• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar çok canım sıkkın yaa bugün hastaneye gittim bebeğin bulunduğu yer ikiye bölünmüş gibiydi amniyotik bant olabilir dedi eve gelince nete baktım çook kötü birşey . Baya evirdi çevirdi baktı başka bi bakış açısıyla da bak burda da plesantanın uzantısı gibi duruyo amniyottik bant olmayabilir cihazjm çok iyi değil net göremiyorum dedi. Perinatolojiye yeşil alan açtım dedi. Ptesi memlekete gidiyorum orda gidicem hastaneye inşallah birşey yoktur dualarınızı bekliyorum
Hayırlı haberler olsun inşallah Allahım korktuğumuza uğratmasın amin🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Bu hafta randevusu olan var mı?
Benim cuma günü. Çok heyecanlıyım. Çok özledim yavrumu.😍
Çok kötü bir rüya gördüm gece. Kabustu benim için. Uyanınca rahatladım. Umarım her şey yolundadır.
Gittiğimde 19+1 oluyorum. 20.haftama girdiğim için detaylı ultrasona yönlendireceğini düşünüyorum. 🥰 en önemli kısım o herhalde. Çünkü yine bu sitede fetal dna yaptırmış olmasına karşın ayrıntılı ultrasonda sorun göründüğünü anlatan bir annenin mesajını okudum birkaç gün önce. Olumsuzluklara odaklanmıyorum ama bu mesajla beraber ne kadar önemli bir aşama olduğunu iyice algıladım. Hepimiz güzel şeyler duyarız umarım o süreçte. 🙏🏻
Ben devlete gidiyorum normalde 20 si gibi gidecektim 28 ne ancak buldum randevu o yüzden haftaya cuma özele gidicem, hem cinsiyet hem ikinci bi doktor gozlemini merak ettim, bakalım inşallah hayırlı haberler aliriz🤲♥️

Kızlar grip aşısı vurduracakmısınız doktorum vurulmanın çok iyi olduğunu ınfulenza vs de olduğunu bunların canlı aşı olmadığı için hiçbir zararı olmadığını söyledi sizler ne düşünüyorsunuz ?
Yaa doktorum bana da önerdi eczaneden al yaptır muhakkak havalar soğuyor dedi. Ben daha önce hiç grip aşısı yaptırmamıştım şmdi ne yapsam bilemedim. Ee tetanoz zamanıda geliyor onuda yaptırman lazım dedi. Galiba ikisinide yaptıracağım

Benimde carsamba gunu canim 3 hafta oldu gitmeyeli artik bu son haftam gecmek bilmedi aklima kotu kotu seyler gelip duruyo bir gidip kalp atisini duysam hersey gececek rahatlayacagim son 3 gun bakalim hemen gecsin istiyorum
Çok iyi az kalmış çarşambaya 🥰
Benim 2 haftayı geçti. Sanki aylardır gitmemişim hissi var. Dün de kabus görmem bu sebepten herhalde. Çünkü ister istemez acaba nasıl iyi mi diye düşünmeye başlıyoruz. 😇

rahatlığa erişmek için bebeği hissetmemiz lazım sanırım. O da olmayınca zorlanıyoruz.😕
Ama daha az önce yeni anne olmuş bir arkadaşımla konuştum 7.ayımda hissettim ben hareketlerini dedi. İlk çocuğu onun da. Her bünye başka. Bir arkadaşım da 16.haftada hissettiğini söyledi hareketlerini ilk çocuğu olmasına rağmen. İlk bebekte geç hissedilir derler normalde.
Gergin ve endişeli değil de mutluluk ve heyecanla beklemeyi başarsak süper olacak. 😍💕

Kızlar günaydın. Nasılsınız? Hastanede olan arkadaşlarımız nasıl?

Benim dünden beri boğazıö ağrıyor fena. Ateşim çıkmadı hiç ama dün akşam başım da ağrıdığında parol aldım bi tane. Özellikle sabah kalkınca çok kötü boğazım. Afedersiniz balgam da oluşmaya başladı. Aile hekimine gideyim diyorum. Sizce ne yapmak gerekir?

Kızlar grip aşısı vurduracakmısınız doktorum vurulmanın çok iyi olduğunu ınfulenza vs de olduğunu bunların canlı aşı olmadığı için hiçbir zararı olmadığını söyledi sizler ne düşünüyorsunuz ?
Ben geçen hafta doktorumun önerisiyle yaptırdım bütün aile yaptırdık hatta bence yaptırın ağır geçmesi zor olur gebelikte

Benim dünden beri boğazıö ağrıyor fena. Ateşim çıkmadı hiç ama dün akşam başım da ağrıdığında parol aldım bi tane. Özellikle sabah kalkınca çok kötü boğazım. Afedersiniz balgam da oluşmaya başladı. Aile hekimine gideyim diyorum. Sizce ne yapmak gerekir?
Günaydın çok geçmiş olsun, bence doktora mutlaka gidin ilerlemesin, limonlu ılık su ile boğazınızı yumuşatabilirsiniz, acil şifalar diliyorum

