2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Tek başınıza çok zor olur bence de. İmkan varsa en iyisi. O süreci tek başına eşinizin desteği olmadan yaşamak ağır gelebilir hem duygusal hem fiziksel

aşırı üşengeç oluyorum bu konuda malesef ki zora girmeden yapamıyorum ya bakıcaz ama baktım ki aç kalıyorum mecbur ev ymeğine salataya dönücem
Yeşillikleri fazladan doğruyorum ben 2 günlük olacak şekilde. (Bunla ilgili bilimsel çalışmaları derleyen bir gıda mühendisi besin değeri kaybının olmayacağını olsa da çok az olacağını yazmıştı) Ya da akşam yemeğine salata yapmışsam biraz fazla doğrayıp soslamadan ayırıyorum. Geriye kalan şeyleri de akşamdan hazır edip sabah işine ekleyip direkt yanına alabilirsin. O şekilde yapınca pratik oluyor. Aklında olsun

O konular çok yoruyor insanı benim annem bakti kizima Allah razı olsun çokta güzel baktı, annemin çocuğu diyorum kizima bunda annem bakarim demiyor desede bastırmayi düşünmüyorum kızım zor bir çocuktu çok yordu annemi. Hem ister istemez kardeşler arasında kıskançlık oluyor, ablamda uzakta çocukları bakicida büyüyor oda umuyor hissediyorum. İki kardeşimde uzakta onların yanına gitmesi gerekiyor o zaman ben sikinti yaşıyorum. En güzeli bakıcı diye düşünüyorum. Çok şükür ki halamlar çocuk bakıyor onlara citlattim bakariz dediler o yönden biraz içim rahat yabancıya vermektense yakının daha iyi. Zaman ne getirir ne gösterir bilinmez Herseyin hayirl8si olsun hakkimizda

Bende kimya mühendisiyim Laboratuvar sefi olarak calisiyorum bir haayli yogun su zamanlarimi evde gecirmeyi cok isterdim lakiin sartlaar
Allah kolaylık versin canım, ben mide bulantılarım surekli kusmam ve baş donmelerim yüzünden daha yeni ayrilmak durumunda kaldım çok üzüldüm ama malesef çocuğum iyi olsun dedim artık doğum sonrası inşallah

Evet anne basınca diğeri neden bana bakmadın diyebiliyor. Ayrıca tüm hayatını bağlamış oluyoruz annenin. Onların gücü de yetmiyor artık. Bakıcı en iyisi. Keşke benim de bir akrabam olsa da öyle baktırsam. Yabancı birine güvenebilir miyim bilmiyorum zamanla her şey şekillenecektir

Benimde dinlenince geçiyor cok sukur bende normal diye düşünmek istiyorum ama tedirgin de oluyorum tabi
Canım bnm de sabah vardi geçti, o ara ara oluyor. Özellikle hareketsiz kalınca da oluyor arada imkan doğrultusunda yürümek lazım. Benim de karnım çok şişiyor geriliyor patlayacak gibi hissediyorum özellikle akşamları. Dün doktora söyledim suyum normal dedi. Kızımda nasildi hiç bilmiyorum, arayı açınca da insan unutuyor, acemi oluyor

Benimde 2 sezeryan geçmişim var belkide ondan oluyordur haklısınız

inşallah deneyeceğim canım teşekkür ederimmm :)

Tesekkur ederim kizlar destekleriniz icin hepimiz istekliyiz heves ediyoruz bazi seylere paylasmak istiyoruz en yakinindanda boyle tepki gorunce butun modu dusuyor insanin. Bende hamileyim hormonlardanmi acaba diye dusundum ama esim ve annemin bile dikkatini cekmis bu durum onlarda bana soruyor ablan neden boyle davraniyor diye garip yani bisey diyemiyorum. En iyisi son gune kadar kimseye birsey anlatmamak gostermemek boyle istedim boyle yaptim demek. Bi arkadas video gondermis cok guldum gercekten oyle olmak gerekiyor canim istedi yaptim bazilarida yanlis anlamis sanirim beni eski kiyafet giydirmek istememek degil benim olayim bircok seyi ablamdan kuzenimden aldim zaten sorun sadece onlarin istediklerini almam onlarin begendiklerini giydirmem gerekiyor gibi davraniyorlar oysaki hepimizin hayalleri var herseyi imkanlar dogrultusunda yapmaya calisiyoruz. Bundan sonra annem ve esim disinda hic kimseyle birsey paylasmama karari aldim birde boyle deneyecegim bakalim neler olacak

Bende unutmuşum ya benimde bi sag taraf agriyor bi sol taraf

Allahim iyilerle karşılaştırsın, yakının olunca da zor olur gibi yabanci olsa herseyi söylersin, doğru yanlış vs. Ama yakinina nasıl söylenir bilmiyorum

Kizlar temiz icerikli demir takviyesi kullanan var mı, B Birdurumvar senin ki oyleydi sanki, feramat verdi doktorum hem bulanti yaptı hemde içeriği temiz olsun istiyorum, var mi bildiğiniz
Elevit multivitamin alıyorum, içinde günlük ihtiyacı karşılayan demir var o yüzden ek demir takviyesi verilmedi. Elevit'le hiç sorun, yan etki yaşamadım çok rahat kullanıyorum.

Yaa çok kolay sanıyorlar heralde bu işleri :) İnşallah durumlar izin verirde çalışırsın tabi ki neticede izinleri sonraya eklemek hepimiz için daha iyi olacaktır. Sabah kalkıp geldikten sonrası kolay da bana gelene kadar zor geliyor yoksa aynı şekilde iş rahat :)

Tek başınıza çok zor olur bence de. İmkan varsa en iyisi. O süreci tek başına eşinizin desteği olmadan yaşamak ağır gelebilir hem duygusal hem fiziksel
Kesinlikle canim, kaynanam fln gelebilir belki ama kaynanasi gelen hiç kimsenin memnun olduğunu duymadım herkes en iyisi bakıcı diyor arkadaşlarımdan o yüzden ücretsiz izin hakkını kullanacağım gibi

Elevit multivitamin alıyorum, içinde günlük ihtiyacı karşılayan demir var o yüzden ek demir takviyesi verilmedi. Elevit'le hiç sorun, yan etki yaşamadım çok rahat kullanıyorum.
Ya benim doktorum vermiş 100 mg demir intten baktim 30 mg yeter diyor ne gerek var 100 e, kan flnda iyiydi en son valla cok içime sinmedi o yüzden çünkü demir biriken birsey vücutta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…