• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bu hafta randevusu olan var mı?
Benim cuma günü. Çok heyecanlıyım. Çok özledim yavrumu.😍
Çok kötü bir rüya gördüm gece. Kabustu benim için. Uyanınca rahatladım. Umarım her şey yolundadır.
Gittiğimde 19+1 oluyorum. 20.haftama girdiğim için detaylı ultrasona yönlendireceğini düşünüyorum. 🥰 en önemli kısım o herhalde. Çünkü yine bu sitede fetal dna yaptırmış olmasına karşın ayrıntılı ultrasonda sorun göründüğünü anlatan bir annenin mesajını okudum birkaç gün önce. Olumsuzluklara odaklanmıyorum ama bu mesajla beraber ne kadar önemli bir aşama olduğunu iyice algıladım. Hepimiz güzel şeyler duyarız umarım o süreçte. 🙏🏻

Çok kötü bir rüya gördüm gece. Kabustu benim için. Uyanınca rahatladım. Umarım her şey yolundadır.
Gittiğimde 19+1 oluyorum. 20.haftama girdiğim için detaylı ultrasona yönlendireceğini düşünüyorum. 🥰 en önemli kısım o herhalde. Çünkü yine bu sitede fetal dna yaptırmış olmasına karşın ayrıntılı ultrasonda sorun göründüğünü anlatan bir annenin mesajını okudum birkaç gün önce. Olumsuzluklara odaklanmıyorum ama bu mesajla beraber ne kadar önemli bir aşama olduğunu iyice algıladım. Hepimiz güzel şeyler duyarız umarım o süreçte. 🙏🏻
Çok haklısınız ben de fetal dna yaptırdım, down başta olmak üzere trizomi 13 ve 18 ve çok sınırlı sayıda delesyon tarıyor, yani tamamen sınırlı test, trizomilerde tarama başarısı 99larda bu yüzden önemli, ama ayrıntılı ultrasonda bebeğin tüm organ gelişimi taranıyor, kalp vs bir çok sorun anne karnında öğrenilebiliyor, umarım hepimiz sağlıklı güzel haberler alırız 🌸🧿

Ben de cuma günü gideceğim🤗 Güzel haberlerle döneriz umarım❤

Kızlar iyi pazarlar, nasilsiniz bakalım. Ben çalıştığım için pazar nimet gibi bol bol dinleniyorum sadece yaparsan bi yemek yapıyorum, temizlik 4 aydır eşimde 😇 kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz, ben imom kullaniyordum, bitti doktor decavit yazdı şimdilik onu kullanıyorum ama imom alsam mı diyorum bilemedim🤔
Ben regenesis max kullanıyorum, içeriği iyi. Ayrıca ocean marka d vitamini fısfıs formunda.

Kızlar iyi pazarlar, nasilsiniz bakalım. Ben çalıştığım için pazar nimet gibi bol bol dinleniyorum sadece yaparsan bi yemek yapıyorum, temizlik 4 aydır eşimde 😇 kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz, ben imom kullaniyordum, bitti doktor decavit yazdı şimdilik onu kullanıyorum ama imom alsam mı diyorum bilemedim🤔
Ek olarak kan ilacı da kullanıyorum. Regenesis max içinde de yüksek omega var, haftada bir de balık 🐠 yemeye çalışıyorum 😇

Durumum aynı. Bir ilaç önerdiler ama C grubunda. Deneyip denemekte karar veremedik henüz
Verdikleri ilaç nedir? Nabzı yükseltecek bir şey mi? C grubunda fayda zarar gözetiliyor. Bende de ritim bozukluğu var, gebelikten önce beloc önermişti doktor ama kullanmadım çok zorlamadığı için. Gebelikte de 3 aydan sonra kullanabilirsin demişti. Şu an için ihtiyaç hissetmiyorum inşallah böyle devam eder. Kullanmak gerekiyorsa kullanıcaz mecburen 🙏

Göbek deliğimin sağ yan tarafı dün 3 kez okadar şiddetli ağrıdı ki, dinlenince 10-15 dakika içinde geçiyor. Bu durumu yaşayan var mı? Geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu ve CRP yüksekliğinden dolayı antibiyotik kullandım. Geçmiştir diye düşündüm ama bu ağrılar olunca şüphede kaldım. Böyle olan var mı?
Geçmiş olsun. Yarın sabah 10 dan önce aile hekiminize gidip kan ve idrar testi isteyin. Durumu söylerseniz hemen yaparlar. Bende de idrar enf çıkmıştı, ilaç aldım, 1 hafta sonra falan sağlık ocağında idrar tahlili yaptırdım temiz çıktı.

Verdikleri ilaç nedir? Nabzı yükseltecek bir şey mi? C grubunda fayda zarar gözetiliyor. Bende de ritim bozukluğu var, gebelikten önce beloc önermişti doktor ama kullanmadım çok zorlamadığı için. Gebelikte de 3 aydan sonra kullanabilirsin demişti. Şu an için ihtiyaç hissetmiyorum inşallah böyle devam eder. Kullanmak gerekiyorsa kullanıcaz mecburen 🙏
Beloc'un tam tersi görevi yapıyor canım verecekleri ilaç. Sana kadın doğum doktorun mu söyledi?

Kızlar bebeği çok aşağıda hissediyorum aşağı kısmı ağırıyor ayaktayken sanki aşağı çekiyor
Taş var gibi 😅 ağırlık yapıyor
Normal mi

Kızlar bebeği çok aşağıda hissediyorum aşağı kısmı ağırıyor ayaktayken sanki aşağı çekiyor
Normal mi
Valla ben bugün nerdeyse böbreğimin orada hissettim 😄 sağdan soldan yukarıdan aşağıdan tepikliyorlar, canları sağ olsun 😍

Kızlar grip aşısı vurduracakmısınız doktorum vurulmanın çok iyi olduğunu ınfulenza vs de olduğunu bunların canlı aşı olmadığı için hiçbir zararı olmadığını söyledi sizler ne düşünüyorsunuz ?

Benimde carsamba gunu canim 3 hafta oldu gitmeyeli artik bu son haftam gecmek bilmedi aklima kotu kotu seyler gelip duruyo bir gidip kalp atisini duysam hersey gececek rahatlayacagim son 3 gun bakalim hemen gecsin istiyorum

Normal mi
2 gün önce benim de öyleydi . Hareket de etmemişti . Dün 1 saat boyunca midemi tekmeledi resmen . 2 gündür çok hareketli . 🙂

ben de imom kullaniyorum ve ferra sanol demir ilaci.hamilelik süresince devam edicekmisim ben

Back
X