• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Merhaba kızlar bugün özel e gittim ve cinsiyetimiz belli oldu, Erkek geliyor💙 kizim disinda herkes sevindi o hep kiz istiyordu iki saat surat asti sonra duzeldi😅 doktor önce kalbiyle midesi çok yakın görünüyor dedi bayağı baktı inceledi sonra yemek ye öğleden sonra tekrar gel dedi. Gittik öğle sonu detaylı ultrason doktoruna götürdü o baktı kalp ortada duruyor dedi mide boş görünüyor dedi diyafram çizgisini göremiyorum dedi bir sürü birseyler sıraladı beynim döndü, sırtı dönük ondanmi göremiyoruz dedi. Sonra bebek döndü bi tarafı gördüler sevindiler sonra diğer taraf görünmüyor bebek çok küçük daha ondan da olabilir takip edicrz dediler iki hafta sonra tekrar gidicem yine ayrıntılı doktoru bakicak😔 yeni vitamin verdi omega 3ve d vitamini. Moralim bozuldu ama içim rahat eşim özel para tuzağı mahsus yapiyorlar diyor ama bilemedim🙁
Bazı ayrıntıları detaylı görebilmek için gerçekten çok erken daha bu haftalar. İçin ferah olsun, insan herşey pürüzsüz olsun istiyor haklı olarak öyle de olur insallah 🙏

Benim kızım makat gelişti arada dönse de bi türlü doğum pozisyonuna girmiyordu taa 39+3 te baş aşağı döndü başkası elli kere alırdı o bebeği sezeryanla bu saatten sonra dönmez diye. Allah insaflısına denk getirsin işte doğum kanalına girmeden sezeryanla almak çok daha kolaymış sanıyorum o yüzden programlıya sezeryana çok meraklı kimi.
Benim oğlumu 38. Haftada ters diye sezaryenle aldı doktor hiç beklemeden. Pişman oldum keske bekleseydim dedim hep

Benim oğlumu 38. Haftada ters diye sezaryenle aldı doktor hiç beklemeden. Pişman oldum keske bekleseydim dedim hep
Öyle deme kendini üzme benim kızım küçük bi bebekti doğuma kadar iki düz bi ters dönmeye devam etti. Senin oğlun daha iri bir bebekse dönmesi ihtimali çok daha düşük olurdu. Bazen nasipten öte köy olmuyor biz ne istersek isteyelim bazı şeyleri değiştiremiyoruz. benim de bu bebeklerim muhtemelen sezeryan olacak, sağlıkla gelsin hepsi 💓

Bunlar gorulebiliyor cnm cok sevindim eğer içine sinmeyen bisey varsa lütfen başka doktor gorusu al ama doktoruna güveniyorsan önce Allaha sonra doktoruna teslim ol
Doktorum perinatolog , doc. Bende çok güvendiğim için gebelik takibimi yaptirdim daha pahali olmasina ve riskli grupta olmama ma ragmen ama duruma göre biraz bekleyip bi doktora daha gidebilirim 🤔

Benim de ikiz olmasına rağmen çok çok kocaman çıkmadı afedersin kabızlık gaz durumunda çok şişiyor sonra iniyor kibar bi göbekçik💙 16+4 üm bugün. kızımda hele hiç yoktu abiyeyle düğüne gitmiştim dümdüz karınla 17. Haftamda 😂 ki o elbiseyi baska bi düğüne giymiştim de hamile değilken herkes hamile sanmıştı beni normalde göbekliyimdir ben. Hiç üzülme annesi o gayet güzel büyür içerde 💓
Çok teşekkür ederim canım moral oldunuz valla hepiniz love you 💗

Sizde kendinizi sürekli aç hissediyomusunuz asla doymuyorum normal mi
Ben dee ne yersem yiyim sürekli açım. Önceden bi çorba içebilsem şükrederdim şimdi bi çorba filan asla yetmiyor bi taraftan da yedikten sonra yediğim şeyden midem bulanıyor 😬 durumlar vahim

Bu haftada benim perinatolog asla bakmıyor detaylı küçük diye beni en erken 21 de alabilirim dedi moral bozma lütfen bir de perinatolog mu bakti
Kadin doğumcu emin olamadi ayrıntılı ultrason yapan doktorumuz baksin dedi ama kapısında özellikle baktim sadece ultrason yazıyordu perinatolog yapzmıyordu. Birde benim sat a göre haftam 15+4 yani detaylı için bebeğin gelişimi tamamlaması için en az bir ay var. İnternete de baktım kötü kötü şeyler yazıyor, biraz ağladım şükür iyiyim şimdi inşallah hayırlı haber alırız iki hafta sonra. Midenin boş olması bebeğin su yutmadigi anlamina geliyormus.

Ben dee ne yersem yiyim sürekli açım. Önceden bi çorba içebilsem şükrederdim şimdi bi çorba filan asla yetmiyor bi taraftan da yedikten sonra yediğim şeyden midem bulanıyor 😬 durumlar vahim
Bende aynıyım hem çok çabuk acıkıyorum hem yiyemiyorum hem tat almıyorum

Kadin doğumcu emin olamadi ayrıntılı ultrason yapan doktorumuz baksin dedi ama kapısında özellikle baktim sadece ultrason yazıyordu perinatolog yapzmıyordu. Birde benim sat a göre haftam 15+4 yani detaylı için bebeğin gelişimi tamamlaması için en az bir ay var. İnternete de baktım kötü kötü şeyler yazıyor, biraz ağladım şükür iyiyim şimdi inşallah hayırlı haber alırız iki hafta sonra. Midenin boş olması bebeğin su yutmadigi anlamina geliyormus.
Cok erken cnm kendini sakin uzme

Cok erken cnm kendini sakin uzme
Keşke elimde olsa üç tane kaybım var onlar beni çok yıprattı bunda da birsey çıkarsa bilmiyorum. Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince ama işte gelde anlat. Şükür olsun Rabbimin bu gününe 🤲

Keşke elimde olsa üç tane kaybım var onlar beni çok yıprattı bunda da birsey çıkarsa bilmiyorum. Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince ama işte gelde anlat. Şükür olsun Rabbimin bu gününe 🤲
Haklısın benimki de laf seni çok iyi anlıyorum benimde erken doğum kurtaj düşük var ama eğer stres yapacaksan bi doktor gorusu daha al Allah büyük aynı yerden incinmeyiz ins yeniden

Haklısın benimki de laf seni çok iyi anlıyorum benimde erken doğum kurtaj düşük var ama eğer stres yapacaksan bi doktor gorusu daha al Allah büyük aynı yerden incinmeyiz ins yeniden
İnşallah cnm Rabbım büyük 🤲 iki hafta beslenmeme dikkat edicem yeni ilaclarida içeyim İnşallah korktuğumuz gibi olmaz

Back
X