Ilık ballı su iç surekli sirke ile gargara yapmak boğaz ağrısına cok iti geliyor pekmez ısıtıp kasik kasik yiyebilirsin ama en önemlisi bol su iç boğazın icin

Çok iyi az kalmış çarşambaya 🥰
Benim 2 haftayı geçti. Sanki aylardır gitmemişim hissi var. Dün de kabus görmem bu sebepten herhalde. Çünkü ister istemez acaba nasıl iyi mi diye düşünmeye başlıyoruz. 😇

rahatlığa erişmek için bebeği hissetmemiz lazım sanırım. O da olmayınca zorlanıyoruz.😕
Ama daha az önce yeni anne olmuş bir arkadaşımla konuştum 7.ayımda hissettim ben hareketlerini dedi. İlk çocuğu onun da. Her bünye başka. Bir arkadaşım da 16.haftada hissettiğini söyledi hareketlerini ilk çocuğu olmasına rağmen. İlk bebekte geç hissedilir derler normalde.
Gergin ve endişeli değil de mutluluk ve heyecanla beklemeyi başarsak süper olacak. 😍💕
Artik o kadar istiyorumki hissetmeyi sirf su korkularim yuzunden 🤦🏻‍♀️ Zaten normaldede herseyi boyle gereksiz yere dusunup kafama takarim suan aklima neler neler geliyor bir bilseniz iyice paranoyak oldum. Birde hic bi belirtim yok gibi artik belirtilerin kalmamasi normal aslinda ama hic bisey kalmadi sadece hafif bi kasık agrim var karnimda kuculdu gibi hissediyorum yada bana oyle geliyor 🤦🏻‍♀️Off valla birdaha soyluycem doktora boyle 3 hafta ara verdirmesin kafayi yiyorum

Kızlar iyi pazarlar, nasilsiniz bakalım. Ben çalıştığım için pazar nimet gibi bol bol dinleniyorum sadece yaparsan bi yemek yapıyorum, temizlik 4 aydır eşimde 😇 kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz, ben imom kullaniyordum, bitti doktor decavit yazdı şimdilik onu kullanıyorum ama imom alsam mı diyorum bilemedim🤔
Ben de imom canim + d vitamini.Doktorun neden degistirdi ilacini bir sey dedi mi?

Kizlar randevum cuma doktorum 1 ay sonra gel demisti ama bugun mu gitsem acaba dayanmiyorum 😄😄 degistirsemmi sizce boslugu olmus aksam saati

Kizlar randevum cuma doktorum 1 ay sonra gel demisti ama bugun mu gitsem acaba dayanmiyorum 😄😄 degistirsemmi sizce boslugu olmus aksam saati
Özledim geldim isterseniz cuma yine gelirim dersin. Kimi doktor kontrol hakkından dolayı izin verirken kimi de ters davranıyor ya sen daha iyi tanırsın doktorunu ama bence bu senin hakkın🥰❤️

Merhabalar kızlar herkes iyidir insallah hem bebişler hem bizler için çok güzel geçecek bi hafta olsun💓 bugün randevum var minik beyleri görmeye gitcez kızım da gelecek bizimle hem heyecanlı hem çok duygusalım 🥲 benim bi kaç günde karnım birden büyüdü sanki kızımda böyle değildi dümdüzdü 16. Haftada ama ikiz olduğundan heralde artık. Bazen daha büyük bazen daha küçük oluyor gaz şişkinlik vs durumlarına göre çok değişiyo benim😅 bebişleri hala hissedemiyorum acaba içerde birbirlerini dürtüyolar mıdır çok merak ediyorum 💙

Merhabalar geçmiş olsun 🌸🌸
Ben de bir ara hasta oluyor gibi olduğumda bardağa limon sıkıp kestane balı koydum. Üzerine sıcak su koyup içtim. Tabi siz aile hekimine yine de gidin. Çok iyi gelmişti hemen toparlamistim. Bahsettiğiniz problem maalesef bende de var. Nasıl geçer bilemiyorum. Önceden sigara içtiğim için oluyordu ama şimdi neden oluyor bilmiyorum.

Günaydın kızlaaar,
ilsas ilsas MelodiminEsi MelodiminEsi çok çok geçmiş olsun kızlar. Umarum bugün çok daha iyisinizdir güzel haberlerle gelin inşallah :)

Bende dünden beri aynı şekilde burun akıntısı-boğaz ağrısı yaşıyorum bir kırgınlık var vücudumda umarım ilerlemeden atarız vücuttan :(
Bir de ben gece bi uyanıyorum bi daha ne yapsam uyku tutmuyor taa ki işe gidiş saatime kadar. Yani genelde burnumdan nefes alamayıp boğazımın acısıyla uyanıyorum zaten ki bu çok fena ediyo beni, ya da tuvalete sıkışıp kalkmış oluyorum ve y,ne aynı sebepten bi daha uyuyamıyorum. Çalışıyor olmasam gün içinde tolere edilir de çok zor böyle ya var mı benim gibi olan :(

Back
X