- 20 Mart 2011
- 13.979
- 32.606
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #18.001
Opera kullanıyorum sıfır reklamBir mesajı okuyana kadar 8 kere opet reklamı bütün sayfayı kaplıyor mu sizde de, forumdan soğuttu vallahi. Almayacağım yahu opet zımbırtısını bebek bezi alacağız biz:)
Tek başınıza çok zor olur bence de. İmkan varsa en iyisi. O süreci tek başına eşinizin desteği olmadan yaşamak ağır gelebilir hem duygusal hem fizikselBen doğuda görev yapıyorum zaten 2 yıldır eşimden uzağım o yüzden ücretsiz izin düşünüyorum direk, biraz maddi olarak zorlanacagiz biliyorum ama yoruldum ya tekrar uzaklık bide bebek yapamayacağım gibi...
Yeşillikleri fazladan doğruyorum ben 2 günlük olacak şekilde. (Bunla ilgili bilimsel çalışmaları derleyen bir gıda mühendisi besin değeri kaybının olmayacağını olsa da çok az olacağını yazmıştı) Ya da akşam yemeğine salata yapmışsam biraz fazla doğrayıp soslamadan ayırıyorum. Geriye kalan şeyleri de akşamdan hazır edip sabah işine ekleyip direkt yanına alabilirsin. O şekilde yapınca pratik oluyor. Aklında olsunaşırı üşengeç oluyorum bu konuda malesef ki zora girmeden yapamıyorum yabakıcaz ama baktım ki aç kalıyorum mecbur ev ymeğine salataya dönücem
O konular çok yoruyor insanıBenim de bu konuda kafam çok karışık. O yüzden bunu düşünmeyi doğum sonrasına bıraktım. Hem çalışmak istiyorum, hem de bakacak birileri sorun. Bakıcıya da güvenebilecek miyim bilmiyorum. Kayınvalidem bana yakın, ben bakarım diyor ama baya yaşlandı o da artık, yük olmak istemiyorum. Gerçi bakarsa yarım gün bakacak. Annem de arada gelir 2-3 ay bakar. birden fazla bakıcıyla da çocuk çok kuralsız ve düzensiz oluyor. Evde oturup çocuk bakmak da psikolojik olarak çok yorucu görünüyor
Allah kolaylık versin canım, ben mide bulantılarım surekli kusmam ve baş donmelerim yüzünden daha yeni ayrilmak durumunda kaldım çok üzüldüm ama malesef çocuğum iyi olsun dedim artık doğum sonrası inşallahBende kimya mühendisiyimLaboratuvar sefi olarak calisiyorum bir haayli yogun su zamanlarimi evde gecirmeyi cok isterdim lakiin sartlaar
Amiin canım inşallah tez vakitte geçer bu da baştada oldu geçmişti şimdi yine aynıBen başından beri o durumda olduğum için şaşırmıyorum kuzu. Çok zor bir durum hamilelik korkulu rüyam oluyor. Rabbim kolaylaştırsin şifa versin cnm
Evet anne basınca diğeri neden bana bakmadın diyebiliyor. Ayrıca tüm hayatını bağlamış oluyoruz annenin. Onların gücü de yetmiyor artık. Bakıcı en iyisi. Keşke benim de bir akrabam olsa da öyle baktırsam. Yabancı birine güvenebilir miyim bilmiyorumO konular çok yoruyor insanıbenim annem bakti kizima Allah razı olsun çokta güzel baktı, annemin çocuğu diyorum kizima bunda annem bakarim demiyor desede bastırmayi düşünmüyorum kızım zor bir çocuktu çok yordu annemi. Hem ister istemez kardeşler arasında kıskançlık oluyor, ablamda uzakta çocukları bakicida büyüyor oda umuyor hissediyorum. İki kardeşimde uzakta onların yanına gitmesi gerekiyor o zaman ben sikinti yaşıyorum. En güzeli bakıcı diye düşünüyorum. Çok şükür ki halamlar çocuk bakıyor onlara citlattim bakariz dediler o yönden biraz içim rahat yabancıya vermektense yakının daha iyi. Zaman ne getirir ne gösterir bilinmez Herseyin hayirl8si olsun hakkimizda
Canım bnm de sabah vardi geçti, o ara ara oluyor. Özellikle hareketsiz kalınca da oluyor arada imkan doğrultusunda yürümek lazım. Benim de karnım çok şişiyor geriliyor patlayacak gibi hissediyorum özellikle akşamları. Dün doktora söyledim suyum normal dedi. Kızımda nasildi hiç bilmiyorum, arayı açınca da insan unutuyor, acemi oluyorBenimde dinlenince geçiyor cok sukur bende normal diye düşünmek istiyorum ama tedirgin de oluyorum tabi
Benimde 2 sezeryan geçmişim var belkide ondan oluyordur haklısınızBenim de oluyor ufak tefek, ilk bebekte sezeryan olduğu için sezeryan bölgesi gecikince daha hassas tepki veriyor olabilir dedi dr ve rahim büyümesi oradaki kas gruplarını geriyor bundan olabilir dedi...rahat olun lütfen, ben de zaman zaman endişe ediyorum ama sürekli olmayınca rahatlıyorum..
