- 20 Şubat 2010
- 33.369
- 6.627
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
- #11.601
Benim de burnum genelde hep tıkalı. Bunu bu haftaki randevumda doktora soracağım. Burnumdan nefes almakta zorlanıyorum. Bazen de ağzım açık yatmak zorunda kalıyorum 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelikte alerji tetikliyo canım benimde ole suan ben hatta ameliyat olmustum poliplerden dolayı suan gene gebelikten şişmeye basladıBenim de burnum genelde hep tıkalı. Bunu bu haftaki randevumda doktora soracağım. Burnumdan nefes almakta zorlanıyorum. Bazen de ağzım açık yatmak zorunda kalıyorum![]()
Ben de cok merak ediyorum. Ilk bebeğim kizdi ama kromozom hastasiydi dogumda vefat ettiYa cinsiyet tahmin etmeye çalışmaktan mahvolduk zaten :) benim ultrasona bakanlar çok ortada seninki valla bir şey diyemeyiz falan diyorlar, düşünün yüzük testi bile yaptım yaniönce midem çok bulanıyor kesin kız dedim, sonra baktım bence kese solda falan dedim, yüzük testi yuvarlak çizdi, çin takvimi de eğer yanlış hesaplamadıysam kız gibi ama işte hiçbiri bir şeye dayanmıyor ki...
(şimdi de kanamam olmadı diye umut etmeye başladım...) neyse yarın fetal dna için kan vereceğim erkenden çıksın artık yani bu kadar merak nedense
![]()
Güzel haberler al ins canimKızlarrr merhaba, mutlu haftalar. Burun tıkanıklığı bende de var. Kontrolüm 4 ekimde aynı gün genetik tarama için de kan vereceğim ama dayanamadım bugün yakın bir hastaneden randevu aldım bu evhamımı bir an önce bırakmam gerek resmen hastalık elimden gelse ultrasona bağlı yaşayacağım![]()
Selam anneler hep okumaya çalısıyorum ama yoğunluktan yazamıyorum çok işte cok yogunum bu dönemde de cok zor oldu ama yapacak bişi yok ekmek parasıburnu tıkalı olanlar yazmış ben de sadece bende var sanıp alerjiye bağlıyordum ama sanırım gebelikten , burnu tıkalılar kulübü üyesiyim hemde nasıl , her gece agzm acık uyuyorum farknda olmadan sonrabogaz kuruluguyla uyanıyorum cok can sıkıcı, ya hiç bi sprey kullanamıyormuyuz acaba sonucta sadece mukoza tabakasına sıkılıyo, çok bi kana karısma durumu yok gibi, bilen var mı
Çok üzüldüm. : ( Kromozomda sıkıntı olduğu testlerde görülmüş müydü? Buna rağmen mi doğurmak istediniz? Yoksa test yaptırmamış mıydınız o dönemBen de cok merak ediyorum. Ilk bebeğim kizdi ama kromozom hastasiydi dogumda vefat ettiiçimde kaldı o sevinç. Bakalım kız annesi olma duygusunu bana tattıracak mi Rabbim merakım bu yüzden
![]()
Teşekkür ederim canım benim sende ne var ne yok nasıl gidiyor?Güzel haberler al ins canim
Benimde cuma günü randevum ins hersey yolindadir korku kaygı bol endişe bi hareket hissetsek rahatlicaz insTeşekkür ederim canım benim sende ne var ne yok nasıl gidiyor?![]()
Oyy maşallah canım sağlıkla gelsinler hepside sevindim önemli bisey olmamasinaDr a gittim plasenta progesteron üretimini tam devralmadığı için leke olabiliyormuş, kese veya civarda kanama alanı yok :) çok rahatladım 5gün progestan içeceğim sabah akşamminik tam haftasında gidiyor, 2.3 cm olmuş
![]()
İnşallah Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin canım gerisi önemli değil ilk bebeğin melek olmuş Allah Bi daha yaşatmasın insBen de cok merak ediyorum. Ilk bebeğim kizdi ama kromozom hastasiydi dogumda vefat ettiiçimde kaldı o sevinç. Bakalım kız annesi olma duygusunu bana tattıracak mi Rabbim merakım bu yüzden
![]()
benim de 2 oğlum var insan ister istemez diğerini istiyor merak ediyor Rabbim sağlıkla hayırla gonlumuzdekini nasip etsin insMerhabaikili test sonucundan anlayan var mı arkadaşlar
free beta hcg 49,90
papp-a 1,93 çıktı
ne anlama geliyor acaba
Merhaba
Bu değeler anlamlı değil bu şekilde grafik olmadı gerekiyor ama sanırım risksiz gelecek sizin az çok bildiğim kadarı ile
Yas kaç yaştan dolayı riskli diyebilir yas riski 411 kişide bir
34Yas kaç yaştan dolayı riskli diyebilir yas riski 411 kişide bir