- Konu Sahibi Papatya0593
- #17.041
Kızlar bugün acayip bir şekilde sola yattığımda ağrı değil ama ağırlık hissediyorum sağa dönüyorum yine aynı şey bebeğimin tekmesini hissetmedim ama solda toplandığı için mi hissediyorum sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim canımmmKızlaaar ben geldim çok şükür fetal dna sonucum temiz geldi Allahım herkesleri sevindirsin bizleride aminnn![]()
Kafanıza takmamaya çalışın lütfenKizlar benim bugün kontrolüm vardi, doktorum perinatolog ztn herseyine baktı, kalbi organları beyni herseyi normal haftasiyla uyumlu dedi ama şey dedi, kordon kıvrım kıvrım olması gerekir kordon düz, bu kötü birsey olacak kötü birsey demek değil illa sıkıntı olacak demek te değil ama ileriki haftalarda 35 ve devamı bebek geriden gelirse sebebi bu dedi, kafana takma diye ısrarla söyledi ama kafama taktım tabii![]()
Henüz tam detaylı için uygun haftaya gelmemiş olabilir. Endişe etmemeye çalışın, iki hafta sonra bir daha gidin. Her şey güzel çıkacaktırMerhaba kızlar bugün özel e gittim ve cinsiyetimiz belli oldu, Erkek geliyorkizim disinda herkes sevindi o hep kiz istiyordu iki saat surat asti sonra duzeldi
doktor önce kalbiyle midesi çok yakın görünüyor dedi bayağı baktı inceledi sonra yemek ye öğleden sonra tekrar gel dedi. Gittik öğle sonu detaylı ultrason doktoruna götürdü o baktı kalp ortada duruyor dedi mide boş görünüyor dedi diyafram çizgisini göremiyorum dedi bir sürü birseyler sıraladı beynim döndü, sırtı dönük ondanmi göremiyoruz dedi. Sonra bebek döndü bi tarafı gördüler sevindiler sonra diğer taraf görünmüyor bebek çok küçük daha ondan da olabilir takip edicrz dediler iki hafta sonra tekrar gidicem yine ayrıntılı doktoru bakicak
yeni vitamin verdi omega 3ve d vitamini. Moralim bozuldu ama içim rahat eşim özel para tuzağı mahsus yapiyorlar diyor ama bilemedim
![]()
Canım fl =femur length kalça ile diz arasında kalan femur kemiğinin ölçümü buna göre bebeğin boyunu belirliyorlar. Uzunlamasına gelişim için . Bilgim bu kadarKizlar benimde aklima takilan birsey oldu dun 4 lu tarama icin gittim ultrasonda bakarken doktor kendi kendine senin bacak boyun fazlami uzun gibi konustu ama bana bisey demedi internetten baktim bacak boyunun kisa olmasi down riski falan diyor ama uzun olmasiyla alakali birsey bulamadim ultrason verilerinde FL diye geciyor sanirim bacak boyu bu konuda bilgisi olan varmi
Cok gecmis olsun acaba neden oyle oluyor kansizlik falan miYaa çok geçmiş olsuninşallah bir an önce iyi olursunuz.
Neden oluyormus peki birşey demediler mi.
İyi düşünün iyi olsun Rabb'im büyük![]()
20 ila 24 haftalar arası yapılıyorDetaylı ultrasonu tam olarak ne zaman yaptırdınız acaba?
