- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #18.061
Bende çok taktim ya üzülüyorum resmen bildiğin kurtulamadim 2 aydir bu mantardanmaleseff deliricem günlük ped takıyorum. tek sıkıntım kafama taktığım şey bu deli olucam
Benimde 12den sonra baslad8 öncesinde yoktuBenim 12.haftadan sonra kesildi
ya bu tamamen antibiyotikle alakalı onlar mantar yapıyor çoğu kadında var mesela o antibiyotiği not al ve bir daha onu asla yazdırma bende agumentin öyle asla kullanamam yada mecbursa kesinlikle fitil verir doktorum yanında. artık kendimi çok iyi tanıyorum. ya ben şuan sirkeli su araştırıcam rüyamda da görüm denicem işe yararsa söylicem sizeYa valla doktora danışıp bişey kullanmadım açıkçası baya çektim. Ama o tahriş olan dış kısımlara hindistan cevizi yağı sürdüm arada rahatlatıyordu, çünkü diğer türlü yürürken de an yakıyor. Antibiyotik kullanımı bittikten bi kaç gün sonra geçti işte ufak ufak.
ayyy nasıl yakmıştır kimbiliiir şuan hissettim resmen o acıyıya bu tamamen antibiyotikle alakalı onlar mantar yapıyor çoğu kadında var mesela o antibiyotiği not al ve bir daha onu asla yazdırma bende agumentin öyle asla kullanamam yada mecbursa kesinlikle fitil verir doktorum yanında. artık kendimi çok iyi tanıyorum. ya ben şuan sirkeli su araştırıcam rüyamda da görüm denicem işe yararsa söylicem sizeyeminle rüyamda gördüm dün gece. birde üniversitede olmuştum mantar o zaman saf sirkeyi bi sürdüm çığlık çığlığa ağladım meğer suya karıştırmak gerekiyormuş ama iyi gelmişti
Ben denedim bi ise yaramadı ins sende yararya bu tamamen antibiyotikle alakalı onlar mantar yapıyor çoğu kadında var mesela o antibiyotiği not al ve bir daha onu asla yazdırma bende agumentin öyle asla kullanamam yada mecbursa kesinlikle fitil verir doktorum yanında. artık kendimi çok iyi tanıyorum. ya ben şuan sirkeli su araştırıcam rüyamda da görüm denicem işe yararsa söylicem sizeyeminle rüyamda gördüm dün gece. birde üniversitede olmuştum mantar o zaman saf sirkeyi bi sürdüm çığlık çığlığa ağladım meğer suya karıştırmak gerekiyormuş ama iyi gelmişti
O kişi ben değilim olamam da. Normalde de çok çektim, çekiyordum. Hatta bir ara kafama takılmıştı bu kadar enfeksiyon oluyorum çocuğum olur mu acaba diye? Probiyotik ile koruyordum biraz, şimdi onu da kullanamıyorum.Benimde mantar gelmis geri cnm cunku su gibi ortasında kalıntıli bir skinti geldi şimdi bu mantardan kurtulan bir Allahin kulu var mi acaba
Doğumdan sonra hemen baslamayacagimi konuştum sagolsunlar her türkü idare ediyorlar, zaten kızımda 5. Ayında başladım sütüm yavaş yavas azaldı sağdığım halde. Bunda en az 8-9 aylik olsun istiyorum bakalım nasıl olacak.Yaa çok kolay sanıyorlar heralde bu işleri :) İnşallah durumlar izin verirde çalışırsın tabi ki neticede izinleri sonraya eklemek hepimiz için daha iyi olacaktır. Sabah kalkıp geldikten sonrası kolay da bana gelene kadar zor geliyor yoksa aynı şekilde iş rahat :)
Olmaz olsun oluyor yine hortladiGün içinde akintiniz olutor mu
Eve gideyim denemeye başlicama inşallah haber vericem birkaç gün izliyim deayyy nasıl yakmıştır kimbiliiir şuan hissettim resmen o acıyı
bu arada doğru diyosun AKSEF miymiş neymiş hiç de kullanmamıştım daha önce not alayım ben onu .Bana daha önce hiç olmamıştı ilk kez yaşadım önce hamileliğin getirdiği bi tuhaflık yine ehralde dedim amasonra antibiyotikle bağdaştırdım tabi. Rüyada tedavi şekli görmek de çok iyi yalnız
ayy amin inşallah yarar ya yıldım çünkü gerçekten bu durumdanBen denedim bi ise yaramadı ins sende yarar
Sordun mu gebelikte yasak mı? Bende gecrn sene kullandım iyi gelmişti doktorum hafta içi gel kültür alalim dedi ben yarin kültür vermeye gideceğim simdi oyle akinti gelince yine tedirgin oldumO kişi ben değilim olamam da. Normalde de çok çektim, çekiyordum. Hatta bir ara kafama takılmıştı bu kadar enfeksiyon oluyorum çocuğum olur mu acaba diye? Probiyotik ile koruyordum biraz, şimdi onu da kullanamıyorum.
