- 20 Şubat 2010
- 33.369
- 6.627
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
- #11.981
Tam sana yazdım ki yorumladınHic anlayamadim ama erkek gibi hissettim göbüşünden kafasından :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam sana yazdım ki yorumladınHic anlayamadim ama erkek gibi hissettim göbüşünden kafasından :)
Erkek gibi sankiBana da yorum yapar mısın canımsen bugün hiç aktif değildin nasıl unuttum etiketlemeyi
Eki Görüntüle 3137085
Metalik bir tat mı desem bilemiyorum. Birşey yedikten sonra o yediğim şeyin tadı hiç kalmıyor, metalik gibi bir tat var hepNasıl bir tat canım bu? Seni rahatsız edecek bir şey olduğunu düşünüyorum. Gargara yapıp su vs içsen yardımı olur mu acaba?
Canım hapın adı neydi acabaBu arada ikili test için kan verdim. 1 tüp kan alındı. Hiç hissetmedim bile. Benim gibi kan alınınca fenalaşan varsa çok rahat olduğunu belirteyim. Burada sormuştum bunu.
Ayrıca Multivitamin ve demir+folik asit karışımı bir hapa başlattı bugün doktor.
Bebeğim sata göre 2 gün önde. 1 hafta önce de öyleydi.+ ve - 2 gün önde veya geride olması normaldir dedi.
Progestanı kullanmayı bıraktım. 12.haftadan sonra gerek görmedi. Düşük riskim olmadığını ama miyom büyürse erken doğuma sebep olabileceğini belirtti. Ayrıca normal doğuma da engel olabilirmiş yerleşme yerine göre. Süreç içinde göreceğiz. Miyomların nadiren hiç büyümediği de oluyor dedi.
3.aydan beklentilerim çokCanim bir arkadasiminda ilk 3 ay hep ağzında metal tat varmis, ne bulanti ne kusma ama o tattan yilmistim dedi, 3 aydan sonra geciyormus![]()
Tam olarak böyle, herkes 12.haftadan sonra azalır diyor inşallah öyle olur.Uf keşke olsa bunun bı çözümü ama hiç sanmıyorumanlık bir hosluk iki dk sonra yine o kötü tat
Bebeğin baş popo mesafesi detaylı ölçüm ense kalınlığı ve burun kemiği bunlarda bu hesaplamada önemli rol oynuyor diye biliyorum. Doktorum radyolojiden de randvu almamı istedi. Bilen arkadaşlar varsa yalnışsam düzeltinİnşallah öyle olur sağ ol canım
İnşallah. Ne güzel. bende de kaybolsun
Aa ne güzel maşallah. Bende de öyle olur umarım.
İkili test için sadece kan alınıyor. Radyoloji ne için? Perinatologa 20.hafta civarı gidiliyor diye biliyorum. Benimki 12+1 şu an![]()
Çok ilginç doktorunuzla paylaştınız mı?Metalik bir tat mı desem bilemiyorum. Birşey yedikten sonra o yediğim şeyin tadı hiç kalmıyor, metalik gibi bir tat var hep![]()
Merhaba canım benimde beyaz akıntım var ama doktorum normal olduğunu koku kaşıntı vs olursa çok yoğunlaşırsa söylememi istediSelaam kızlar. 19 ekim birdahaki kontrolüm dayanamıyoruummbir de bende akıntı fazla oluyor sarı akıntı yaşayan var mı. Geriyo bu durum beni
![]()
Selaam kızlar. 19 ekim birdahaki kontrolüm dayanamıyoruummbir de bende akıntı fazla oluyor sarı akıntı yaşayan var mı. Geriyo bu durum beni
Bende çok oluyor akinti sarı da oluyor. Doktora sordum kokulu olup olmadığını sordu. İstersen fitil veririm ama cok rahatsız etmiyorsa bir şey kullanma bence dedi. Tabi bunları idrar sonuclarima baktıktan sonra soylediSelaam kızlar. 19 ekim birdahaki kontrolüm dayanamıyoruummbir de bende akıntı fazla oluyor sarı akıntı yaşayan var mı. Geriyo bu durum beni
![]()
Geçecek Allahin izniyle, az az sık ye canim benim de tansiyonum genelde düşüktür hamilelikte daha çabuk düşüyor bnce3.aydan beklentilerim çokinşallah bulantı ve bu tat sorunu geçerse çok rahat ederim.
Tansiyonum da sürekli düşük, dün 9/6 ydı, bugün 8/5![]()
Evet hamilelik baya etkiliyor tansiyonu, Allah'ım bu süreci en kolay şekilde bitirip bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin inşallahGeçecek Allahin izniyle, az az sık ye canim benim de tansiyonum genelde düşüktür hamilelikte daha çabuk düşüyor bnce
Bende de aynı sıkıntı vardı levotiron kullanmaya başladım. Düşük dozdan başlıyorsun değerin düşme durumuna göre ayarlama yapıyor doktorun. Her ay tiroid testini yenilemen gerekiyor. Test yaptıracağın günler aç karna tiroid ilacını almamış ve aç olmaya özen göstermelisin.Kizlar yuksek tiroid problemi yasayan var mi? Doktorum test istedi onlem olarak 5.06 cikti 1. Trimester 2.5tan kucuk olmaliymis.Nasil bir yol izlediniz eger yasadiysaniz?
GynoferonCanım hapın adı neydi acaba
Doktorumun kendisi zaten onların hepsine bakıp detaylı ölçüm aldı. Baş popo mesafesi en başından beri her muayenede ölçülen bir şey. Burun ve enseye 2li tarama öncesi baktı. Her yerine her şeyine detaylı bir şekilde baktı. Ölçümlerde hiçbir sıkıntı çıkmadı.Bebeğin baş popo mesafesi detaylı ölçüm ense kalınlığı ve burun kemiği bunlarda bu hesaplamada önemli rol oynuyor diye biliyorum. Doktorum radyolojiden de randvu almamı istedi. Bilen arkadaşlar varsa yalnışsam düzeltin![]()
Tesekkurler canım benim❤ Ay çok merak ediyorum yaBana kiz gibi geldi canım sanki nub dik değil paralel![]()
Alnına bakarsak erkek gibiBana da yorum yapar mısın canımsen bugün hiç aktif değildin nasıl unuttum etiketlemeyi
Eki Görüntüle 3137085
Gunaydin kizlar bugun nasilsiniz su son gunlerde normalde cikmayan turden sivilce cogaldi sizde durumlar nasil?
Merhaba, 11-14 . Haftalar arasında yapılıyor 11 dolunca gidebilirsiniz benceKızlar merhaba. Öncelikle cinsiyet öğrenenlere, güzel haberler alanlara bolca kalpler gönderiyorum.En son 6+2 de gittim doktora. Doktorum bir ayı biraz geçirerek gel kontrole demişti. İkili vs. test zamanlarını da kaçırmak istemiyorum şu an tam 10 haftalık. Çarşamba gitsem doktora tam 11 haftalık oluyor o zaman. Uygun olur mu sizce?