Yok ben değil arkadaş rahatsız. Kendisine sorun istersenizCok gecmis olsun acaba neden oyle oluyor kansizlik falan mi
Neden sordunuz hocam deseydin keşke. Ama o an insanın aklına gelmeyebiliyor. Kısa da olabilir uzun da sonuçta genetik diye bir faktör varKizlar benimde aklima takilan birsey oldu dun 4 lu tarama icin gittim ultrasonda bakarken doktor kendi kendine senin bacak boyun fazlami uzun gibi konustu ama bana bisey demedi internetten baktim bacak boyunun kisa olmasi down riski falan diyor ama uzun olmasiyla alakali birsey bulamadim ultrason verilerinde FL diye geciyor sanirim bacak boyu bu konuda bilgisi olan varmi
Amin canım teşekkür ederimKafanıza takmamaya çalışın lütfenzaten detaylıya girme amaçlarımızdan biri de bu değil mi? İleride doğabilme ihtimali olan durumları önceden ön görebilmek. Umarım gelişimi hep haftasıyla uyumlu olur
![]()
Onda birsey yok takilma cnm, senin yada babanın boyu uzunsa uzun olacaktır güzel birsey. Bnm kızımda da dedi doktor bacak boyu uzun annesi sana çekecek demişti, bnmde bacak boyum uzun çünkü dediği gibi kızımın vücut yapısı bana benziyorKizlar benimde aklima takilan birsey oldu dun 4 lu tarama icin gittim ultrasonda bakarken doktor kendi kendine senin bacak boyun fazlami uzun gibi konustu ama bana bisey demedi internetten baktim bacak boyunun kisa olmasi down riski falan diyor ama uzun olmasiyla alakali birsey bulamadim ultrason verilerinde FL diye geciyor sanirim bacak boyu bu konuda bilgisi olan varmi
Gelmedim zaten kuzum daha 15+5 im bugün. Bir ay var ayrintiliya.Henüz tam detaylı için uygun haftaya gelmemiş olabilir. Endişe etmemeye çalışın, iki hafta sonra bir daha gidin. Her şey güzel çıkacaktır![]()
Arkadaşlar babybjörn ana kucağına bu para verilir mi değer mi ne diyorsunuz çok arada kaldım. Kullanan var mı? Muadili diyebileceğiniz başka bir ürün var mı? İlk çocuğum olacak inşallah kardeş gelirse onda da kullanırım diye de düşünüyorum ama fiyatını hak ediyor mu gerçekten ne dersiniz?
Bunu ben de araştırdım ve sonunda o markaya o kadar para vermenin gereksiz olduğuna karar verdim. Trendyolda bikaç farklı muadili var. Bi tanesini ekliyorum. Haftaya muhteşem cuma indirimlerinde almayı düşünüyorumArkadaşlar babybjörn ana kucağına bu para verilir mi değer mi ne diyorsunuz çok arada kaldım. Kullanan var mı? Muadili diyebileceğiniz başka bir ürün var mı? İlk çocuğum olacak inşallah kardeş gelirse onda da kullanırım diye de düşünüyorum ama fiyatını hak ediyor mu gerçekten ne dersiniz?
Çok geçmiş olsun. Sizde neden böyle bi müdahaleye ihtiyaç duyulmuştu? Rutin ultrason taraması sırasında mı yoksa detaylı ultrasonda mı anlaşıldı?Günaydın kızlar, dün serklaj atıldı, hala hastanedeyim, perinatolog doktorum yaptı işlemi, doktorum odama gelince ne kadar doğru bir karar olduğunu gösterdi, tüylerimiz diken diken oldu, rahim ağzı boyu 41 mm idi yeterli yani, ve ilk bebekte serklaj var diye önlem olarak karar vermiştik, operasyon anında dr rahim ağzının yumuşamış olduğunı saptadı, foto gösterdi bize açılmış boru gibi, sonrada diktikten sonra kapalı halini... bin kere şükür dedim çünkü vajinal ultrasonda görülmesi mümkün değil bu durumun, bir gece yattım hafif leke var bugün taburcuyum inşallah, çok dikkatli yatarak geçecek artık, minik oğlumuza umarım sağlıkla kavuşuruz... Benden haberler böyle..umarım sizler iyisinizdir
Canım eğer muhtemel doğumun, imzanda göründüğü gibi 28 Nisan ise 15+5 değil, 16+5'sin. Yani imzanda yazdığı üzere 17. haftanın içindesin. Hatta bugün 17+0 olmuşsun. Benim de doğum 29 nisan, bugün 16+6'yım. 1 hafta eksik hesaplıyorsun. Detaylına da 3 hafta kalmışGelmedim zaten kuzum daha 15+5 im bugün. Bir ay var ayrintiliya.