• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benim de burnum genelde hep tıkalı. Bunu bu haftaki randevumda doktora soracağım. Burnumdan nefes almakta zorlanıyorum. Bazen de ağzım açık yatmak zorunda kalıyorum 😒

Benim de burnum genelde hep tıkalı. Bunu bu haftaki randevumda doktora soracağım. Burnumdan nefes almakta zorlanıyorum. Bazen de ağzım açık yatmak zorunda kalıyorum 😒
Gebelikte alerji tetikliyo canım benimde ole suan ben hatta ameliyat olmustum poliplerden dolayı suan gene gebelikten şişmeye basladı

Ya cinsiyet tahmin etmeye çalışmaktan mahvolduk zaten :) benim ultrasona bakanlar çok ortada seninki valla bir şey diyemeyiz falan diyorlar, düşünün yüzük testi bile yaptım yani :KK70: önce midem çok bulanıyor kesin kız dedim, sonra baktım bence kese solda falan dedim, yüzük testi yuvarlak çizdi, çin takvimi de eğer yanlış hesaplamadıysam kız gibi ama işte hiçbiri bir şeye dayanmıyor ki... :KK70: (şimdi de kanamam olmadı diye umut etmeye başladım...) neyse yarın fetal dna için kan vereceğim erkenden çıksın artık yani bu kadar merak nedense :KK70:
Ben de cok merak ediyorum. Ilk bebeğim kizdi ama kromozom hastasiydi dogumda vefat etti :( içimde kaldı o sevinç. Bakalım kız annesi olma duygusunu bana tattıracak mi Rabbim merakım bu yüzden:(

Kızlarrr merhaba, mutlu haftalar. Burun tıkanıklığı bende de var. Kontrolüm 4 ekimde aynı gün genetik tarama için de kan vereceğim ama dayanamadım bugün yakın bir hastaneden randevu aldım bu evhamımı bir an önce bırakmam gerek resmen hastalık elimden gelse ultrasona bağlı yaşayacağım 🙈

merhaba 8+4 ultrason goruntum tahmın alabılırmıyım :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-09-24 at 10.46.25.webp
    WhatsApp Image 2022-09-24 at 10.46.25.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 66
Kızlarrr merhaba, mutlu haftalar. Burun tıkanıklığı bende de var. Kontrolüm 4 ekimde aynı gün genetik tarama için de kan vereceğim ama dayanamadım bugün yakın bir hastaneden randevu aldım bu evhamımı bir an önce bırakmam gerek resmen hastalık elimden gelse ultrasona bağlı yaşayacağım 🙈
Güzel haberler al ins canim

Selam anneler hep okumaya çalısıyorum ama yoğunluktan yazamıyorum çok işte cok yogunum bu dönemde de cok zor oldu ama yapacak bişi yok ekmek parası:110: burnu tıkalı olanlar yazmış ben de sadece bende var sanıp alerjiye bağlıyordum ama sanırım gebelikten , burnu tıkalılar kulübü üyesiyim hemde nasıl , her gece agzm acık uyuyorum farknda olmadan sonrabogaz kuruluguyla uyanıyorum cok can sıkıcı, ya hiç bi sprey kullanamıyormuyuz acaba sonucta sadece mukoza tabakasına sıkılıyo, çok bi kana karısma durumu yok gibi, bilen var mı

Selam anneler hep okumaya çalısıyorum ama yoğunluktan yazamıyorum çok işte cok yogunum bu dönemde de cok zor oldu ama yapacak bişi yok ekmek parası:110: burnu tıkalı olanlar yazmış ben de sadece bende var sanıp alerjiye bağlıyordum ama sanırım gebelikten , burnu tıkalılar kulübü üyesiyim hemde nasıl , her gece agzm acık uyuyorum farknda olmadan sonrabogaz kuruluguyla uyanıyorum cok can sıkıcı, ya hiç bi sprey kullanamıyormuyuz acaba sonucta sadece mukoza tabakasına sıkılıyo, çok bi kana karısma durumu yok gibi, bilen var mı

Evet bir de üstüne boğazı kurutuyor bu durum. Ben bu çarşamba doktora gidiyorum. O zaman soracağım.

Ben de cok merak ediyorum. Ilk bebeğim kizdi ama kromozom hastasiydi dogumda vefat etti :KK43: içimde kaldı o sevinç. Bakalım kız annesi olma duygusunu bana tattıracak mi Rabbim merakım bu yüzden:KK43:
Çok üzüldüm. : ( Kromozomda sıkıntı olduğu testlerde görülmüş müydü? Buna rağmen mi doğurmak istediniz? Yoksa test yaptırmamış mıydınız o dönem

Dr a gittim plasenta progesteron üretimini tam devralmadığı için leke olabiliyormuş, kese veya civarda kanama alanı yok :) çok rahatladım 5gün progestan içeceğim sabah akşam 🙏🥰 minik tam haftasında gidiyor, 2.3 cm olmuş 😄
Oyy maşallah canım sağlıkla gelsinler hepside sevindim önemli bisey olmamasina :KK68:

Ben de cok merak ediyorum. Ilk bebeğim kizdi ama kromozom hastasiydi dogumda vefat etti :KK43: içimde kaldı o sevinç. Bakalım kız annesi olma duygusunu bana tattıracak mi Rabbim merakım bu yüzden:KK43:
İnşallah Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin canım gerisi önemli değil ilk bebeğin melek olmuş Allah Bi daha yaşatmasın ins:dua:benim de 2 oğlum var insan ister istemez diğerini istiyor merak ediyor Rabbim sağlıkla hayırla gonlumuzdekini nasip etsin ins:KK68:

Merhaba 7 haftalıkken hcg değeriniz neydi hatırlıyor musunuz

Back
X