2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245

Ben de antibiyotik olarak augmentine kullanıyorum. Farenjit olunca mecbur. Daha bitmedi. Şimdilik bi sıkıntı yapmadı.
Çok su içersem kaşıntıya sebep olmaz belki diye düşünüyorum. Normalde beni de mahvederdi çünkü.
Sen çok su içmiyor musun? Acaba ondan mı oldu? Yani belki benim de bitmesine yakın olur ama su ile engelleyebilmeyi umuyorum bu kez.

Ya ben çok da su içerim mesela ama durumu kurtarmaya yetmedi. Hani dedim içtikçe seyreltir de bu etkiyi yapmaz ama olmadı

Bende artık bunu normal olarak kabul etsem iyi olcak sanırım çünkü baş edemiyorum artık
Canim doktor bana sordu akintin var mi, dedim normalde olduğundan fazla akıntı var, koku yesil renk kaşıntı var mi dedi yok dedim , hiç bi sıkıntı yok o zaman dedi, sarımsı bazen daha koyu kıvamlı akıntı normal bence sıvı akıntıda sürekli var yani asla bu kadar olmazdı bende gebelikten önce, bence korkma enfeksiyon olsa bilirsin.

Cok sukur yeşil değil hafif açık sarı oluyor kasik ağrısı olunca da korkuyorum cnm ama daha perşembe idrar kültürü ve testi verdim perşembe perinatolog gorusu alacağım benim gebelik öncesi de bu derdim vardı enfeksiyon oluyordum cok sık sonra probiyotiklerle filan toplamistim vajinal progestan kullandım 2 hafta geri nuksetti maalesef

Allah razı olsun canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam yatıyorum sadece şimdi banyo yapıcam banyo ya bile girmeye korkuyorum Allahım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin canım benim
Canım merhaba. Benim tüp bebek değil ama başlarda lekelenme yaşadım progestanı fitil olarak kullandım ve geçti. Şimdi de 10 günlük bir kanama gördüm plasenta aşağıda olduğu için doktor normal olduğunu söyledi. Ama ne olursa olsun insan kan görünce bebeğe bir şey olacak diye çok korkuyor. İğne ve yine fitil kullanıyorum. Sen de doktorun önerdiği ilaçları kullan ve kendini yorma bolca dinlen. Geçecek inşAllah

Kuzum mantarim nuksetmis yine fitil öncesi gibi akinti geldi artık ne yapacağımı şaşırdım şekeri kestim çamaşırları 90 derecede yıkıyorum kurutmada kurutuyorum ama kurtuluş yok belli ki bundan

Sanırım ameliyatları falan da yoğun Hatta geçen randevuya gitmeden arayıp randevu saatini değiştirdiler ameliyat dolayısıyla. Bende de kasık ağrısı zaman zaman oluyordu, şu an yok. Geçer inşallah seninki de

Dişimi sıksam geçer mi bilemediğim için randevu aldım artık. Artık can yakıcı olmaya başladı benim de

Su içerim aslında. Günde 2 lt oluyor ortalama. Gebelikten önce de sık mantar enfeksiyonu olurdum ben. Her antibiyotikten sonra da garanti oluyorum. Kronikleşti artık

Su içerim aslında. Günde 2 lt oluyor ortalama. Gebelikten önce de sık mantar enfeksiyonu olurdum ben. Her antibiyotikten sonra da garanti oluyorum. Kronikleşti artık
Benimde mantar gelmis geri cnm cunku su gibi ortasında kalıntıli bir skinti geldi şimdi bu mantardan kurtulan bir Allahin kulu var mi acaba

ya artık hamileliğin normaliymiş gibi görmeye başladım ben durumu ama can sıkıcı tabi insanı rahatsız ediyor çok. Aynı şekilde bu arada.
aynııı benimde kızlar aynısı ve çıldırıcama artık doktorum inatla ilaç veremem ilaçlık bişey değil kafana takma lütfen hailesin sen içinde canlı var budan daha doğal ne olabilir diyor ama gel bide kabullen çıldırıyorum

Ben de travazol krem var ya günde iki kez falan onu sürdüm dış kısma o beni baya toparladi kesildi akıntım gerci ben çok su içip yogurt yiyorum bir de şu activia probiyotik yogurttan aldım bi kac kez gecti. Benim tahlillerim temizdi enfeksiyon mantar yoktu ama süt beyazı akıntım vardi ben rahatsiz oluyordum o yüzden kendim hallettim zaten 12.haftadan sonra durdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…