• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Herkese merhaba 🌸 uzun zaman bekledim aranıza katılmak için, bir kaybım var o yüzden acele etmek istemedim. İnşallah Rabbim hepimizi sağlıcakla yavrularımıza kavuşturur 🤲🏻
Aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan, varis problemi olan var mı acaba arkadaşlar?
Merhaba aramıza hoş geldin ☺️ Ben gebeliğimin başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum, üzerine insülin ve tiroid ilacı yani ne ararsan var bende 😅
Bende aksam saatlerinde yemekten sonra sanki hafif hafif hissediyorum gibi🤰🏻
ben de sola doğru hafif yüz üstü yattığımda bir pıtırtı hissediyorum arada ama sanmıyorum ki bebiş olsun🥰
İnsanlar çok kötü bazen gerçekten. Bana ay zayıfsin çocuk ne alacak senden diyolar. Senin de çocuğun zayıf olur diyorlar sinirimi bozuyorlsr
Ne alakası var ya uzmanlık alanı olmayan konularda böyle saçma sapan yorumlar yapan insanlardan uzak durun, eskidendi o ‘yemezsen bebek gelişmez’ kafası. Belli bir haftaya kadar kanımızdan besleniyorlar o yüzden yiyeyim kilo alayım bebeğe gitsin düşüncesi tamamen saçmalık. Ben kilo almadım aksine verdim ama ona rağmen karnım top gibi ve çok belli yukarı doğru çıkıyor resmen :/ hatta ‘oğlum yanlış yer oradan çıkmayacaksın’ diyorum bazen kendi kendime 😅

Ve son olarak VivaLaJuicy VivaLaJuicy artık yarın olsun be biz çatladık burada 😂

Merhaba aramıza hoş geldin ☺️ Ben gebeliğimin başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum, üzerine insülin ve tiroid ilacı yani ne ararsan var bende 😅

ben de sola doğru hafif yüz üstü yattığımda bir pıtırtı hissediyorum arada ama sanmıyorum ki bebiş olsun🥰

Ne alakası var ya uzmanlık alanı olmayan konularda böyle saçma sapan yorumlar yapan insanlardan uzak durun, eskidendi o ‘yemezsen bebek gelişmez’ kafası. Belli bir haftaya kadar kanımızdan besleniyorlar o yüzden yiyeyim kilo alayım bebeğe gitsin düşüncesi tamamen saçmalık. Ben kilo almadım aksine verdim ama ona rağmen karnım top gibi ve çok belli yukarı doğru çıkıyor resmen :/ hatta ‘oğlum yanlış yer oradan çıkmayacaksın’ diyorum bazen kendi kendime 😅

Ve son olarak VivaLaJuicy VivaLaJuicy artık yarın olsun be biz çatladık burada 😂
Artik ufak ufak hissedebilirmisiz ya bebis de olabilir bence 🌸

Herkese merhaba 🌸 uzun zaman bekledim aranıza katılmak için, bir kaybım var o yüzden acele etmek istemedim. İnşallah Rabbim hepimizi sağlıcakla yavrularımıza kavuşturur 🤲🏻
Aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan, varis problemi olan var mı acaba arkadaşlar?
Hayırlı olsun canım. Bende varis problemi yok ama gebeliğin başından beri kan sulandırıcı iğne kullanıyorum pıhtılaşma olmasın diye Allah korusun

Merhaba, Hoşbuldum 🥰 tiroid ilacı ben de kullanıyorum 🤭 aile hekimine gittim kullandıklarımı sayıyorum oh oh sende de yok yok diyorlar 😅

Benim de 13 ün içindeyim hergün kusma çok kötüyüm ya ama kilo kaybı yok :KK43:
Ben de son günlerde her gün kusuyorum nerdeyse :( Prilam içiyor musun? Ben arada sırada içiyordum doktorumun uyarısıyla her gece uyumadan 2 tane düzenli olarak içmeye başladım bugün çok rahatım nazar değmesin :D

Kızlar 14. haftada bulantılarım hala geçmedi, hatta azalmadı bile diyebilirim. Aynı durumu yaşayanlar var mı ne zaman geçecek bu meret :KK43:
16+1 im. Bugün ilk defa prilam içmedim bir denemek istedim. Hamdolsun şu saate kadar sıkıntım olmadı ☺️ ama sizin haftalarda ilaca rağmen bulantı hatta kusma durumu oluyordu ara ara.

