2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bende de kalça üstündeki kemik ağrı yapıyor, ve kasığa doğru göbek yanları. Magnezyuma bugün başladım. Sanırım erken başladı ağrılar bizde.
aynııı ağrıyı çekiyorum 1 haftadır hatta gece uyurken kol ve bacakta uyşma da hissediyorum ben onu da sordum doktorum artık senin kemiklerden kalsiyum çekmeye başladı ondan uyuşma hissetmen normal dedi. birkaç gecedir uyurken rahatsızım ya uyuşma beni çok huzursuz ediyor Rabbim hepimize şifa versin bakmayalım böyle bunlar iyi şeyler yine bence bebişlerimiz büyüyoor :)

Bana şimdiye kadar gittiğim hiçbir doktor yeme içme ile ilgili bir şey söylemedi. Kendi bildiklerim ve duyduklarımla hareket ettim hep. Kız kardeşim diyetisyen, baklagilleri haftada ikiden fazla yeme demişti gaz açısından normal düzenimde yiyorum sayılır ama ekmek yiyorum artık malesef o yüzden kilo aldım. Ama dediğin gibi bana da sürekli yemek içmek zorunda olmak zor geliyor.

Ben de en son sorduğumda magnezyumdan ziyade kalsiyum eksikliğinden olur demişti doktor. 4-5 gündür günde 1 bardak süt içmeye başladım. Amin sağlıkla doğsunlar da biz ağrıyı çekeriz

kızlaar bana da yaptır dedi doktorum ama ben 7 haftalıkken korona atlattım ordan bağışıklığımda var aslında birde yaptıranların yorumunu okudum herkes yaptırınca bir grip olmuş ateşlenme olmuş kimisinde ve ağır geçirende olmuş yani güvenemedim o yüzden vazgeçtim. kendmimi koruyorum iş yerinde odamdaki arkadaş aşırı hasta o bugün gelmedi iyileşene kadar gelme dedik yoksa maskeyle oturucam odada. umarım olmayız grip çevremdeki herkes aşırı hasta

Benim daha önce burada özel derse gittiğim bir aletli pilates hocam vardı hamile pilatesi eğitimi de olduğu için ona başladım. Bence sorun hemen gerçekten birçok konuda çok iyi geliyor ve benim doktorum hiçbir risk olmamasına rağmen 12. haftadan sonra başlattı yoksa ben direkt devam edecektim zaten 6-7 aydır spor yapıyordum çünkü ve çoğu araştırmalarımda doktorlar hele de vücudunuz spora alışıksa hiç beklemenize gerek yok fazla ağırlık olmadan yapabilirsiniz diyorlar. Yine de sırf benimki öyle dedi diye eşim de biraz tedirgin olunca 12. haftadan sonra başladım ve çok rahatladım.

Ben aşı yaptırdım. Hiç ateşlenme vs durumu yaşamadım. Her sene yaptırıyorum zaten. Evet herkes aşırı hasta. Benim de boğazım fena. Maskeyle gezmeme rağmen sanırım kayınvalidem ya da oradaki ev ahalisinden kaptım bir daha hasta biri varsa asla gitmem bir yere.

sorma bende ofistekii arkadaştan biraz korktum kız çok hasta üzüldüm yan yanayız birde işi öğretiyorum şuanda bana da geçer mi diye çok korktum umarım geçmez bugüün eşime pastil aldırıcam ballı zencefilli

Hasta olan toplu yerlerde maske ile gezse sıkıntı olmayacak ama aksine sağlıklılar takıyor. Geçmemiştir korkma, şimdiye kadar çıkardı.

Beli cok takmiyorumda kasik kafama takıldı fitil basladigimdan beri var ilaçtan mi oluyor anlayamadım yarın ni idrar tahlili vericem bakalım inş hersey yolunda gider
Benimde oyle kasık agrisii gibi alt karin gibi nasi tarif etsem bilemedim dun aksam oyle bir agridiki hatta yerimden kalkamadim oylece uyuya kalmisim koltukta yarin randevum var umarim yolundadir hersey

Yaptır tabiki aklında soru işareti kalmasın hemen hemen burdaki hepimiz yaptırdı maliyetli bir şey ama netliği açısından önemli Bende geçen hafta verdim yaşımdan dolayı risk çıkıyo yaptıralım rahatlayalım dedi tamam dedik çıkmak üzere Allahım hepimizi tertemiz sonuçlarla sevindirsin inşallah amin

Sizle günlerimiz ayni bende dün doktora gittim öncesinde hep kasıkta bebeğe bakardı dün ilkkez göbek de baktı çok şaşırdım hatta. Artk yukarı çıkıyor galiba

sayfa hata verdı kzlar neden bılıyor musunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…