2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
ya bu tamamen antibiyotikle alakalı onlar mantar yapıyor çoğu kadında var mesela o antibiyotiği not al ve bir daha onu asla yazdırma bende agumentin öyle asla kullanamam yada mecbursa kesinlikle fitil verir doktorum yanında. artık kendimi çok iyi tanıyorum. ya ben şuan sirkeli su araştırıcam rüyamda da görüm denicem işe yararsa söylicem size yeminle rüyamda gördüm dün gece. birde üniversitede olmuştum mantar o zaman saf sirkeyi bi sürdüm çığlık çığlığa ağladım meğer suya karıştırmak gerekiyormuş ama iyi gelmişti

ayyy nasıl yakmıştır kimbiliiir şuan hissettim resmen o acıyı
bu arada doğru diyosun AKSEF miymiş neymiş hiç de kullanmamıştım daha önce not alayım ben onu .Bana daha önce hiç olmamıştı ilk kez yaşadım önce hamileliğin getirdiği bi tuhaflık yine ehralde dedim ama sonra antibiyotikle bağdaştırdım tabi. Rüyada tedavi şekli görmek de çok iyi yalnız

Ben denedim bi ise yaramadı ins sende yarar

Benimde mantar gelmis geri cnm cunku su gibi ortasında kalıntıli bir skinti geldi şimdi bu mantardan kurtulan bir Allahin kulu var mi acaba
O kişi ben değilim olamam da. Normalde de çok çektim, çekiyordum. Hatta bir ara kafama takılmıştı bu kadar enfeksiyon oluyorum çocuğum olur mu acaba diye? Probiyotik ile koruyordum biraz, şimdi onu da kullanamıyorum.

Doğumdan sonra hemen baslamayacagimi konuştum sagolsunlar her türkü idare ediyorlar, zaten kızımda 5. Ayında başladım sütüm yavaş yavas azaldı sağdığım halde. Bunda en az 8-9 aylik olsun istiyorum bakalım nasıl olacak.

Eve gideyim denemeye başlicama inşallah haber vericem birkaç gün izliyim de
Ben denedim bi ise yaramadı ins sende yarar
ayy amin inşallah yarar ya yıldım çünkü gerçekten bu durumdan

Sordun mu gebelikte yasak mı? Bende gecrn sene kullandım iyi gelmişti doktorum hafta içi gel kültür alalim dedi ben yarin kültür vermeye gideceğim simdi oyle akinti gelince yine tedirgin oldum

Cnm multivitamin kullaniyorsan demir hapi fazlalık oliyor bende ocean mummy kullanıyorum günlük 16 mg almak gerekiyor içinde de var zaten
Icimi rahatlattın cnm bu ara kırgınlığım var diye demir i icmiyordum, ama hep huzursuz oluyordum. Bende ocean mummy kullanıyorum içeriğine bakmamıştım süpersin cnm

Icimi rahatlattın cnm bu ara kırgınlığım var diye demir i icmiyordum, ama hep huzursuz oluyordum. Bende ocean mummy kullanıyorum içeriğine bakmamıştım süpersin cnm
Kuzum valla bana doktor demir yazdı bi başladım bulantidan olcem sonra kesti zaten ocean mummy de var dedi bakarsan içeriğine 16 mg zaten demir oranı gebelikte de günlük doz 16 mg ciddi eksiklik yoksa tabiki

MEDİCANANIN DOĞUM FIYATI NE KADARDI ACABA ?
BENDE BEYLIKDUZU SUBESINE GITMEYI DUSUNUYORUM

Kuzum valla bana doktor demir yazdı bi başladım bulantidan olcem sonra kesti zaten ocean mummy de var dedi bakarsan içeriğine 16 mg zaten demir oranı gebelikte de günlük doz 16 mg ciddi eksiklik yoksa tabiki
Yok cnm olsa hissederim benim normalde kronik kansızlık var zaten, şansımdan normale döndüm hamile kalmışım direk vitamini de başlayınca düşmedi şükür kan hapinida kullandim düzenli olmasada. Dediğin gibi mide bulantim zaten var onunla articakmis gibi psikolojik olarakta içmek istemiyorum

Doktoruna sor ama korkma cnm bana öyle dedi doktorum

Ben de öyleyim canım. augmentine kara listemde. Dedim doktora bunu vermeseniz vücudumu kurutuyor kaşıntı yapıyor diye. Ama sen hamilesin ve kullanabileceğin en masum antibiyotik bu dedi. Kbb uzmanı söyledi işte. Çok da güvendiğim bir doktor ve akademisyen aynı zamanda. Ama henüz bir sıkıntı yaratmadı. Bitmesine birkaç gün var. Bakalım

Sordun mu gebelikte yasak mı? Bende gecrn sene kullandım iyi gelmişti doktorum hafta içi gel kültür alalim dedi ben yarin kültür vermeye gideceğim simdi oyle akinti gelince yine tedirgin oldum
Önceki doktoruma sormuştum, akıntı yoksa gerek yok gibi bir şey dedi, net cevap vermedi açıkçası. Sanırım probiyotiklerin gebelikte kullanımına ilişkin araştırma pek olmuyor.

MEDİCANANIN DOĞUM FIYATI NE KADARDI ACABA ?
BENDE BEYLIKDUZU SUBESINE GITMEYI DUSUNUYORUM
Şubeye göre fiyatlar değişiyor. Ataşehir şubesinde kasım ayı başında normal 17.500 sezeryan 20.500 gibi bir rakam verdiler. Epidural olursa onda yaklaşık 1.750 tl falan ekleniyormuş. Ama bunlar şimdiki fiyatlar, doğum ne zaman olacaksa güncel fiyattan ödeme yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…