16+1 im. Bugün ilk defa prilam içmedim bir denemek istedim. Hamdolsun şu saate kadar sıkıntım olmadı ☺️ ama sizin haftalarda ilaca rağmen bulantı hatta kusma durumu oluyordu ara ara.
Bulantılardan kurtulma zamanı olarka benim doktorum da 16. haftayı gösterdi. Sabırla bekliyorum bakalım son 2 hafta

Bazı insanlar patavatsızlığı marifet sanıyor malesef 🤷🏼‍♀️ Böyle cümleleri şakayla savusturmak lazım benim kızım zayıfca bi bebekti hala öyle, küçük bu çok zayıf bu diyenlere “ne güzel kucağımda taşımaktan asla yorulmuyorum” ya da kızdıysam “size kaç lazımdı 😂” diyodum. Saçma sapan yorumlar dogumla birlikte ayyuka cıkıyor o yüzden bazen en yakınımızdakilere bile kulak tıkamamız gerek malesef.
Evet gerçekten çok haklısınız duymamazlıktan gelmek zorundayım artık çünkü kaldıramıyorum

Ben inşallah gözükürse yarın öğreniyorum. yazacağım buraya. Bana genelde hep erkek dediler. Arkadaşlarım da öyle hissediyor. Kendim de öyle hissetmiştim. Görücez😁 her şeye hazırım ben.
Benim çevremdeki herkes hatta yolda görenler bile kesin kız diyorlardı erkek çıktı :-) haberlerini bekliyoruzz

İnsanlar çok kötü bazen gerçekten. Bana ay zayıfsin çocuk ne alacak senden diyolar. Senin de çocuğun zayıf olur diyorlar sinirimi bozuyorlsr
Bana da ilk gebeliğimde beslenmedin, kilo almadın o nedenle böyle oldu dediler, o suçlayıcı konuşmalar ne kadar yıkıyor insanı farkında değiller. Doğuma kadar gebelikle ilgili, doğumdan sonra bakımıyla ilgili mutlaka konuşanlar olacaktır. Duymamaya çalışın elinizden geldiğince

Kızlar aranıza çok dahil olamıyorum bi yandan küçük bi oğlum var onunla uğraşıyorum bi yandan sınavlarım var ona çalışıyorum evimiz kalabalık işimiz yemeğimiz hiç bitmiyor yazmaya vakit bulamıyorum kontrole giden bebeğini sağlıklı gören tüm annelerin gözü aydın sağlıkla alalım kucağımıza inşAllah cinsiyet öğrenen annelere de hayırlı olsun darısı benim başıma ben devlete gittiğim için ne zaman söyler doktor bilemiyorum aöa sabırla bekliyorum yeterki sağlıklı olsun bide ikili testin sonucu için pazartesi günü randevum var bi önceki randevum ile arada 2 hafta oluyor sizce doktor muayene eder mi bide devlet hastanesi

Merhaba 🌸Hayırla gelsin kuzular 🤲🏻Ben de bakıp bakıp kendimi geri çekiyorum çok erken diye 🤭
merhaba hoşgeldinn canım 🥰 gözün aydın seninde Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin bebişini. yaşadığın durum çok üzücü burda birçok arkadaşımız baında bunu yaşayarak ayrıldı aramızdan ama herşey insanlar için ve herşeyi yaşayabiliriz başımıza ne geleceği belli değil. Rabbim onu nasip ettiyse sen naparsan yap o gelir zaten hiçbirşey engel olamaz. yada pamuklara sar sarmala olmayacaksa olmayacaktır. ben hamile olduğumu bilmeden 13 gün boyunca günde 15 bin adım yürüyüş, evde zumba, mekik. şınav detoks suları 3 kg vermiştim sonra bi test yaptım hamileyim ama ne hoplayıp zıpladım amaa şükür ki en ufak lekelenme bile yaşamadım hiç 🥰🥰 Allah a emanet bebişlerimiz 💖

Ben de son günlerde her gün kusuyorum nerdeyse :KK43: Prilam içiyor musun? Ben arada sırada içiyordum doktorumun uyarısıyla her gece uyumadan 2 tane düzenli olarak içmeye başladım bugün çok rahatım nazar değmesin :KK70:
kızlar prilam benim elim kolum s2 kutu yazdı dr ben haftasonu evdeyken içmiyorum onun dışında asla iş yerinde rahat edemiyorum diye içiyorum. ilk kez dün 1 adet içtim sadece aşırı uyku yapıyor bende. son 5 adet kaldı acil yazdırıp alayım yenisini 🥰

Back
X