2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Eğer maddi imkanın varsa israfa kaçmadan al gitsin içinde kalmasın Belki onların içinde kalmıştır

Ben doğuda görev yapıyorum zaten 2 yıldır eşimden uzağım o yüzden ücretsiz izin düşünüyorum direk, biraz maddi olarak zorlanacagiz biliyorum ama yoruldum ya tekrar uzaklık bide bebek yapamayacağım gibi...

aşırı üşengeç oluyorum bu konuda malesef ki zora girmeden yapamıyorum ya bakıcaz ama baktım ki aç kalıyorum mecbur ev ymeğine salataya dönücem

Kizlar kasik ağrısı yasiyor musunuz daha yeni idrar tahlili ve kültürü verdim temiz çıkmıştı bu kasik ağrısı sebebi ile gidince ama hala pek geçmedi cuma perinatolog ile goruscem ama tedirgin oldum
Benim de oluyor ufak tefek, ilk bebekte sezeryan olduğu için sezeryan bölgesi gecikince daha hassas tepki veriyor olabilir dedi dr ve rahim büyümesi oradaki kas gruplarını geriyor bundan olabilir dedi...rahat olun lütfen, ben de zaman zaman endişe ediyorum ama sürekli olmayınca rahatlıyorum..

Bende muhasebeciyim kızlar sizler neler yaparsınız çalışanlar, ev hanimlari kimler

Ben üniversitede akademisyenim, Biyoloji Doçentiyim Deniz Bilimleri uzmanlık alanım... İlk bebeğimde kızımda olduğu gibi şimdi de oğluşum için de serklajlıyım, heyet raporu ile evde yatıyorum, bütün işlerimi askıya aldım.. yoğun çalışan birisi olarak zaman zaman çok sıkılsam da bu forum ve sizler bana süreçte destek oluyorsunuz

Haa haa gülüyorum kusura bakma cnm bnm bu ara bende de aşırı alınganlık var özellikle eşime anneme karşı beklentim çok arttı kendi kendimi yiyorum, sonra düşünüyorum saçma geliyor ama saçma gelmesini unutup tekrar alınıyorum bunları hep hormonlar yapıyor inan hatta bugün bnm happy mom da günlük gelişimde de bundan bahsediyor ablanın ve kuzeninin kötü niyetle söylediğini sanmıyorum. Kimi insan gereksiz bulabiliyor birde senin ilk olduğu için hevesin var ikinci öyle olmuyor mesela ben öyleyim illaki oluyor ama ilk farklı. Sen takilma madem modunu düşürüyorlar paylaşma sorarlarsa söylersin. Hiç üzme kendini annesi

Bende de aynısı. Çok şükür normal deniyor

Kizlar temiz icerikli demir takviyesi kullanan var mı, B Birdurumvar senin ki oyleydi sanki, feramat verdi doktorum hem bulanti yaptı hemde içeriği temiz olsun istiyorum, var mi bildiğiniz

Ayyyy ne güzel bir mesleğiniz var

Ben başından beri o durumda olduğum için şaşırmıyorum kuzu. Çok zor bir durum hamilelik korkulu rüyam oluyor. Rabbim kolaylaştırsin şifa versin cnm

Ayy hiç sorma iki doğumunda da da 25 li haftalarda İzne ayrılmıştim, bunda 32 leri görmek istiyorum ama bilmiyorum mide bulantısı olmasa isim rahat 9-17 çalışıyorum özel sirketteyim patronuma kalsa martta da gel yarim gün diyor bakalım zaman gösterecek

Sonrasında da ara tatil vs derken doğum iznine ayrılırsın zaten güzelce dinlenir toparlarsın
İdareci olduğum için bana ara tatil yok canım 60 gün sonunda işe başlamak istiyorum, nasipse doğum iznini doğumdan sonraya aktarmak için. Bakalım evdeki hesap çarşıya uyazak mı

Bir mesajı okuyana kadar 8 kere opet reklamı bütün sayfayı kaplıyor mu sizde de, forumdan soğuttu vallahi. Almayacağım yahu opet zımbırtısını bebek bezi alacağız biz:)
Ayy bende de aynı bende diyorum acaba yanlışlıkla tıkladım da ondan mi çok sik çıkıyor, geldi vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…