- 7 Temmuz 2021
- 1.267
- 1.023
- 63
- 35
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #16.601
HepimizKizlar 2 gündür belimde agri var ara ara birde kasiklarim da böyle yaşayan var mı
Bende yeni ilunca korku başladıHepimiz
Bazı beşikler evet o şekilde yn bariyerleri kaldırdığımızda bizimki baya tek kişilik bir yatak oluyordu. Tercih meselesi ama ufak beşikli oda takımı alacaklar için büyüyen modeller uzun vadede daha kullanışlı. Belkide modelden modele değişiyordur. Şimdiki aklım olsa asla takım almam bir anne yanı sonra montessori yatak ile çocuğum büyüdüğünde onun zevkine göre güzelce oda yaparımbebek odası alacaksınız büyüyen beşikli modellerden almayın derim. biz hiç kullanmadık. zaten anne yanı yatağında yattı 1 yaşa kadar. sonra büyüyen beşiğini beşik kısmını açtık hiç konforlu değildi yan korumalığından dolayı eğilmek zorunda kalıyorsun. yatak haline getirdik. çok dar yani 7 yaşına kadar zaten asla kullanamazdı bence. yinede mecbur yattı onda ama ben gece yanına gittiğimde uzanamazdım yanına mesela. mecbur oğlumu alıp kendi yatağıma götürürdüm. şimdi normal karyolaya geçtik oh geniş geniş uyansa bende yatıyorum yanına. komple kaldırdık büyüyen beşiği. bebeğimde de kurmayacağım. çok gereksiz bence
Bende de oluyor devamli olmasada arada, cmm Sen devamlı yatıyorsun ya ondan da olabilir. Aşırı bir ağrı değilse normaldir bence stres yapmaKizlar 2 gündür belimde agri var ara ara birde kasiklarim da böyle yaşayan var mı
Beli cok takmiyorumda kasik kafama takıldı fitil basladigimdan beri var ilaçtan mi oluyor anlayamadım yarın ni idrar tahlili vericem bakalım inş hersey yolunda giderBende de oluyor devamli olmasada arada, cmm Sen devamlı yatıyorsun ya ondan da olabilir. Aşırı bir ağrı değilse normaldir bence stres yapma
4lu yaptirmadim cnm 2li 3lu 4 lu arasında en güvenilir olan 2li 4lunun doğru oran verme payı az diye biliyorum ama en iyisini doktorun bilirKızlar 4 lü tarama sonuçlarınız çıktı mı
Benim bugün 4 lü testim biraz riskli çıktı 1:1174 hemen daha sonra detaylı ultrason ile bakacağımız bir doktora yönlendirdi ultrason da hiç bir sıkıntı görmedi doktor ama kendi doktorum illa fetal DNA yaptırmamı öneriyor sizce ne yapmalıyım4lu yaptirmadim cnm 2li 3lu 4 lu arasında en güvenilir olan 2li 4lunun doğru oran verme payı az diye biliyorum ama en iyisini doktorun bilir
Yaptirmamis sayın bence detaylı ultrason bakan doktor perinatolog ise ultrasona güvenin en az doğru risk analiz eden test 3lu ve 4lu hic stres yapmayınBenim bugün 4 lü testim biraz riskli çıktı 1:1174 hemen daha sonra detaylı ultrason ile bakacağımız bir doktora yönlendirdi ultrason da hiç bir sıkıntı görmedi doktor ama kendi doktorum illa fetal DNA yaptırmamı öneriyor sizce ne yapmalıyım
Hayırlı olsun gözünüz aydınselammm biz de 17+3’teyiz. bugün sabah kontrolümüz vardı bacaklarını asla açmadı gün içinde tatlı bir şeyler ye su iç yine gel dedi akşama doğru tekrar gittim ve sonunda gördük hanımefendinin cinsiyetini :) benim bulantılarım 2. aydan beri kesilmedi şu anda bile var hala, hatta başta hiç kusmam yoktu şu anda kusmam bile var ara ara. belimin sağ tarafında inanılmaz bir ağrı vardı ve bir süre sonra kalçaya vurdu yürürken çok canım yanıyor ama evden çalışmamın da etkisi var sanırım çünkü pilatese başladım ve ilerledikçe azalıyor. doktor yüzme tavsiye etti bugün bir de onu deneyeceğim ara ara. bir de normalde de migrenim var ve bu süreçte de sık baş ağrım oluyor doktor magnezyum yazdı ağrılarına iyi gelir dedi bakalım ne olacak :)
İkili yaptırmış mıydınız?Benim bugün 4 lü testim biraz riskli çıktı 1:1174 hemen daha sonra detaylı ultrason ile bakacağımız bir doktora yönlendirdi ultrason da hiç bir sıkıntı görmedi doktor ama kendi doktorum illa fetal DNA yaptırmamı öneriyor sizce ne yapmalıyım
Mühim bir şey çıkmaması çok sevindirici, gözünüz aydınKızlar bugün gittim doktora. O amniyotik bant işini sordum ben de gördüm ama pek öyle gibi gelmesi plesanta parçası gibi dedi bebeğe zarar verecek bir yerde değil sorun olacağını düşünmüyorum dedi rahatladım biraz şükür.
