• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Eşim benim ne hallerimi gördü bu bişe değil diye düşündüm hemen 😂 bıyık, bacak kılı vs. Onlar için bu tip şeylere takmaya karşıyım
:)) haklısın aslında, ama bide ben sürekli işe gidiyorum resmi toplantılar falan var :işsiz: buara artk sürekli topuza geçtm :dondurma:9 ayı topuzla bitiricem bu gidişle :)))

doktor net bişey söylemiyorsa genelde kıza dönüyo sonraki haftalarda sonuç
Bugün 12+1 hala bir şey söylemedi doktorum.

Kizlar ben doktoruma ne zaman cinsiyet soyliceksiniz dedim net bi sekilde 12. Hafta dedi 😄 bazi bebekler gostermiyor mu ondan mi goremedi daha ileriki haftalardaki arkadaslar yoksa ultrason chazlarinin farklarindan dolayi mi gozukmuyor
12+1 oldum bugün bir tahmin yapmadı doktorum. 🤔
merhaba kaç haftalık görüntü acaba
11+1di sanırım o görüntü

Ama bunda resmen p*p* belli canim 🤣🤣🤣seninkini atar misin merak ettim gormeyi deniyecegim😅

12+1 günlük görüntüsü😇 B BarbieveKen sen de bir daha bak kuzum😄 doktor hala bir şey demiyor.

037D9AEF-7BEF-49D6-862D-8FD9C744B70E.jpeg

Eklentiler

• 37365C07-FEA9-4280-8258-BE915A6F9EE7.webp
    37365C07-FEA9-4280-8258-BE915A6F9EE7.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 71
ah cok iyi hepimizin yerine bir sorun bakalım ne diycek merak ettm :)

Alerjiyi ve burun tıkanıklığını sordum. Deniz suyu spreyi kullanmanda hiçbir sakınca yok dedi tıkanıklık için.
Sprey haricinde ilaç önermem ben diyor. Ama çok zorda kalırsan bir kbb uzmanına gidip fikir alabilirsin dedi. Onun gözetiminde ilaç kullanılabilir dedi.
Ben deniz suyu aldım o yüzden.

Alerjiyi ve burun tıkanıklığını sordum. Deniz suyu spreyi kullanmanda hiçbir sakınca yok dedi tıkanıklık için.
Sprey haricinde ilaç önermem ben diyor. Ama çok zorda kalırsan bir kbb uzmanına gidip fikir alabilirsin dedi. Onun gözetiminde ilaç kullanılabilir dedi.
Ben deniz suyu aldım o yüzden.
aa canım bu soruyu sordgmu hatırlayıp bana özel cevap vermen çok ince bi davranış teşekkür ederim, bende o zaman bi eczaneye uğrayıp deniz suyu edineym sağol:KK200:

:)) haklısın aslında, ama bide ben sürekli işe gidiyorum resmi toplantılar falan var :işsiz: buara artk sürekli topuza geçtm :dondurma:9 ayı topuzla bitiricem bu gidişle :)))
Topuzla daha çok belli olmuyor mu ya beyazlar? 😱
Ben testte pozitifi gördüğüm gün koşa koşa kahkül kestirdim şakaklarımdaki beyazları kapatsın diye 😂😂

Topuzla daha çok belli olmuyor mu ya beyazlar? 😱
Ben testte pozitifi gördüğüm gün koşa koşa kahkül kestirdim şakaklarımdaki beyazları kapatsın diye 😂😂
canım valla bende cok oldugu için suanda 2cm dip geldi açık bırakınca cok fazla belli oluyo,bağlayınca ön sıra benim zaten acık renk cok belli olmuyo

bende cumartesi günü kontrole gideceğim kızlar 11+1 de gitmiş olacağım yani sizce cinsiyet belli olur mu yani benim kadarken öğrenen varmıydı

Kızlar günaydınnn :anneadayı: ya bu saç boyası işlerini napcas yaaa, dibim geldi çok iğrenç, hiç mi boyayamayacağız , varmı bişey yapan:confused:
Bende doktoruma sordum, 5.ayı görelim sonra konuşuruz dedi. Boyattırsın dedi bakalım.
Bende bi 6.ayda birde doğumdan önce boyatmak istiyorum bakalım.
Araştırdığımda aslında günümüzde yediğimiz yiyeceklerden saç boyasından daha fazla kimyasal alınıyor şeklinde açıklamalar var. Yoğun açıcı uygulanmazsa boyanın kimyasalı çok emilmiyormuş. Tabii herkes kendince önlem almaya çalışıyor bir şekilde:KK68:

Kızlar selamm. Doktorum 16. Haftadan önce cinsiyet söylemiyor. Fotoğraf bugünkü kontrolden. 12+3'teyiz. Tahmin rica edebilir miyim 🙈

Eklentiler

• 58DCD844-4A93-4D64-A785-F0C5FF76757B.webp
    58DCD844-4A93-4D64-A785-F0C5FF76757B.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 76
Back
X