor var. Bebeğin durumuna göre işteCanim benim doktorum perinatolog detayli ultrasonu simdi bile acti banabelki ondan daha net gorebiliyordur o bilemiyorum sistemleri farkli mi oluyor ama bazi bebekler gostermeyebiliyor 12 genel bir tabir bence
Hiç net bir görüntü değilHiç tahmin yok muuuEki Görüntüle 3137013
Aynen bi arkadasim 10. Haftada ogrenmisti doktor %90 erkek demisti mesela :) bebegin keyfine kaliyoruz birazcikOlabilir. 10.haftada bile tahmin yapan doktor var. Bebeğin durumuna göre işteperinatologlar daha detaylı inceleyen araçlara sahip olabilir. O da fark yaratır tabi ki
Uf keşke olsa bunun bı çözümü ama hiç sanmıyorumAğzında sürekli farklı tat kalanlar buna bir çözüm bulabildi mi acaba? Birşey atıyorum ağzıma, düzeliyor. Ağzımdaki bittikten beş dakika sonra yine aynı tat
Yaaa satıya yakın renkler bu konuda çok şanslı tabi. Ben bayaa esmerim. Siyah saçlarım var. Dipler 2 cm den fazla geldi, kahkül ile kapatıyorum. Ama şu anda tatildeyim, deniz kenarında kahkül çekilmiyor. Sürekli fönlü gezemeyince abidik gubidik bişi oluyorcanım valla bende cok oldugu için suanda 2cm dip geldi açık bırakınca cok fazla belli oluyo,bağlayınca ön sıra benim zaten acık renk cok belli olmuyo
SelamlarSelaam kızlar. 19 ekim birdahaki kontrolüm dayanamıyoruummbir de bende akıntı fazla oluyor sarı akıntı yaşayan var mı. Geriyo bu durum beni
Koku yok evet ama yoğun bir akıntı o korkutuyor beniSelamlar
Benim 8-9. Haftalarda sarı renkli akıntım olmuştu. Doktorum normal, korkulacak bir şey yok dedi. Yeşil renkli, kokulu olmadığı müddetçe korkmaya gerek yokmuş
Bence erkekEki Görüntüle 3137059 Kızlar selam Bayadır girme şansı bulamadım beni hatırlarsınız umuyorum hepiniz bebislerinizde cokkk iyidir.Bana cinsiyey tahmininde bulunabilir misiniz? 12+3 görüntüsüydü doktor 1 hafta daha bekleyelim haftaya soyleyim cinsiyeti dedi sizce ne olabilir şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?