2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
KBB uzmanı bana da largopen verdi sinüzit teşhisiyle. Zaten ya augmentin ya da largopen yazabilirim demişti gebe olduğun için. Pek de bir seçeneğimiz yok aslında şu durumda.

Bana da operasyon sonrası yazdılar umarım ters etki etmez

Kuzum mantarim nuksetmis yine fitil öncesi gibi akinti geldi artık ne yapacağımı şaşırdım şekeri kestim çamaşırları 90 derecede yıkıyorum kurutmada kurutuyorum ama kurtuluş yok belli ki bundan
Canim cok geçmiş olsun, mantarı hiç bilmiyorum, elinden geleni yapıyorsun, düşünmemeye çalış, Allahin izniyle sen bu kadar dikkat ederken bebise birsey olmaz

Ben böbrek taşı düşürürken de bana bunu verdiler dedim ne alaka hamilelere bu en uygun antibiyotik dediler ama bende enfeksiyon çıkmadı idrar kültürümde temizdi o yüzden kullandırmadılar antibiyotiği

Bir şey sormak istiyorum. Şimdi ben sigortamı yaptırmıştım gebelik öncesi. Medicanaya gidiyorum. Sadece 15 tl ödüyorum muayeneler için. Sigortam karşılıyor. Doğumu da kapsıyor sigorta. Normali de sezeryanı da kapsıyor dediler. Acaba yine de doğum zamanı ekstra bir ücret talep edilir mi böyle bir durumda? Edilmemesi lazım mantıken ama bilgin var mı? Henüz doğuma var diye kimseye de bir şey sormadım bu konuda

Poliçede teminat ücretleri yazar. Orda doğum için bir teminat var mı? Benimkinde doğum ve ambulans için sınırsız yazıyor. Oda-refakat, küçük müdahale, ameliyat vs gibi kalemler var onlar için de 10 bin teminat yazılmış. Poliçenize bakarsanız netleşir. Orda yazanların dışında bir işlem olursa ücret alırlar.

Ben bugün gittim ve sordum. Daha yeni yeni hissedersin zaten bundan sonra hissetmeye baslarsin dedi. İlk hamileligim bu arada sizinle haftamız da aynı

Ben bariz tekmeleniyorum içerden . Yani sabah akşam gece gündüz yemekten sonra yatakta her yerd e. Dışardan da görülüyor ve eşim elini koyduğunda o da hissediyor
Bir hafta sonra ben inşallah siz benden ondesiniz sanırım. Benim bugün 20+3 Hissediyorum hareketleri yine de çok güzel oluyor hissetmek.

Doğum teminatlı benim sigortam da.
Öyle şeyleri okumaktan o kadar hoşlanmıyorum ki. Yani sözleşmeler poliçe vs. Ben de hemen bi bakayım tekrar o zaman

Şimdi halloldu. Her şeyi kapsıyor. 10 muayene. Doğum 1, ameliyat limitsiz demiş. Oda refakatçı falan da limitsiz. Kendi başıma olsam böyle incelemezdim. İlla ki biri diyecek çok teşekkür ederim cidden. Gözüm açıldı

Süper o zaman Hangi Medicana ya gidiyorsunuz ve hangi sigorta sizinki, benim Ataşehir şubesi sompo’dan yaptırdık

Canim kimseyi umursama canin ne istiyosa neyi almak yapmak istiyosan yap sonra icinde kalir.Kim ne der diye dusunme strese sokma kendini bosverrrr
Gün içinde akintiniz olutor mu
oluyo canim en basindan beri ozellikle cok hareket edince :)

Arkadaşlar karnı tüğlenen var mı benim canım baya sıkıldı kasıklarıma kadar var olmayan yerler normalde, ağda yaparken bunlari da alsam mi düşünüyorum alan var mı?

Süper o zaman Hangi Medicana ya gidiyorsunuz ve hangi sigorta sizinki, benim Ataşehir şubesi sompo’dan yaptırdık
Benimki bahçelievler. Hamile kalmadan önce anadolu sigortaya yaptırmıştım çok uygun fiyata. yeniletme gereği olmadan hemen hamile kalabilirsiniz dediler. O yüzden tercih etmiştim. Çok hesaplı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…