Cinsiyeti de öğrendik çok şükür. KIZIM oluyooruyuyodu ve hiç hareket etmedi göremeyecek diye beklerken hiç tereddüt etmeden söyledi çok şaşırdım umarım değişmez sonradan
Bana haftada 2 balık, 2 et, 2 baklagil verdi. Sebzeyi de zeytinyağlı yapıp yemeklerin yanında veya öğle yemeği gibi yemeye çalışıyorum. Ocean mummy ve d vit fısfıs a ek olarak bunları yapıyorum.Ek olarak kan ilacı da kullanıyorum. Regenesis max içinde de yüksek omega var, haftada bir de balıkyemeye çalışıyorum
Bebek zaten çok aşağıda. Ben bugün 19+0 ım, banu çiftçi uygulamasında yerini böyle gösteriyor. Ancak kasıkta hareket hissedebilirsiniz zaten. Göbekle ilgisi yok henüz.Kızlar bebeği çok aşağıda hissediyorum aşağı kısmı ağırıyor ayaktayken sanki aşağı çekiyor
Taş var gibiağırlık yapıyor
Normal mi
selammm biz de 17+3’teyiz. bugün sabah kontrolümüz vardı bacaklarını asla açmadı gün içinde tatlı bir şeyler ye su iç yine gel dedi akşama doğru tekrar gittim ve sonunda gördük hanımefendinin cinsiyetini :) benim bulantılarım 2. aydan beri kesilmedi şu anda bile var hala, hatta başta hiç kusmam yoktu şu anda kusmam bile var ara ara. belimin sağ tarafında inanılmaz bir ağrı vardı ve bir süre sonra kalçaya vurdu yürürken çok canım yanıyor ama evden çalışmamın da etkisi var sanırım çünkü pilatese başladım ve ilerledikçe azalıyor. doktor yüzme tavsiye etti bugün bir de onu deneyeceğim ara ara. bir de normalde de migrenim var ve bu süreçte de sık baş ağrım oluyor doktor magnezyum yazdı ağrılarına iyi gelir dedi bakalım ne olacak :)
Ben yaptırmayacağım. Bugüne kadar da hiç yaptırmamıştım ve kışları grip olmam. Hem işten çıktım artık evde olduğum için riskim düşük hem de geçtiğimiz senenin virüsü olduğundan doktorumla birlikte grip aşısı yaptırmama kararı aldık. 14 te göründüğüm perinatoloğum ise yaptır deyip geçmişti direk. Herkese yaptır deniyor çünkü.Kızlar grip aşısı vurduracakmısınız doktorum vurulmanın çok iyi olduğunu ınfulenza vs de olduğunu bunların canlı aşı olmadığı için hiçbir zararı olmadığını söyledi sizler ne düşünüyorsunuz ?
Bebek zaten çok aşağıda. Ben bugün 19+0 ım, banu çiftçi uygulamasında yerini böyle gösteriyor. Ancak kasıkta hareket hissedebilirsiniz zaten. Göbekle ilgisi yok henüz.
Sağlık ocağındaki hemşire geçtiğimiz hafta çağırıp kan, idrar ve ilkel bir cihazla kalp atışı dinlemek istemişti. O cihazla kalp atışına bakarken göbekte gezdi sürekli ve bulamadı. Ben de o zaman bilmiyordum kasıkta olduğunu, bayaa panik yaşamıştım. Sizler yaşamayın duyamazsanız. Şu anda nerdeyse yarıladık hamileliği ve kasıkta elimi bir süre tuttuğumda bi pıt hareket hissediyorum. Göbekte gezinen hareketler kuvvetle muhtemel bapırsak/mide hareketidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?