Icimi rahatlattın cnmCnm multivitamin kullaniyorsan demir hapi fazlalık oliyor bende ocean mummy kullanıyorum günlük 16 mg almak gerekiyor içinde de var zaten
Benimde bugun sulu geldi cinnet gecircem artık yarin kültür vericem ywnu 3 kutu fitil kullandım kullandıklarım nereye gidiyor anlamadimOlmaz olsun oluyor yine hortladiiki gündür yine kasintimda var sulu akintimda var, dogurmadan kurtulamayacaz ben onu anladim
Bende bıktım cidden yarın kültür vermeye gidicem vajinal ama bi halt cikmicak biliyorumEve gideyim denemeye başlicama inşallah haber vericem birkaç gün izliyim de
ayy amin inşallah yarar ya yıldım çünkü gerçekten bu durumdan
Kuzum valla bana doktor demir yazdı bi başladım bulantidan olcem sonra kesti zaten ocean mummy de var dedi bakarsan içeriğine 16 mg zaten demir oranı gebelikte de günlük doz 16 mg ciddi eksiklik yoksa tabikiIcimi rahatlattın cnmbu ara kırgınlığım var diye demir i icmiyordum, ama hep huzursuz oluyordum. Bende ocean mummy kullanıyorum içeriğine bakmamıştım süpersin cnm
MEDİCANANIN DOĞUM FIYATI NE KADARDI ACABA ?Ahahhaha insan gittiği hastaneyi karıştırır mı?yakında adım neydi falan diye sorucam evet düzeltmiş olayım, yanlış bilgi olmasın. Ataşehir Medicana dan yaptırdım ben. Yazın memorial a sormuştum ama, muayeneli paketleri yoktu, sadece doğum ücreti verdiler, o da o anlık.
Yok cnm olsa hissederim benim normalde kronik kansızlık var zaten, şansımdan normale döndüm hamile kalmışım direk vitamini de başlayınca düşmedi şükürKuzum valla bana doktor demir yazdı bi başladım bulantidan olcem sonra kesti zaten ocean mummy de var dedi bakarsan içeriğine 16 mg zaten demir oranı gebelikte de günlük doz 16 mg ciddi eksiklik yoksa tabiki
Doktoruna sor ama korkma cnm bana öyle dedi doktorumYok cnm olsa hissederim benim normalde kronik kansızlık var zaten, şansımdan normale döndüm hamile kalmışım direk vitamini de başlayınca düşmedi şükürkan hapinida kullandim düzenli olmasada. Dediğin gibi mide bulantim zaten var onunla articakmis gibi psikolojik olarakta içmek istemiyorum
ya bu tamamen antibiyotikle alakalı onlar mantar yapıyor çoğu kadında var mesela o antibiyotiği not al ve bir daha onu asla yazdırma bende agumentin öyle asla kullanamam yada mecbursa kesinlikle fitil verir doktorum yanında. artık kendimi çok iyi tanıyorum. ya ben şuan sirkeli su araştırıcam rüyamda da görüm denicem işe yararsa söylicem sizeyeminle rüyamda gördüm dün gece. birde üniversitede olmuştum mantar o zaman saf sirkeyi bi sürdüm çığlık çığlığa ağladım meğer suya karıştırmak gerekiyormuş ama iyi gelmişti
Önceki doktoruma sormuştum, akıntı yoksa gerek yok gibi bir şey dedi, net cevap vermedi açıkçası. Sanırım probiyotiklerin gebelikte kullanımına ilişkin araştırma pek olmuyor.Sordun mu gebelikte yasak mı? Bende gecrn sene kullandım iyi gelmişti doktorum hafta içi gel kültür alalim dedi ben yarin kültür vermeye gideceğim simdi oyle akinti gelince yine tedirgin oldum
Şubeye göre fiyatlar değişiyor. Ataşehir şubesinde kasım ayı başında normal 17.500 sezeryan 20.500 gibi bir rakam verdiler. Epidural olursa onda yaklaşık 1.750 tl falan ekleniyormuş. Ama bunlar şimdiki fiyatlar, doğum ne zaman olacaksa güncel fiyattan ödeme yapılıyor.MEDİCANANIN DOĞUM FIYATI NE KADARDI ACABA ?
BENDE BEYLIKDUZU SUBESINE GITMEYI DUSUNUYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?