- 2 Temmuz 2022
- 1.120
- 515
- 43
- Konu Sahibi Papatya0593
- #11.901
Bana erkek gibi geldiCinsiyet tahmini yapabilirmisiniz kızlar eşim kız istyor benim aklımda erkek ama kalbim kız diyor ilk resim 8+1 ikinci resim 9+4
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana erkek gibi geldiCinsiyet tahmini yapabilirmisiniz kızlar eşim kız istyor benim aklımda erkek ama kalbim kız diyor ilk resim 8+1 ikinci resim 9+4
Çok ilginç bende bi doktorumla konuşacağım 6 sında 2 testim var bakalımYaa ara ara yapmasini iste doktorundan bence dogrudur heralde bugun endokrinle randevum var bakalim.Cidden tam ustune geldi haha![]()
Ben suan boyatmıyorum canım benimde geldi diplerim beyazlarımKızlar günaydınnnya bu saç boyası işlerini napcas yaaa, dibim geldi çok iğrenç, hiç mi boyayamayacağız , varmı bişey yapan
![]()
merhaba kaç haftalık görüntü acabakendi yavrumun ultrason fotosu sanki belirgin gibi geliyor bana. Erkek gibi gözüküyor.
Bak bu da bi tanıdığımın çocuğunun görüntüsü.
Erkek oldu. Buradan da çıkarım yapabiliriz belki.
Eki Görüntüle 3136590
ay nolcak böyleee yaa, eşler gerçek saçları görcek :))))) beyazlar cıktı gerçekten, dibe cok değdirmeden falan boyasakta mı olmazBen suan boyatmıyorum canım benimde geldi diplerim beyazlarım![]()

Eşim benim ne hallerimi gördü bu bişe değil diye düşündüm hemenay nolcak böyleee yaa, eşler gerçek saçları görcek :))))) beyazlar cıktı gerçekten, dibe cok değdirmeden falan boyasakta mı olmaz![]()
:)) haklısın aslında, ama bide ben sürekli işe gidiyorum resmi toplantılar falan varEşim benim ne hallerimi gördü bu bişe değil diye düşündüm hemenbıyık, bacak kılı vs. Onlar için bu tip şeylere takmaya karşıyım
buara artk sürekli topuza geçtm
9 ayı topuzla bitiricem bu gidişle :)))Bugün 12+1 hala bir şey söylemedi doktorum.doktor net bişey söylemiyorsa genelde kıza dönüyo sonraki haftalarda sonuç
12+1 oldum bugün bir tahmin yapmadı doktorum.Kizlar ben doktoruma ne zaman cinsiyet soyliceksiniz dedim net bi sekilde 12. Hafta dedibazi bebekler gostermiyor mu ondan mi goremedi daha ileriki haftalardaki arkadaslar yoksa ultrason chazlarinin farklarindan dolayi mi gozukmuyor
11+1di sanırım o görüntümerhaba kaç haftalık görüntü acaba
Anlıyorum bunu ama boşver, minişi büyütmek seni hepsinden güzel yapıyo:)) haklısın aslında, ama bide ben sürekli işe gidiyorum resmi toplantılar falan varbuara artk sürekli topuza geçtm
9 ayı topuzla bitiricem bu gidişle :)))
Ama bunda resmen p*p* belli canimseninkini atar misin merak ettim gormeyi deniyecegim
![]()
ah cok iyi hepimizin yerine bir sorun bakalım ne diycek merak ettm :)
aa canım bu soruyu sordgmu hatırlayıp bana özel cevap vermen çok ince bi davranış teşekkür ederim, bende o zaman bi eczaneye uğrayıp deniz suyu edineym sağolAlerjiyi ve burun tıkanıklığını sordum. Deniz suyu spreyi kullanmanda hiçbir sakınca yok dedi tıkanıklık için.
Sprey haricinde ilaç önermem ben diyor. Ama çok zorda kalırsan bir kbb uzmanına gidip fikir alabilirsin dedi. Onun gözetiminde ilaç kullanılabilir dedi.
Ben deniz suyu aldım o yüzden.
Topuzla daha çok belli olmuyor mu ya beyazlar?:)) haklısın aslında, ama bide ben sürekli işe gidiyorum resmi toplantılar falan varbuara artk sürekli topuza geçtm
9 ayı topuzla bitiricem bu gidişle :)))
çok haklısınAnlıyorum bunu ama boşver, minişi büyütmek seni hepsinden güzel yapıyo![]()
canım valla bende cok oldugu için suanda 2cm dip geldi açık bırakınca cok fazla belli oluyo,bağlayınca ön sıra benim zaten acık renk cok belli olmuyoTopuzla daha çok belli olmuyor mu ya beyazlar?
Ben testte pozitifi gördüğüm gün koşa koşa kahkül kestirdim şakaklarımdaki beyazları kapatsın diye![]()
Bende doktoruma sordum, 5.ayı görelim sonra konuşuruz dedi. Boyattırsın dedi bakalım.Kızlar günaydınnnya bu saç boyası işlerini napcas yaaa, dibim geldi çok iğrenç, hiç mi boyayamayacağız , varmı bişey yapan
![]()
Canim hiç belli değil sanki nub u fln ama ne güzel burnu fln iyice belli maşallah12+1 günlük görüntüsüB BarbieveKen sen de bir daha bak kuzum
doktor hala bir şey demiyor.
Eki Görüntüle 3136785