• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yaa kkızlar yarın randevum var en son 7+3te gitmiştim rahmin geride deyip görememişti alttan bakmıştı. Yarın 10+6yım yine göremeyip alttan bakar mı acaba büyüdüğü için görünür mü? Yaşayan var mı bunu? Alttan bakma düşüncesi geriyo beni şuan

Yaa kkızlar yarın randevum var en son 7+3te gitmiştim rahmin geride deyip görememişti alttan bakmıştı. Yarın 10+6yım yine göremeyip alttan bakar mı acaba büyüdüğü için görünür mü? Yaşayan var mı bunu? Alttan bakma düşüncesi geriyo beni şuan
Artık bebek büyüdüğü için karından görünür🥰

Selaam kızlar. 19 ekim birdahaki kontrolüm dayanamıyoruumm🤭 bir de bende akıntı fazla oluyor sarı akıntı yaşayan var mı. Geriyo bu durum beni🥺
Canım enfeksiyon olmus benim iki kere tekrarladı fitil kullandım dünde hatta gene ilaç yazdı alıcam maalesef dikkat etmemizle alakası yok havadan yediklerimzden bile oluyormus geciktirme onu doktoruna yaz fitil yada ilaç yazsın

Eki Görüntüle 3137059 Kızlar selam Bayadır girme şansı bulamadım beni hatırlarsınız umuyorum hepiniz bebislerinizde cokkk iyidir.🥰 Bana cinsiyey tahmininde bulunabilir misiniz? 12+3 görüntüsüydü doktor 1 hafta daha bekleyelim haftaya soyleyim cinsiyeti dedi sizce ne olabilir şimdiden teşekkürler
Kızdır 😍

Eki Görüntüle 3137059 Kızlar selam Bayadır girme şansı bulamadım beni hatırlarsınız umuyorum hepiniz bebislerinizde cokkk iyidir.🥰 Bana cinsiyey tahmininde bulunabilir misiniz? 12+3 görüntüsüydü doktor 1 hafta daha bekleyelim haftaya soyleyim cinsiyeti dedi sizce ne olabilir şimdiden teşekkürler
Nuba göre erkek gibi gözüküyor canım

Kız gibi hissettim canım tamamen tahmin sadece
Bana da yorum yapar mısın canım😇 sen bugün hiç aktif değildin nasıl unuttum etiketlemeyi😮😊

8A397394-2B5F-488A-A9EC-2B31F262B435.webp

Bana kiz gibi geldi canım sanki nub dik değil paralel :KK55:

Back
X