inşallah deneyeceğim canım teşekkür ederimmm :)Yeşillikleri fazladan doğruyorum ben 2 günlük olacak şekilde. (Bunla ilgili bilimsel çalışmaları derleyen bir gıda mühendisi besin değeri kaybının olmayacağını olsa da çok az olacağını yazmıştı) Ya da akşam yemeğine salata yapmışsam biraz fazla doğrayıp soslamadan ayırıyorum. Geriye kalan şeyleri de akşamdan hazır edip sabah işine ekleyip direkt yanına alabilirsin. O şekilde yapınca pratik oluyor. Aklında olsun
Sidefer kullaniyordum inanılmaz bulantı yapti bende normalde en az yan etkiye sahip oymuş dene istersen cnmKizlar temiz icerikli demir takviyesi kullanan var mı, B Birdurumvar senin ki oyleydi sanki, feramat verdi doktorum hem bulanti yaptı hemde içeriği temiz olsun istiyorum, var mi bildiğiniz
Bende unutmuşum ya benimde bi sag taraf agriyor bi sol tarafCanım bnm de sabah vardi geçti, o ara ara oluyor. Özellikle hareketsiz kalınca da oluyor arada imkan doğrultusunda yürümek lazım. Benim de karnım çok şişiyor geriliyor patlayacak gibi hissediyorum özellikle akşamları. Dün doktora söyledim suyum normal dedi. Kızımda nasildi hiç bilmiyorum, arayı açınca da insan unutuyor, acemi oluyor
Allahim iyilerle karşılaştırsın, yakının olunca da zor olur gibi yabanci olsa herseyi söylersin, doğru yanlış vs. Ama yakinina nasıl söylenir bilmiyorumEvet anne basınca diğeri neden bana bakmadın diyebiliyor. Ayrıca tüm hayatını bağlamış oluyoruz annenin. Onların gücü de yetmiyor artık. Bakıcı en iyisi. Keşke benim de bir akrabam olsa da öyle baktırsam. Yabancı birine güvenebilir miyim bilmiyorumzamanla her şey şekillenecektir
Elevit multivitamin alıyorum, içinde günlük ihtiyacı karşılayan demir var o yüzden ek demir takviyesi verilmedi. Elevit'le hiç sorun, yan etki yaşamadım çok rahat kullanıyorum.Kizlar temiz icerikli demir takviyesi kullanan var mı, B Birdurumvar senin ki oyleydi sanki, feramat verdi doktorum hem bulanti yaptı hemde içeriği temiz olsun istiyorum, var mi bildiğiniz
Yaa çok kolay sanıyorlar heralde bu işleri :) İnşallah durumlar izin verirde çalışırsın tabi ki neticede izinleri sonraya eklemek hepimiz için daha iyi olacaktır. Sabah kalkıp geldikten sonrası kolay da bana gelene kadar zor geliyor yoksa aynı şekilde iş rahat :)Ayy hiç sorma iki doğumunda da da 25 li haftalarda İzne ayrılmıştim, bunda 32 leri görmek istiyorum ama bilmiyorummide bulantısı olmasa isim rahat 9-17 çalışıyorum özel sirketteyim patronuma kalsa martta da gel yarim gün diyor bakalım zaman gösterecek
Kac damla canim damla demi oSidefer kullaniyordum inanılmaz bulantı yapti bende normalde en az yan etkiye sahip oymuş dene istersen cnm
Hayir cnm kapsülKac damla canim damla demi o
Kesinlikle canim, kaynanam fln gelebilir belki ama kaynanasi gelen hiç kimsenin memnun olduğunu duymadımTek başınıza çok zor olur bence de. İmkan varsa en iyisi. O süreci tek başına eşinizin desteği olmadan yaşamak ağır gelebilir hem duygusal hem fiziksel
Ya benim doktorum vermiş 100 mg demir intten baktim 30 mg yeter diyor ne gerek var 100 e, kan flnda iyiydi en son valla cok içime sinmedi o yüzden çünkü demir biriken birsey vücuttaElevit multivitamin alıyorum, içinde günlük ihtiyacı karşılayan demir var o yüzden ek demir takviyesi verilmedi. Elevit'le hiç sorun, yan etki yaşamadım çok rahat kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?